יש שמועות שאנצ'לוטי הציע את ההתפטרות שלו, כנראה כמחאה על הפיטורים של ווילקינס שהיו נגד דעתו יחד עם הלחץ שהוסיפו ההפסדים האחרונים.
"You have to compare me with (Sir Alex) Ferguson, its a different position. Because Ferguson has total control of the team. I am just technical direction. Full stop." מילותיו של אנצ'לוטי. מריח (ומסריח) כמו 2007.
באמת שואל? הרוסי, לא בפעם הראשונה, הופך את הקבוצה לשכונה. התחושה אחרי העזיבה של וויליקינס היא זיפת כמו אחרי שמוריניו וקלארק עזבו, פלוס-מינוס. יש אנשי מקצוע שהם אייטמים במועדון, בזכות, וזה מפריע לרוסי, מסיבות ששמורות איתו, זה פוגע בקבוצה, בלי ספק בכלל. אנצ'לוטי קובע מקצועית, אין לי ספק שאברמוביץ' לא מתערב לו בקטע הזה, אבל גם הצוות המקצועי צריכה להיות טריטוריה של המנג'ר.
מסכן אנצ'לוטי, גם במילאן אומרים שהתערבו לו בענייני הקבוצה... מעניין מאד יהיה לראות מה יקרה. אברמוביץ' עם כל הכסף יתקשה למצוא מאמן ברמה גבוהה שירצה לבוא לשכונה הזאת שלו.
בחיים לא יתקשה למצוא מאמן. תפרסם את השכר שהוא מציע בתקשורת ויום אחרי זה מתקשרים לקובהאם סוכנים של לפחות 20 עלובים שמוכנים להיות בובה על חוט בתיאטרון הפרטי של הצאר. יש הרבה יותר גנבים ושקרנים מאנשי מקצוע בכדורגל המודרני. אני בטוח שהכלב מפ"ת לא יתנגד לחזור "להציל" אותנו. תמיד אמרתי שאני מוכן להיפרד מהצאר בכל יום בשבוע. היום לא שונה מימים אחרים.
דיי נו. הדבר שהזהירו אותנו לפני שאנצ'לוטי חתם, מתגשם בפול פאוור. כבר במילאן אמרו שהוא הופך קבוצה של פדופילים לקבוצה של נקרופילים, תוסיף לזה את חוסר האומץ שלו ואת הסירוב לפיתוח צעירים (למעט ג'וש, עילוי) וחוסר הגמישות בכל הנוגע לסגל. אל תגידו רומן, יוד דפו יו מט, אלא קארלו, צ'וצ'ה מי קאצו.
אנצ'לוטי מכחיש את השמועות לגבי פיטוריו מצ'לסי. http://www.guardian.co.uk/football/2010/no...ure-speculation
השמועות אף פעם לא היו לגבי פיטורים שלו. קשה לומר שיש כאן חידוש גדול מדי. מי שחשב שהשמועות בסאן וידידיו מקורן בדברים שהגיעו מהמחנה של אנצ'לוטי עצמו שימשיך לקרוא וואן ולהתרגש מכל נאד.
ראיתי רק את המחצית השנייה הערב, כמה מילים על הצעירים. על ברומה אין מה לומר, ז'ילינה לא תקפה ולא ניסתה לתקוף, לא משחק שאפשר לומר משהו על יכולת הגנתית, תיאום או משהו מקצועי. על ואן אנהולט לעומת זאת אפשר לומר כמה מילים טובות על המשחק ההתקפי שלו, יש לו בעיטות, יש לו מסירות וראיית משחק, מגן לא רע בכלל ולא פעם ראשונה שהוא בולט לי בעיקר בגלל משחק ההתקפה שלו. מקאקרן שוב הראה כמה ניצוצות, הכניס כמה כדורים מצויינים, אחד במיוחד היה פנטסטי לדרוגבה שהיה חייב לעשות יותר מלבעוט לשמיים, צריך להיות קצת יותר מעורב, אבל בהחלט אין טענות, שהוא נוגע בכדור מרגישים שיש לו את זה. קאקוטה הוחלף במחצית כך שכנראה הוא לא הבריק, סטארידג' היה סביר בהחלט, אבל ממשיך לעצבן שבכל חצי הזדמנות שיש לו הוא מנסה לבעוט בכח, גם אם מולו יש הר של 3-4 שחקנים.
אנחנו נפתח את יום ראשון במקרה הטוב במקום השני, במקרה הפחות טוב במקום השלישי, וההפיכה הזו בטבלה הייתה חייבת להגיע מתישהו, אם אפשר רגע של פסימיות אני גם מאמין שנסיים את המחזור הזה במקום השני כי אנחנו בתקופה שיט, יוצאים למשחק חוץ קשה אצל ניוקאסל שלא תחלק לנו מתנות, הירידה מהפיסגה חייבת להגיע, ואם היא תגיע עכשיו זה בהחלט הזמן המתאים, אנחנו עדיין משחקים חרא, אסיין אומנם חוזר אבל לא בטוח שזה יחזיר את השיחרור ואת השטף להתקפה, מבחינת הקישור אין ספק שהביסון יחזיר לנו שם את הנוכחות. בכל אופן, אני מניח שבסיום המחזור נאבד את ההובלה, אבל אני משוכנע שהתקופה הרעה תסתיים בקרוב ונחזיר לעצמנו את ההובלה ברגעים שבאמת צריך להיות שם. וכמובן הכל תלוי בהתפתחות העונה, כי אנצ'לוטי לא יודע להסתדר בלי ה-שחקני מפתח שלו. אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים יותר מדי, רק את אסיין/למפארד על המגרש.
מצד אחד אני חושב שהפאסימיות הזו מוגזמת - גם בשליש סגל אנחנו אמורים להתמודד לא רע בכלל עם קבוצה בקליבר של ניוקאסל מבחינת מאצ'אפים. מצד שני, בשורה התחתונה נמצאות התוצאות שהחבר'ה האלה הביאו מהחודש האחרון בליגה. אני מניח שהאמת והמציאות היא אי שם באמצע. נכון להבוקר המצב נראה רע מאוד על הנייר. למפארד וטרי אומנם מתקרבים לכשירות ואמורים לחזור לאימונים בשבוע הבא, אבל למשחק הקרוב זה לא יעזור לנו. אסיין עדיין מושעה, כאשר אליהם ממשיך להצטרף ביציע יורי ז'ירקוב שכרגיל אחרי תקופה טובה עם כמה משחקים טובים נפצע בירך. בצד החיובי של העניינים, אלכס ממשיך לשחק בזמן שהוא ממתין לניתוח ובוסינגוואה כנראה חוזר להרכב. אין לי ספק שהפציעות בקישור מאוד מקשות על ההגנה שלנו, אבל עדיין, בכל יום בשבוע הרבעייה האחורית שלנו פלוס צ'ך בכושר של החודש האחרון שווים רשת נקייה והגיע הזמן שהם ישיגו אחת כזו. הפעם האחרונה שבה לא ספגנו הייתה מול פולהאם. בהתקפה כולם כשירים ולא פחות חשוב, נראה שקאלו שוב נכנס לתקופה איכותית. חייבים לנצל את העניין לפני הירידה הבאה. הוא בכושר טוב ומדבר על ביטחון ושאר ירקות. טיימינג קלאסי. מול ההגנה של ניוקאסל, אפילו בסיינט ג'יימס'ס פארק, דידי ואנלקה צריכים וחייבים לייצר לו מספיק הזדמנויות להשתלט על כדורים חוזרים כדי לגנוב איזה גול. מה שמשאיר אותנו עם שלוש עמדות פנויות במרכז המגרש. הקונוס יהיה שם לצערי הרב כך שצריך לעשות את המייטב לידו. ראמירז גם כן הופך לברירת מחדל, וטוב שכך. הוא אולי עדיין בתהליכי התאקלמות (לא אולי, בטוח), אבל הוא משתפר ממשחק למשחק ורואים שהוא לומד. אני הרבה יותר רגוע כשהקנייתי הזה פותח קווי מסירה על עיגול האמצע מאשר כשמיקל מתפנה שם (בדרך לעוד מסירת רוחב על מטר וחצי). את המקום האחרון ייקח מן הסתם מאלודה. זו גם בחירה חצי עיוורת אבל אני לא רואה מאמן מקובע כמו אנצ'לוטי שולף כאן שפן.. אי אפשר להתעלם מהעובדה שהחודש ומשהו האחרונים של מאלודה לא דומים לשום דבר ובטח שלא לעונה הקודמת שהוא הציג. אבל לא יעזור כלום, כשאין לצידו שחקנים ששווה לשמור עליהם, הוא הופך למטרה הראשונה ולמוקד תשומת הלב ההגנתית. כמובן שגם הכורח לתפקד אותו בסוג של תפקיד חופשי לא תורם לו. הוא נעלם במרכז ולא אפקטיבי בימין. רק כאשר הוא חוזר "הבייתה" לקו השמאלי וחובר לאשלי קול ועוד שחקן התקפה, אז פתאום, הוא שוב נראה כמו אחד הקיצוניים המאיימים ביבשת. אם לא נספוג איזה גול מפגר בפתיחה אנחנו אמורים להביא לידי ביטוי את האיכויות שלנו. אנצ'לוטי הוכיח בחודש האחרון שהיכולת שלו לשנות תוך כדי תנועה מאוד מוגבלת, אסור לתת לו סיבה וצורך להתמודד עם העניין הזה פעם נוספת. בקיצור, אני דווקא חושב שאנחנו יוצאים מהמשחק מחר לדרך חדשה ומקבלים ממנו דחיפה של ביטחון. יחד עם החזרה הצפוייה של שחקני המפתח אני בטוח שחודש דצמבר יאיר לנו פנים הרבה יותר.
נו ? אמרת לפני שנה שהוא יעוף החוצה מההרכב והוא לא יצא עד היום.... נראה לי שנשברת. עוד קצת מאמץ.... אתה באמת באמת לא מבחין למה הוא כן משחק ? מטר וחצי ומטר וחצי כל היום. הבן אדם תפקידו לשבור התקפות ולשחרר כדור בפשטות. מקללה היה מוסר ענק ? דשאן היה מוסר ענק ? חסר לכם שחקנים שמוסרים כדורי עומק או שחקנים טכניים ? אתה חושב שהמאמן שלך שכל חייו היה קשר אחורי הוא טמבל ? הרי הוא מכיר את העמדה היום יותר מכולם והוא לא פעם אמר שמיקל שחקן חשוב וטוב. אפילו היום קראתי איפשהו שהוא אמר עליו משהו. קרלו אנצ'לוטי הקשר האחורי הבלתי מתפשר של מילאן הגדולה מעלה "קונוס" בתפקיד שהוא עשה כל חייו. מצחיק אותי.
אתה קשקשן. או שזה הירוק או שסתם אין לך זיכרון בשיט. אמרתי שהוא בדרך החוצה אחרי המשחק השני של ראמירז ואני עדיין מחזיק בדיעה הזו. לא אני ובטח שלא אנצ'לוטי תיכננו לאבד לרוב התקופה שעברה על הקבוצה מאז את שני הקשרים הכי דומיננטיים בקבוצה. אני רואה בדיוק מה הקונוס הזה עושה. "הבן אדם תפקידו לשבור התקפות". אחלה. באמת. רק למה אני צריך לסבול מכזה שחקן טעויות בסגירה וכיסוי שחקנים ברמה של ילד בנערים א'? האפס הזה אצלנו כבר שנים ועדיין לא התקדם בשיט. כל פעם שאנחנו צריכים לרדת מהר אחורה הוא מוצא דרכים יצירתיות לדפוק אותנו. אז כן, רוב הזמן יש מי שיתקן אותו (אותם החבר'ה שמסוגלים שומו שמיים גם לתת פס נורמאלי ולהוציא התקפה - ממש מוזר, שחקנים עם יכולת להיות אפקטיביים גם בהגנה וגם בהתקפה!!). אף אחד לא ייקח ממנו את מימדי הגוף והאגרסיביות. אבל זה מה שיש לו ולא מעבר. אז כן, לא מעט פעמים זה מספיק מול הנגרים בפרמיירליג. כל מיני אפריקאים שלא מבינים כדורגל ונבהלים ממנו. אבל כל פעם שעומד מולו שחקן איכותי עם טיפה טכניקה אנחנו סובלים ואנצ'לוטי נותן לשחקן אחר את הג'וב לעזור לו כדי שלא נישאר בעשרה שחקנים אחרי 4 דקות. התיקולים שלו פרועים ובעיקר מטופשים ברוב המקרים. וכן, אני מצפה משחקן כדורגל מקצועני שידע לזהות מסירה טובה ולא ימסור כל הזמן לשחקן הכי קרוב אליו כדי לסמן עוד וי על מסירה מוצלחת. מקאללה בחיים לא שיחק ככה. מקאללה בחיים לא היה עוצר על עיגול האמצע ומסתכל לצדדים כשההתקפה היא בכלל באגף השמאלי, הוא היה רץ לפתוח נתיב מסירה!! והוא היה אדיר בלנתב את כובד המשקל של ההתקפה לכיוון הנכון ולא לשחקן שהכי נוח לו למסור אליו. זו אחת ההשוואות המעליבות ביותר שעשו למקה. פשוט בושה ועלבון למורשת שלו. אז כן, בינתיים כשאנחנו עם מינוס ארבעה שחקנים בקישור הוא שומר על התפקיד - באמת תעודת כבוד מאחד הקשרים האחוריים הטובים באיטליה. אין ספק. זה שהוא שיחק איתו ולא החזיר מהשאלה את מנסיין כדי לאייש תפקיד שהוא לא שיחק בו מאז ימיו בילדים זו אכן המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לשחקן כדורגל. אני מקווה שעוד שבועיים אסיין ולמפארד כבר יהיו כשירים כדי לפרק אותכם בלי הנוכחות המעיקה של האפס הזה.