צ'לסי 2010/11 - עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏19/7/10.

1. Strawberry Fields Member

עם העובדה שהיא כל שנה מסיימת בהפסדים גדולים + ה-95 מ' על טורס (45 מ' משכורת) אני לא רואה איך היא תוכל להעפיל למפעלים אירופאים. בדיוק מהסיבה שטורס עזב אותנו כדי להיות חלק מהעלית, שחקנים יכולים לעזוב אותה.
    בכמה כסף שחקנים בני 32~ ימכרו? מאיזה כסף היא תבנה את עצמה מחדש אם החוקים לא מאפשרים לבעלים להזרים כספים להעברות? הרי רק מה שאתה מכניס אתה יכול להוציא וצ'לסי אפילו לא מכניסה כסף, רק הפסדים.

2. Ryan Giggs11 Member

מה המשכורת של טורס?

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

4. aloneli Member

175,000 ליש"ט לשבוע(נחמד משהו)..

5. A. Arshavin Member

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל נכון. ללידס זה בטח לא יהפוך אותה כי לידס התמוטטה כלכלית ולצ'לסי זה לא יקרה כל עוד אברמוביץ' תומך. בכל מקרה, עוד נראה מה יקרה עם החוקים האלה. אני מהמר שאף מועדון לא יישאר מחוץ למפעל אירופי.

לואיז כן עובר לצ'לסי, מסתבר שהוא נשאר בפורטוגל כדי לוודא שיחתום על המסמכים וכולם יועברו לפני הדדליין.

7. Rudess Member

אל תדאג, אברמוביץ' כבר ידאג להרגיע את החבר'ה באופ"א עם איזה תשלום לאחד מחשבונות הבנק שלהם בלוכסמבורג.

8. KirkH Member

הרכישה של טורס בתוספת ל"שמועות" על הניסיונות לצ'פר את ליברפול בניקולאס אנלקה חייבות להוביל לתוצאה אחת בלבד. 4-4-2 הכי קלאסי שיש בספר. כל דבר אחר (לפחות כרגע כשאשר זה הסגל שעומד לרשותינו) יהווה ביזבוז משאבים מפגר.

דידי וטורס בחוד צריכים לגרום לכל הגנה שהיא סיוט בלתי אפשרי רק מעצם הנוכחות שלהם וזה עוד לפני שדיברנו על השילוב של היכולות המשותפות שלהם. כשמאחור מצטרפים קילרים כמו אסיין, למפארד ומאלודה (ממש לאו דווקא בסדר הנ"ל) - זה צריך להיות יותר ממספיק.

ראינו את מאלודה נשלח אחר כבוד לשחק במרכז ואפילו בימין בכל מיני סיטואציות ותקופות. זה מעולם לא עבד. זה אף פעם לא איפשר לצרפתי להביא לידי ביטוי את היכולות שלו. זה אולי סופר נחמד על הנייר ובתאוריה, אבל זה פשוט לא זה על הדשא. אסור להיגרר לעניין הזה פעם נוספת, אסור!

אני ממשיך לקוות שהפורטוגלי יישאר בכל זאת בבית. הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה בלם. קצת ביצים מצד המנג'ר ועוד כמה משחקים שישפרו את הביטחון של איבאנוביץ'. לא יותר.

הדיווח הפיננסי באתר הרשמי באמת קצת מביך. אין ספק שבשנתיים האחרונות יש שיפור מאוד גדול ובעיקר התייעלות כלכלית. אבל מכאן ועד ספינים שכאלה...

9. AW forever Member

הממ. באמת נשמע מצוין, רק שתקן אותי אם טועה אבל על הקווים שלכם עומד מאמן שבמילאן גם שהבוס שלו צעק עליו בתקשורת לשחק עם שני חלוצים הוא לא הסכים. כיום כשאתם משחקים עם אנלקה ודרוגבה בהרכב ביחד אנלקה בורח לצדדים לא מעט.
    קומבינציה בין טורס לדרוגבה נשמע פחד אלוהים, מזל שכבר שיחקנו נגדכם העונה.

10. KirkH Member

שיכתיב לעיתונאים 4-4-1-1 ויילך לישון. אם הוא יוריד את אנלקה לספסל יהיה קשה לפזר את החבר'ה האלה על המגרש בצורה אחרת...

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אנלקה בורח לצדדים כי זה באופי שלו, כי הוא עושה את זה באופן טבעי, גם שהמאמן אומר לו בפירוש להישאר בשפיץ, טורס לא כזה, אבל מי זה טורס? עדיין אין לנו שחקן כזה.

12. KirkH Member

תתחדש.

אין סרט שליברפול משלימה את העיסקה של קארול לפני שיש לה את המזומנים של רומאן בכיס.

הוא כבר עבר מדיקל. אני בספק אם זה שהאוהדים שלהם מתמרמרים נגדו יגרום לו לשנות את דעתו ברגע האחרון.

13. Strawberry Fields Member

טורס בהחלט כזה, כשמתחשק לו להתאמץ.

14. George Best Member

טורס יכול לשחק בצ'מפיונס?
    בגביע האנגלי אני די בטוח שהוא לא יכול, השאלה מה הדין של שחקן ששיחק בליגה האירופית?יכול לשחק בצ'מפיונס?

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול לשחק בצ'מפיונס

שמח בשביל טורס..הוא הגיע למועדון שהוא באמת יכול לזכות בכל תואר אפשרי איתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx