עם כל הכבוד, למקום הרביעי וגם יותר מזה צ'לסי הייתה מגיעה גם ללא טורס. לא בשביל זה הביאו אותו. אברמוביץ' רוצה את הצ'מפיונס ליג. זו גם הייתה המטרה המוצהרת בתחילת העונה ואף אחד לא טרח להתחבא מאחורי מנטרות למיניהן. אני בטוח שהמצב שלנו בטבלת הפרמיירליג אפילו לא היה אישיו בהחלטה ללכת על חיזוק בכלל ועל חיזוק בכזו רמה של השקעה. לאף אחד אין אשליות לגבי הסיכויים שלנו לעצור את מנצ'סטר. בקשר ללואיז, ההשוואה לריקי לא במקום. כשמוריניו הביא איתו את קארבאליו בהשקעה גדולה הוא ידע שהוא מחתים שחקן מושלם מבחינת סט היכולות שלו. זה לא היה פרוייקט, זה לא היה כישרון ולא הייתה כאן שאלה של איכות. רק של התאמה והתאקלמות למשחק האנגלי. לואיז יצטרך גם להוכיח את עצמו ולהראות שהוא אכן שווה מקום ב-11 וגם לשרוד את טבילת האש בפרמיירליג. זו סיטואציה שונה לחלוטין. ההחתמה של הפורטוגלי היא חותמת לסיום הקדנציה של בראניסלאב איבאנוביץ' בקבוצה. אחרי שאנלקה יילך בקיץ אפשר יהיה להגיד שטיהרנו את ההשפעה של הכלב מפ"ת.
בולשיט. רוב הגולים שקיבלנו בתקופה האחרונה באחריותו הישירה. הוא לא מספיק דומיננטי עם הכדור כמגן למרות שהוא סוגר נהדר את השחקנים שעליהם הוא מופקד ועושה עבודה טובה מאחור. כבלם הוא מאבד הרבה מאוד מהאיכויות האלה כי אנחנו לא שומרים קרוב לשחקני היריב ועוברים אותו עם מהירות. הוא התחיל את העונה כבלם שלישי ומגן ימני שני. הוא עכשיו בלם רביעי ומגן ימני שני. הוא לא יהיה כאן אחרי הקיץ.
"ממש" רוב הגולים שקיבלתם בתקופה האחרונה באחריותו, מה עם הפרה הקדושה ג'ון טרי שנמצא בנסיגה כבר לא מעט זמן? לו אין אחריות, או שהאחריות שלו מועברת לאיבנוביץ'? קח לדוגמא את הגול של קיראן קלארק בקרמלין, גול באשמתו של ג'ון טרי שפשוט חלם. הוא לא צריך להיות דומיננטי עם הכדור כי הוא לא משחק בארסנל, ומבחינה הגנתית הוא עושה עבודה מצוינת וראיתי את צ'לסי הרבה פעמים. הוא שור, קשה לעבור אותו ויש לו גם מיקום טוב בהתקפה בכדורים נייחים והוא כבש לצ'לסי לא מעט שערים חשובים מאז שהגיע. ממש לא הייתי מסיים את הקריירה שלו בצ'לסי, לדעתי הוא עוד יתרום מאחר שג'ון טרי נמצא בנסיגה ואי אפשר לדעת מה הברזילאי שהבאתם יעשה.
אחלה. נשאיר אותו בקבוצה כי הוא נוגח מצויין. או בגלל שג'ון טרי בנסיגה. הגיוני. איבאנוביץ' הוא הרבה דברים. רק ש... יותר טוב מג'ון טרי הוא לא. יותר טוב מאלכס הוא לא. יותר טוב מהפוטנציאל של לואיז זה עוד פעם לא. שלושה חודשי פרידה.
נחיה ונראה לגבי עתידו של איבאנוביץ'. אתה לא יודע מה יקרה בצ'לסי מבחינת פציעות ושוב ג'ון טרי נמצא בנסיגה כבר לא מעט זמן ובקבוצה כמו צ'לסי שרצה חזק לכל התארים, אתה צריך שיהיו לך מחליפים איכותיים ואם יש לך רביעייה של טרי,אלכס,איבאנוביץ' ולואיז זה מצוין. אני בטוח שלא היית רוצה לראות את ברומה במקום איבאנוביץ' בסגל. חוץ מזה כמו שאמרת, איבאנוביץ' יכול לשחק כמגן ימני ולהחליף את בוסינגווה מתי שצריך. אם יש מישהו שלדעתי יעזוב את הקרמלין בקיץ זה פאולו פראיירה.
השאלה אם הוא יסכים להיות מחליף רביעי ושני לאורך זמן אחרי העונה שעברה. בתור מחליף רביעי אני בהחלט מעדיף את ברומה, כדי לפתח אותו להחליף את טרי בבוא היום. אם יש מחלקת נוער אין שום סיבה להחזיק בכוח שחקנים כאלה.
לא הבנתי על מה הוויכוח? במילא איבאנוביץ' טוב יותר בתור מגן ימני מאשר בלם(ואני מסתמך רק על הקדנציה שלו בצ'לסי) והוא גם טוב יותר מבוסינגווה. בטח אחרי כל הפציעות שלו. לטעמי מדובר במגן הימני הכי טוב בליגה אחרי בקארי סאנייה.
איבאנוביץ' יותר טוב מבוסינגווה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אם לא פציעות חוזרות ונשנות בשנה האחרונה, בוסינגווה הוא By miles המגן הימני הכי טוב בליגה.
קשה לי לשים אותו במשוואה עם לואיז. ראיתי את לואיז ואני לא בטוח ב100 אחוז אם הוא מתאים לליגה האנגלית. כמובן הוא שווה את הצ'אנס אבל לקבוע שהפוטנציאל שלו גבוה משל איבנוביץ' זו שטות. איבנוביץ' בסופו של דבר התפתח לבלם טוב בליגה האנגלית. אגב, למה שהוא יעזוב בקיץ? יש שמועות על עזיבה שלו או על כך שלא מרוצים ממנו או שהוא לא מרוצה?