צ'לסי 2010/11 - עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏19/7/10.

1. Strawberry Fields Member

2. StevieG Member

אם זה טאפינג אפ, מה אפשר להגיד על מקרה טורס? טורס דרש מהנהלת ליברפול לשקול את הצעת צ'לסי באופן חיובי. הוא גם הגיש בקשת העברה בגלל זה.

מישהו בפאניקה בספרס. היו דברים הרבה יותר גרועים מזה בכדורגל העולמי. רק להזכיר את מקרה פברגאס, שזה הטאפ אפ הכי מסריח בהיסטוריה. בכל מקרה, אף אחד לא התלונן.

אין לספרס סיכוי להחזיק את מודריץ', אלא אם הם רוצים להפוך את זה לסיוט עבור השחקן, המועדון והאוהדים. אי אפשר היום להחזיק שחקן בכח. It's Pointless To Resist.

3. Ori8 Member

ספר את זה לוונגר שמחזיק לפאברגאס בביצים עונה אחרי עונה.

4. StevieG Member

ואיך זה בדיוק עבד לוונגר?

תשאל את אוהדי ארסנל שפה איזו עונה גדולה נתן פברגאס. יש פה כאלה שאפילו משוכנעים שהוא בכוונה איבד את הכדור שהוביל לשער היתרון של מסי בקאמפ נואו.

אותו דבר גם לגבי רונאלדו. נתן עונה של 42 שערים במדי יונייטד. היו דיבורים חריפים על ריאל מדריד. פרגוסון סגר על עוד עונה במדי הקבוצה, שכמובן היתה עונה חלשה יותר מבחינה אישית של רונאלדו. עדיף למכור כשאפשר ולא להתקע עם שחקן ממורמר, מה שגם יוריד את הערך שלו, כפי שאנחנו רואים במקרה פברגאס.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/11
  5. Ori8 Member

זה עזר בזה שפאברגאס שחקן ארסנל היום ויש סיכוי טוב שגם בעונה הבאה.

בקשר למה שהוספת,
    אני הראשון שאומר שוונגר צריך לתת לפאברגאס ללכת, לדעתי זה יעשה לארסנל רק טוב ולו רק רע, אין לו באמת מקום כרגע בבארסה, הוא רחוק מזה לדעתי.
    לא זוכר משחק אחד גדול שהבחור הזה הגיע אליו, להפך, נעלם לגמריי.
    אבל גם לא על כל בכי צריך לשחרר שחקן, השחקנים האלה צריכים ללמוד לתת כבוד אמיתי למועדונים שעשו אותם.

6. JohnTerry26 Member

מה זה "צריכים ללמוד לתת כבוד אמיתי למועדונים שעשו אותם"?
    זה בערך כמו שאני יגיד לך לתת כבוד אמיתי למשרד שלך/איפה שאתה לא עובד בגלל שהוא עשה אותך ולא לעזוב אותו מתי שבא לך כדי להתקדם. אני בטוח שאתה מבטיח דברים כאלו לבוס שלך.

הם אולי מושא להערצה וכו', אבל הלו, זה בני אדם עם מקצוע.

7. Ian Wright Member

שמועות בפורטוגל שרומן אברמוביץ' החליט לשלם את הסעיף שחרור בסכום של 15 מיליון יורו עבור פורטו בשביל לשחרר את אנדרה וילאש בואש על מנת שיהיה מאמן צ'לסי בעונה הקרובה.

עכשיו זה גם מופיע בסקיי ספורטס:
    http://www.skysports.com/story/0,19528,116..._medium=twitter

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אם ישולם זה יהיה סכום חסר תקדים עבור שחרור של מאמן מהקבוצה שלו.

9. Ian Wright Member

מצד שני, אם הוא באמת מאמן כזה טוב כמו שעושים ממנו והוא יצליח בצ'לסי זה עדיף מכל רכש אחר של שחקן. מדובר במאמן בן 33(!) בסה"כ והאמת? יכול להיות שזה בדיוק מה שצ'לסי צריכים. דם חדש שיביא דברים חדשים ושונים למועדון - בדיוק מה שקירק טען שהוא רוצה לראות פה ממזמן ובצדק.

האם ההימור שלי על הידינק לא יקרה בסוף? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה לעומת הפיצויים שהם שילמו לכל המאמנים האחרונים.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה לעומת הפיצויים שהם בטח ישלמו לבואש עצמו בבוא הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Rudess Member

SPOT ON http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. N כמוני Member

זה סכום חסר תקדים, וזה סכום שערורייתי למאמן שנתן עם הקבוצה שלו עונה אחת טובה, ולא משנה עד כמה היא מוצלחת, זאת עדיין עונה אחת.
    עם היו מביאים מאמן עם רקורד מוכח, כמו הידינק או מוריניו או פרגוסון (אני סתם נותן דוגמאות, אל תתפסו לשמות), הייתי יכול להבין רכישה של מאמן בסכום הזה. אבל לשלם למאמן-אפרוח הזה, בשנתו השנייה לאימון כזה סכום זה פשוט טירוף מוחלט.
    יכול להיות שבאמת צריך להביא לצל'סי דם חדש, אבל לא ככה. ושאף אחד לא ייתן לי את הדוגמא של מוריניו שבא לצ'לסיח בתחילת דרכו. א. כי מוריניו נתן יותר מעונה אחת טובה עם פורטו, ב. כי מוריניו לא בא בסכומים האלה, שהיו יכולים להלחיץ גם אותו וגם את המערכת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  14. JohnTerry26 Member

רציתי את הידינק מאוד, אבל האופציה של מאמן צעיר שיביא משהו חדש בדמות בואש תמיד סיקרנה אותי, הסכום שנשלם עליו זה די טירוף, אבל יכול להיות שעוד נראה שהיה עדיף לשלם על מאמן כזה מאשר על עוד שחקן רכש. מאמן שיביא גישה חדשה זה משמעותי יותר.

מאוד מפתיע מה שקורה עכשיו, אבל כבר התרגלנו. אין רגע דל. הלוואי שהוא יביא איתו איזה שחקן או שניים מפורטו, הייתי רוצה לראות בצ'לסי את גוארין ווארלה. אבל פורטו לא תתן להם ללכת אני מניח.

15. StevieG Member

מה, זה הכסף שלכם? אז למה כ"כ אכפת לכם מהמחיר? בתור אוהד, צריכה להיות לך מטרה אחת מולך העיניים, ולא אמור להיות משנה מה המחיר, וזה חיזוק הקבוצה. במקום לדבר על המחיר, דברו על המאמן. וזאת עצה שנוגעת לא רק לצ'לסי. במקום לדבר על המחירים של ג'ונס והנדרסון, דברו על הפוטנציאל הגלום בהם. הרי ברור שלא המחירים של השחקנים זה מה שיימנע מהקבוצות האלה להתחזק, כי אם הם זורקים 20 מיליון על שחקן בן 19, כנראה שיש להם עוד כמה מיליונים ספייר.