צ'לסי 2010/11 - עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏19/7/10.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל הקטן הוא שהאלק מתאים לסגנון המשחק של טורס ושהם יכולים לשחק ביחד, בניגוד לטורס ודרוגבה כפי שנראה בחצי העונה מאז שהספרדי הגיע.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה הנחות וכמה ספקולציות דפקתם פה.
    קודם כל המאמן יכול לצאת מהשבלונה שלו ולשנות שיטה, לא יקרה כלום, זה לא שהוא מאמן כבר 30 שנה ובכולן הוא שיחק עם אותו המערך.
    דבר שני פלקאו עוד לא נרכש בכלל.

3. KirkH Member

לגמרי, יש איזה שהוא מרחק בין שמועה כזו או אחרת להחתמה.

חסרות שמועות על עזיבה של דידי או סטארידג'? אלה שמועות ואלה גם כן שמועות. לוקאקו זו גם שמועה. אי אפשר להניח שכל מי שמקושר אוטומטית גם חותם - מה גם שאלה שחקנים שמשחקים בדיוק על אותן עמדות.

אני בטוח שטורס יהיה חלק משמעותי מאוד מהתוכניות של AVB.

4. Strawberry Fields Member

לא דיברתי בכלל על שילוב של שחקן x עם שחקן y. (טרי, לאמפרד) ג. קול, א. קול, דאף, מקאללה, צ'ך, רובן, דרוגבה, קארבליו, אסיין, באלאק, שבצ'נקו (עד לפני שעלה למגרש), מאלודה, אנלקה, בוסינגווה, דקו, ז'ירקוב, טורס, לואיז.
    כולן החתמות מפחידות במידה כזו או אחרת והתמודדנו. לא זכור לי שכל הזמן היינו בצד המוכה. המאזן שלנו נגד צ'לסי מאז שאברמוביץ' הגיע הוא W10-D7-L13... יחסית מאוזן בהתחשב בהפרשי הכסף והכוכבים.

"אין סיבה להשערות עד שהשחקן לא יצולם עם החולצה של הקבוצה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה שהאוהדים פה בסה"כ מרוצים מהמינוי של AVB (החלטתי לאמץ את זה קירק), וגם אני הייתי סה"כ מרוצה לו הייתי במקומכם. זה מעיד על איזשהו שינוי קונספטואלי בהנהלה, שהחליטה להפסיק עם רצף המאמנים הותיקים שנועדו להביא הצלחות וקבלות כאן ועכשיו, מעין מינויי "דפוק וזרוק" חפוזים, ובמקום זה הביאה בחור צעיר ואמביציוזי, שכבר הוכיח שיש לו את היכולת לבנות אימפריות בצלמו. זה מריח כמו מינוי לטווח ארוך, מה שמבשר טובות במיוחד עבור הצעירים בקבוצה שלכם, שקצת הלכו לאיבוד בשנים האחרונות. השאלה היחידה היא כמה סבלנות תהיה לצאר במידה והדברים לא יילכו חלק כמצופה בעונה הקרובה. וילאש בואש כבר אמר שהוא צריך להביא קוואדרופל כדי לרצות את הבוס. הוא שם לעצמו חתיכת רף גבוה פה, ויהיה מעניין לראות איך הבוס יגיב במידה והוא לא יגיע לרף הזה...

6. alexshw Member

אתה באמת חושב שמבואש יהיו דרישות אחרות? אם הוא לא יביא אליפות או צ'מפיונס, גם הוא יעוף כמו כל קודמיו.
    "שינוי קונספטואלי", "טווח ארוך". הלו זה צ'לסי.
    לטעמי בואש עשה טעות שעבר כבר עכשיו לצ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/11
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שיש פה שינוי בקונספציה. זה לא שלקחו מאמן מרכז טבלה מבטיח מוויטוריה גימראייש, שאפשר לדבר באמת על מחשבה לטווח ארוך ולא לטווח הקצר. לקחו באמת מאמן צעיר, אבל כזה שכבר זכה באליפות ובתואר אירופי. לא יצליח, לא יישאר.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

המילים לא יצליח לא יישאר נכונות לגבי כל אחד בעסקי הכדורגל. השאלה היא כמה זמן נותנים למנג'ר החדש לפני שמקבלים החלטה לכאן או לכאן לגביו. נראה לי שהביאו את בואש מתוך רצון לבנות קבוצה חדשה, שתפסיק להתבסס על השרידים המזדקנים של עידן מוריניו. ולקבוצות חדשות, כידוע, לוקח זמן להיבנות ולהתגבש. השאלה היא אם הצאר באמת מבין את זה.

9. alexshw Member

שוב, לטעמי הסבלנות כלפיו תהיה זהה כמו לקודמיו. בעלים מפונק הוא בעלים מפונק. רומן ידרוש גם לחבר וגם לקחת אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/11
  10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוקדם מדי להגיד שזה מינוי ארוך טווח ולא עוד מינוי דפוק וזרוק רק בגלל שהוא צעיר ובלי הרבה קבלות, אנחנו לא יודעים מה הצאר מצפה ממנו, אפשר רק להתבסס על העבר. נראה מה יקרה עוד שנה-שנתיים אם צ'לסי לא תזכה בליגת האלופות בזמן הזה. הוא לא יישאר לדעתי.

11. האיש והאדום Member

קשה אוו לא, צ'לסי חייבת לשנות את פנייה לגמרי ולמכור בין היתר את דרוגבה ולמפארד היא חייבת להצעיר את הסגל שלה, זה העונה האחרונה שרומן יכול להשקיע כמה שבאלו איך שבאלו אוטוטו נכנסים לעידן הפייר פליי הפננסי, אני רק לא בטוח שבואש האיש המתאים לבנות קבוצה חדשה הוא פשוט לא הוכיח את עצמו בזה[בפורטו הוא קיבל קבוצה מוכנה כבר]

12. Civil Anti Madridista

לוקאס פיאזון מסאו פאולו סגור בצ'לסי? יש אמת בדבר?

13. WHITE HEART Member

AS far as i know,since january

14. Eric Cantona Member

15. Strawberry Fields Member