צ'לסי 2010/11 - עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏19/7/10.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי חיפשו אנגלי בשביל החוק החדש, חבל לבזבז משבצת זר בשביל שוער שני.
    בראד ג'ונס(אוסטרלי, אבל נחשב אנגלי בחוקים) מוסר ד"ש עם השטות שהוא עשה דקה 120 נגד נורת'המפתון, קלי היה צריך להציל מהקו כדי שנגרור את זה לפנדלים.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/10
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לצערי בגלל ערב החג לא כל כך יכולתי לראות את המשחק, ראיתי דקות בודדות במחצית הראשונה. ממה שראיתי, גם אני די התרשמתי מואן אנהולט (מבטאים אנחלט?), בהחלט שחקן עם עתיד, שאנחנו צריכים להמשיך ולדחוף קדימה.
    לא ראיתי את כל המשחק אתמול, אבל ממה שראיתי סטארידג' שוב איכזב ובגדול, יש לו את כל הנתונים, יש לו את היכולת, אבל שוב ושוב הוא מקבל צ'אנס ולא עושה איתו יותר מדי, הוא צריך להיות פעיל, יותר תכליתי, בינתיים הוא לא מוכיח שמגיע לו דקות.
    קאקוטה עשה עליי רושם של אחד שמנסה, ניסה לקבל את הכדור, לקחת קצת יוזמה, צריך להשתפר.

הלך גביע השוקו, חבל לי מהבחינה שהלכו משחקים פוטנציאליים של להמשיך ולהריץ שחקני ספסל, מעבר לזה, חבל, אבל לא נורא.

3. Carlo Zampa Member

איך קוראים למס' 46 הזה של צ'לסי, האם הוא נחשב לכישרון ומחשיבים אותו לעתיד של הקבוצה ולמה רק אני התלהבתי ממנו אתמול?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

Josh McEachran

שמעתי כבר כמה גרסאות על הגיית השם שלו... לא סגור על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/10
  5. Carlo Zampa Member

חתיכת שחקן טכני, איזה שמאלית יש לו...

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק אתה התלהבת. היה הטוב על המגרש מהרגע שעלה וללא ספק הילד שהכי הרשים אתמול. לא חושב שלהרבה בני 17 יש ביצים לקחת על עצמם משחק בפיגור 3-1 עם 10 שחקנים. הייתי רוצה לראות אותו זוכה לפירורי רוטציה כקשר המרכזי החמישי בסגל.

סטארידג' איכזב אתמול, כרגיל, ואני לעומת לירן לא חושב שיש לו את כל הנתונים והיכולת. הוא נורא מזכיר לי את קאלו בתחילת דרכו (שלושת השנים הראשונות למעשה) ביכולת שלו לקבל את ההחלטה הלא נכונה ב-90% מהפעמים שהוא נדרש לכך. הוא מהשחקנים האלה שבועטים כשצריך למסור, שמחפשים הגבהה כשצריך לבעוט פשוט, שמחליקים ברגע הכי לא נכון, בקיצור - מעלים את הסעיף. והגרוע ביותר הוא שאני לא חושב שיש לו את הכישרון להפוך לשחקן צ'לסי בעתיד ושהספוט שלו בסגל כמחליף ראשון לחלוצים ולשחקני הכנף מבוזבז על שחקן לא טוב בהווה ומישהו שבחיים לא יהיה מספיק טוב.

ואן אנהולט נתן משחק טוב מלבד הגול הראשון שרשום עליו (איפה הוא ואיפה ריינג'ר, השחקן שאותו הוא אמור לקחת. אבל זה המחיר שאתה מוכן לשלם כשאתה מעלה שחקן צעיר בהרכב). ברומה לעומת זאת עשה טעות איומה בגול השני של ניוקאסל כשהפיל את אמאובי בעדינות של ממוטה בקצה הרחבה ללא שום סיבה. טארנבול הבדיחה היה צריך להתמקם יותר טוב לבעיטה אבל הגול של טיילור מבחינתי רשום על ברומה. החלטות מטומטמות של שחקנים מוציאות אותי משיווי משקל הרבה יותר מיכולת חלשה.

בסך הכל אני לא חושב שהפסדנו ושנראינו רע בגלל הילדים. מהם אתה לא יכול לדעת מה תקבל ואתה מוכן לטעויות הטירונים שבאמת הגיעו. השחקנים הותיקים והמבוססים יותר נתנו אתמול, אחד-אחד, משחק חלש. את ראמירס אני לא אשפוט במשחקו השלישי באנגליה, אבל בניון וז'ירקוב במרכז השדה לא נראו יותר טוב מאף ילד בן 18 שהיה על המגרש. חבל בעיקר בשבילם, כי הם הפסידו את הטורניר שהיה אמור להיות במה בשבילם בין היתר.

7. Rudess Member

http://www.chelseafc.com/javaImages/d5/ce/0,,10268~9031381,00.Xxx

יא ווראדי איזה אף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. ARSI Member

צ'לסי אמנם עפה מהקארלינג קאפ, אבל צריך לזכור שזה התואר הכי פחות חשוב שהם מתמודדים עליו וכשלקבוצות צמרת אחרות יתחילו להפצע שחקנים כתוצאה מהעומס של המשחקים החבר'ה של אנצ'לוטי ינוחו בבית בסיבובים הבאים.

9. CristianoRonaldo7 Member

אני די שמח שצ'לסי עפה מהקארלינג קאפ. מפעל ממש מיותר לדעתי, מעייף את השחקנים ומוסיף עליהם עומס וממש סתם לדעתי. אני מעדיף שנמשיך את העונה בלי הקארלינג קאפ.

*אני אוהד ריאל וצ'לסי

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הנקודה החיובית מהמשחק היום- ללא ספק ראמירס.

משחק נהדר שלו, השפיע גם על משחק ההגנה ולא פחות על משחק ההתקפה, רץ, תיקל, הרוויח כדורים, חילק מסירות, בהחלט משחק שאני מקווה יכניס אותו לעיניינים, שחקן כזה ליד אסיין ואני בשיא הצניעות אומר שיש לנו את מרכז הקישור הכי מפחיד בליגה, אני כבר מת שלמפארד יחזור כדי לראות מה גורלו של מיקל, אולי סוף סוף זה יקרה.

משחק גדול של ראמירס, מחכים להמשכיות.

11. שלו Guest

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפציעה של בניון פחות מדאגה, של קאלו ובטח של אלכס מדאיגה יותר.

אין לנו דבר שקרוב למחליף הולם לאלכס, עד עכשיו תמיד היה לנו את אלכס/קרבאליו והיה לנו מחליף שהוא וורלד קלאס בכל מצב, עכשיו המצב שונה, כל עוד בוסינגווה גם בחוץ זה נראה שג'פרי ברומה יפתח לצידו של טרי, הילדים צריכים להיזרק למים מתישהו, זה הזמן שלו.

13. yonmu Member

לא יותר סביר שאנצ'לוטי יפתח עם טרי ואיבאנוביץ' במרכז ופרירה בימין (קול כמובן בשמאל)?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן, האמת יותר סביר, פריירה ברח לי לרגע מהראש.

יחד עם זאת, בכל זאת הייתי מעדיף שברומה יקבל את ההזדמנות בליגה, ההזדמנות במשחקים חשובים צריכה להגיע מתישהו, ואני חושב שאין זמן יותר מתאים מזה.

15. Passing game Member

אני חושב שאם מדברים על ברצלונה כקבוצה המושלמת(והיא אכן כזו) אז צ'לסי בהחלט ראויה להיכנס תחת אותה קטגוריה. היא מושלמת לסגנון המשחק המהיר והכוחני אך גם הטכני שלה. היא לא מחיקה בכדור באותה צורה כמו ברצלונה, היא הרבה יותר תכליתית, מהירה ודורסנית. אני חושב שזה המשחק הכי מצופה של השנה, הרבה יותר מריאל-ברצלונה.