צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. skyday20 Member

כתבתי בסוף ''אולי זה לא באמת.''
    בעיקרון לדעתי אם יש ספק, השופט לא יכול לקבוע שזה שער, כי הוא לא ראה ובטוח לגמרי בזה.

2. skyday20 Member

זה וומבלי.
    תראה יש זרקורים לאורך הקו, זה לא מאוחרי השער.
    http://extras.mnginteractive.com/live/media/site36/2010/1031/20101031__Wembley103110~p1.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/12
  3. חוצפן חיובי Member

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבריי הפנסיונרים, לפני שהערב הזה ייעטף בויכוחים על טרי, האוטובוס, פברגאס, לפני שנחזור לציניות היומיומית - הקבוצה שלנו עשתה היום דבר אדיר. אדיר, אדיר, אדיר. גאווה גדולה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הרגשה שאי אפשר להסביר במילים, אבל כבודו של היום הזה גדול יותר, נגזר שאת השמחה הזאת בעיקר אני אשמור לעצמי ובתוכי- שזה קשה קשה...

עשינו ערב מדהים, ב-2009 הקבוצה היותר טובה עפה, היום אותו דבר, סגירת מעגל.

6. Ricky van Wolfswinkel Member

אחד הימים המאושרים בחיי, באמת שבכיתי לאיזו דקה.

7. Wazza Member

נכון, כל הכבוד לכם שהעפתם את המטרד הזה... אני ממש אבל ממש לא האמנתי למה שקרה שם! וטרי חמור אבל למזלו עליתם לגמר, אחרת התקשורת הייתה קוברת אותו. שאופו לכם, באמת הראתם נחישות גדולה והקרבה ענקית.. חבל שראמירז ומיירלש לא ישחקו בגמר..

8. JohnTerry26 Member

אני מנסה שוב ושוב לכתוב משהו על המשחק הזה אבל לא מצליח.... אני פשוט לא מאמין. איזו קבוצה מדהימה, איזה סיפור, איזה משחק... מה שעשינו פה ייזכר שנים על גבי שנים. מבחינתי המשחק הכי גדול שראיתי אי פעם ובהפרש עצום. האדום של טרי וההרגשה שזה נגמר בדרך הכי איומה שיש, הגול הגדול של רמירז ולמפס, הפנדל המגוחך שברסה קיבלה ומסי החמיץ, ולסיום- פאקינג פרננדו טורס הולך חצי מגרש- מדלג על ואלדס ושם אותנו בגמר. ברגע הזה באמת שחשבתי שאני חולם. וכמובן, איזו לחימה, איזו רוח, איזה אופי בלתי נגמר, כל כך כל כך גאה בקבוצה הזאת על מה שעשתה היום ובכל התקופה הזאת... מה שנתנו על המגרש היום.. לא חושב שנראה דבר כזה בשלבים האלו ברמות האלו. אני מנסה לכבד את היום הזה, אבל לא יעזור, אני כ"כ מאושר. אין לי מילים על אשלי ולמפס המדהימים, רמירס שבמשחקים האלו עשה לעצמו חתיכת שם, שחקן אדיר ונדיר, מיירלש ומיקל נפלאים, ומי היה מאמין- בוסינגווה נכנס לעמדת הבלם ויחד עם איבה אוטם את השער. טורס! WTF?!

אני לא הולך לשכוח את היום הזה בחיים, היינו כחולמים. תודה לך צ'לסי אהובתי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/12
  9. Armstrong Member

לא האמנתי שזה יקרה, בחיים לא. למרות ההתרגשות שגואה בי אני מעדיף לשמור את הקפיצות למחר בערב, עצמאות+צ'לסי בגמר הCL זה יותר כיף.

איך שגלגל מסתובב...

10. JohnTerry26 Member

מכל הסיפור הזה כבר שכחתי שזו קודם כל נקמה!

אחח איזה דבר זה כדורגל...

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמעל לכל התעלות כזו או אחרת - די מתאו שיחק אותה. העמיד קבוצה לתפארת שגם בעוד שעה של כדורגל לא הייתה סופגת. אוהדי צ'לסי חייבים לו את החצי השני של העונה שהיה מצוין (לפחות מבחינת ליגת האלופות).

12. Sturridge Member

רק חבל שלא נשארו לנו שחקנים לגמר.
    טרי, איבנוביץ', ראמירז, מיירלש, ואם ישארו פצועים אז גם קייהיל ולואיז.

כל הכבוד על הלחימה של הקבוצה, ב- 10 שחקנים, 2-0, מי היה מאמין.
    אחת הסנסציות הענקיות של המפעל.

13. ראיין אדלי Member

ריגשתם, תודה לצ'לסי שהזכירה לי היום למה אני כל כך אוהב את המשחק הזה... אני יזכור אותו עוד הרבה זמן

14. Sh4y Member

שאפו צ'לסי, גם בחלומות הכי ורודים שלהם האוהדים שלהם הם לא חשבו שהם ינצחו אותם פעמיים.
    טורס ללא ספק בגול ששווה חמישים מיליון, רמירס עם שער ענק והרבה אומץ לעשות זאת.
    כאוהד מהצד זה היה משחק מעולה שאני לא אשכח במיוחד שראינו שידור מהאינטרנט והתפללתי שהשידור לא יקרוס.
    אני מפרגן לצ'לסי כל עוד היא באירופה, אבל רק דבר קטן אחד אני לא מסכים שיקרה - זכיה של צ'לסי בליגת אלופות ומקום רביעי של טוטנהאם, כי אז אני לא אדע איפה לקבור את עצמי חי.

15. AW forever Member

אחד מהמשחקים המוזרים והבלתי נשכחים שיצא לי לראות אי פעם.
    ג'ון טרי הוא חלאה מטונפת, מקווה שהוא יורחק לא רק מהגמר אלא גם מעוד משחק או שניים משלב הבתים של הליגה האירופאית שנה הבאה...
    ברצלונה הייתה די שבלונית ודי חסרת מזל, צ'לסי עם כל הטריקים בספר (התגלגלויות של דרוגבה, בעיטות שוער של צ'ך, חילופים שלוקחים שעה- הכל ברור ומובן ובמקומם הייתי גם וכו', אבל זה עדיין שיעמם לראות את זה). המסירה של לאמפרד והשער של רמירז- וואו, ביצוע מושלם. ההתגוננות במחצית השניה הייתה הירואית. בלי יומרות, בלי שטויות, פשוט עבודת הגנה טובה מול קבוצה שמניעה כדור. מסי מהרגע שהחמיץ את הפנדל נהיה הצל של עצמו ומשהו בדחיפות של ברצלונה ירד. החילוף של טורס- פרייסלס! למרות שטורס התעצל בהגנה בצד שמאל וגרם לאשלי קול (מעולה) לשרוף אפילו עוד יותר שטח- זה השתלם בגדול בגול. אגב מי ששמע את גארי נוויל צורח "he's on!" כשטורס קיבל את הכדור קיבל פלאשבק לפארק דה פרנס בגול של עטר. גארי, תירגע.
    הישג מדהים לצ'לסי, שנמצאים משחק אחד מלעשות את רומן מרוצה. יאללה באיירן.