צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. פול סקולס Member

דרוגבה תמיד היה אישיות "חצויה" בעיניי על המגרש.
    יש לו צד ספורטיבי שעוזר לשחקן יריב לקום מהדשא, מחמיא לשוער/בלם שנגדו על עצירה טובה וכו'.

ויש בו כמובן את הצד הצולל בלי הפסקה וכזה שמעורר פרובוקציות או נגרר אחריהן (למשל הקטע עם וידיץ' במוסקבה).

לא שזה שונה מרוב הכדורגלנים היום; אף אחד הוא לא תלית של תכלת, וכולם רוצים לנצח.

הפרמיר ליג תהיה מוזרה בלעדיו.

2. JohnTerry26 Member

L'Équipe and Eurosport both claim Eden Hazard is close to agreeing a €40m Chelsea move with a 5-year contracton €126,900 per week.

:aaa031:

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, הוא אמר שמה שחשוב לו זה הצד המקצועי, התפקיד במגרש וכו'. ברור שיילך למועדון בלי המאמן.

4. Armstrong Member

יש לי הרגשה שהוא יהיה פלופ בצ'לסי, לא יודע...אני מעדיף שאם קונים אותו אז אולי גם את האלק או לפחות שינסו להחתים את שניהם ולהיפטר מאיזה מאלודה או שניים מהסגל.

5. Mellow29 Kopite

"דידייה דרוגבה עוזב" מסמל בשבילי בעיקר הקלה. שחקן קטלני, מנצל טעויות ברמה מטורפת. בלמים יכולים לסגור אותו 89 דקות, ועדיין זה לא יהיה מספיק. אולי מכאן צ'לסי תוכל להתקדם, לתת לטורס את הבמה ולשחרר את חדר ההלבשה מנוכחות של דמות כ"כ חזקה, אבל עד שלא יוכח אחרת זו אבידה מקצועית אדירה גם לה וגם לפרמייר-ליג. אחד החלוצים הכי גדולים ששיחקו במיליניום הנוכחי, ללא ספק בכלל - אולי גם השחקן האפריקאי הכי גדול בכל הזמנים.

6. JohnTerry26 Member

ארמסטרונג, אם אני צריך להמר אז נראה לי שאנחנו הולכים על שניהם, אבל צריך לשמוח גם אם ?רק? אחד מהם יגיע. שני השחקנים הכי מדוברים בשוק בערך, מבין המוכשרים בעולם, כל אחד מהם ישפר אותנו מאוד. אבל אני מסכים עם העיקרון, כדי שצ?לסי תיישר קו מה שנקרא, עם סיטי, באיירן והספרדיות (מבחינת סגל) היא צריכה שני שחקני התקפה ברמה הזאת שישנו את החלק הזה של המשחק שלנו ב180 מעלות. כמובן שאם כל הנסים האלו קורים מצידי למכור 2-3 שחקנים, אולי להחליף את בוסינגווה ולסגור את הבסטה. 

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני עדיין לא מרגיש מוכן לכתוב על דרוגבה בלשון עבר.... למרות שיש הבנה שהוא עוזב, והסכמה עם הסיבה, זה קשה. נסכם עליו בהמשך, עדיין לא הגיעה העת.

8. Eric Cantona Member

בזהירות רבה מהמקורות שלי כבר אפשר אולי לברך על המוגמר. זכיתם בחתיכת שחקן.

9. golding מנהלים

אין לדעת, הכל בגדר שמועות כרגע. אבל העניין שלנו בהזארד בהחלט מעודד אותי, המועדון רואה לנכון להביא שחקני אגף וזה אומר שהסגל ישתפר בעונה הבאה.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'ך חותם על חוזה חדש ל4 שנים. איזה שחקן עצום.

11. XabiAlonso Member

אם הדיווחים אכן נכונים, אני מבין את הבחירה של הזארד בצ'לסי.
    ביונייטד וסיטי יש עודף שחקנים על העמדה שלו, והוא עצמו יכול להפוך לכוכב העל הבא של הקבוצה. מבחינה כלכלית הוא ירוויח המון בכל קבוצה שתרצה אותו, וצ'לסי יכולה להציע לו אותם סכומים כמו שסיטי יכולה, והכי חשוב מי לא יעדיף לגור בלונדון על פני מנצ'סטר האפרורית?! (וזה לא שללונדון חסר)
    בשורה התחתונה, רכש אדיר של צ'לסי! אם יצליחו להביא את האלק ועוד 2-3 שחקנים, צ'לסי חוזרת להיות פאקטור רציני במאבק על האליפות.

12. WellNeverDie Member

קודם כל איזה עודף שחקנים יש לנו בעמדה שלו? הוא רוצה לשחק כקשר התקפי, מתחת לחלוץ. משהו בסגנון של סניידר בנבחרת הולנד ואיפה שרוני משחק העונה - שהוא בגדול חלוץ. אם האזר היה בא ליונייטד רוני היה נדחף קדימה והאזר היה משחק מעל שני הקשרים האחוריים.
    דבר שני האלק ועוד 2-3 שחקנים? מאטה, מארין והאזר זה שלד מעולה לחלק הקדמי שבגזרת החלוצים יש את טורס וסטרידג'. צ'לסי קודם כל צריכים לנפות הרבה שחקנים בינוניים שגמרו את הסוס ורק אז לנסות להביא אולי עוד קשר אחד או חלוץ.
    בנוגע לבחירה בין לונדון למנצ'סטר אתה צודק. ברור שלונדון עדיפה ואני חושב שזה היה חלק גדול בשיקול שלו.

13. Muurad Member

הולק הולך לעלות לא פחות מ-50 מיליון יורו.

האם רומן דווקא אחרי הזכייה בליגת האלופות יזרים עוד פעם מזומנים אם האזר יקנה ובהתחשב בהשקעה הגדולה בשנה שנתיים האחרונות? קשה לי לראות את שניהם מגיעים אישית.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12
  14. XabiAlonso Member

הזארד אם אני זוכר נכון, הוא יותר שחקן כנף מטבעו וכאלה ליונייטד לא חסר. אם הוא מיועד לשחק כקשר מאחורי החלוץ ביונייטד זה כבר משהו אחר.
    טורס וסטארידג' לא מספיקים לצ'לסי בעמדת החלוץ ויהיה טוב אם יביאו עודשחקן לעמדה הזאת, אפשר גם להביא עוד מגן לגיבוי וקשר אחורי במקום אסיין שמתחיל לגמור את הסוס, וכמו שאמרת לשחרר כמה שחקנים מהשלד המזדקן של הקבוצה.

15. Wazza Member

עדיין אין שום הצהרה לגבי עתידו.