לא הבנת אותי נכון. הסיכוי שראמירז יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה הוא נמוך ביותר ואני די בטוח שהוא לא סבבה עם זה. אם הוא רוצה לעזוב אז ניתן לו במספר דו ספרתי של מליונים.
הוא אמר שאם הם ישימו את הכסף על השולחן וההצעה שלהם תתקבל הוא ישמח לחזור לקוזיירו - אבל הוא אמר את זה בידיעה ברורה שזה משהו בלתי אפשרי שלא יקרה וציין את זה בדבריו ככה שאין ליחס לזה חשיבות - זו עניין של אהבה למועדון ממנו הגיע ופרץ, לא הצהרה שהוא רוצה לעזוב ולא טוב לא בצ'לסי. שווה ערך לדוגמא לקון אגוארו אם יאמר אותו הדבר בנוגע לאידפנדיינטה היום בבוקר.
אני לא חושב שהסיכויים של ראמירז להיות שחקן הרכב נמוכים. השלישייה במרכז עדיין פתוחה, אני חושב שלראמירז יש שם די מקום מובטח. הוא נתן עונה אדירה, מקומו בהרכב ואבוי לנו אם נשחרר כזה שחקן, הוא שחקן מצויין, יש לו כמה שנים טובות לתת לנו ומבחינתי יש לו מקום מובטח במרכז המגרש, ליד מי שזה לא יהיה. הוא יותר קשר מרחבה לרחבה מאשר ווינגר.
העניין הוא שזו לא תהיה שלישייה במרכז כמו ב4-3-3 שרמירז יסתדר בו יופי, נראה שהכוונה היא לשחק 4-2-3-1 והמרכז יהיה 2 קשרים+מאטה. לא בטוח בכלל שדי מתאו ייתן לרמירז את אחד משני המקומות בקישור האחור. כמובן שמבחינת יכולת מגיע לו הרכב, אבל מאוד סביר שזה לא יקרה כי זה לא תפקיד שהוא רגיל לשחק בו, וזה גם יוצר בעיה שכבר דיברנו עליה פה. אם רמירז פותח אתה מוותר על קשר אחורי קלאסי/פליימייקר שינהל מאחורה. במילים אחרות אתה מוותר על למפארד או על מיקל/אסיין/מי שזה לא יהיה. לי נראה די בעייתי לשחק עם למפארד ורמירז, אבל הלוואי שזה יסתדר בשביל רמירז ומה שהוא נותן לנו.
נכון, זה צפוי להיות 4-2-3-1, אם האלק לא מגיע זה ישאר כנראה 4-3-3. אם זה יהיה 4-2-3-1, ודי מתיאו ממשיך, כמעט בוודאות שאת תפקיד הגרזן בקישור האחורי יקבל מיקל, לידו זה כנראה יהיה למפארד, השאלה היא כמה למפארד יוכל לסחוב, כי במערך כזה ראמירז יכול יופי להתברג ליד מיקל.
והפירוש מתוך המילון הרשמי של האוליגרך המצוי - די מטאו חתם ל6 חודשים אם אופציית להאריך את החוזה לשנתיים.
1) צ'לסי הייתה צריכה ריענון משמעותי במשחק האגפים כבר תקופה ארוכה ועוד לפני שהקיץ החל היא כבר החתימה שלושה מהשחקנים המבטיחים בעולם על עמדה זו: אדן הזארד, מארקו מארין והולק. ביחד עם חואן מאטה שהצטיין בעונה שעברה ועם עזיבתו של דידייה דרוגבה, נראה שאנחנו הולכים לראות צ'לסי שונה לחלוטין מבחינה התקפית בעונה הבאה. פחות כוחנית, אבל הרבה יותר טכנית, מבריקה ומהירה. מאוד מעניין איך רוברטו די מטאו ישלב את כולם באותו המערך, הפוטנציאל כמובן מפחיד. אגב, בהזארד לא צפיתי מספיק, כך שאיני יכול לספק חוות דעת רצינית לגביו, אבל הולק לדעתי הולך להיות כוכב אדיר בצ'לסי. כבר תקופה ארוכה שאני חושב שהוא היה השחקן המושלם לשדרג את צ'לסי. צפוי להיות ה'חיה' החדשה של הכחולים לאחר עזיבתו של דידייה דרוגבה. 2) אחת השאלות הגדולות בצ'לסי כיום לקראת העונה הבאה היא אם ניתן לסמוך על פרננדו טורס. אף פעם לא האמנתי שיצליח להציג שוב את יכולותיו מתקופת השיא שלו במדי ליברפול, אך כן האמנתי כי הספרדי יכול להמשיך להיות אחד החלוצים הטובים בעולם ובכל פעם התאכזבתי ממנו מחדש. אני לא חושב שצ'לסי יכולה להרשות לעצמה להמשיך איתו כחלוץ המרכזי שלה, זהו סיכון גדול מדי. אם רומן אברמוביץ' עדיין מעונין לשפוך כספים הקיץ, בהחלט יש מועמדים טובים בשוק. 3) אחד הדברים הבולטים שמעידים על גדולתו של שחקן במהלך הקריירה שלו זו היכולת להמציא את עצמו מחדש וזה בדיוק מה שפרנק למפארד עשה העונה. במשך שנים רבות הוא תופקד כקשר התקפי שמסיים עם מספרים מפלצתיים ועם זאת לזכותו ייאמר שתמיד היה תורם במשחק ההגנתי. כיום, שהוא כבר לאחר שיאו, למפארד, עדיין מצליח להשפיע על המשחק של צ'לסי באופן משמעותי ולמעשה היה אחד מהגורמים הבולטים בזכייה של צ'לסי בגביע האנגלי ובליגת האלופות במהלך העונה האחרונה. עם הזמן הוא החל ללכת יותר ויותר אחורה באופן טבעי למדי וכיום אפשר להגיד שהוא בונה את המשחק מעמדת הקשר האחורי בצורה מוצלחת למדי וכזה שמספק הרבה תמיכה הגנתית ושקט לחלק האחורי שלו. יתר על כן, עם הארסנל ההתקפי שצפוי להיות בעונה הבאה לצ'לסי, אני מצפה ממנו להמשיך לפרוח בתפקיד החדש. עם זאת, אני חושב שצ'לסי צריכה לחשוב כבר עכשיו על מחליף עתידי כי אין שחקן אחד בסגל כיום שמסוגל לשחק בתפקיד שלו, בוודאי שלא בהצלחה. 4) גארי קייהיל היה מקושר אלינו כל-כך הרבה בקיץ שעבר, אבל כמובן שבגלל הסקפטיות ובעיקר הקמצנות של ארסן ונגר הוא לא הגיע אלינו ובסופו של דבר נחת אצלכם ואלינו הגיע כאמור פר מרטסאקר הגרמני. האמת היא שלא הייתי משוכנע לגביו בכלל בזמנו, אך השדרוג העצום והכל-כך מהיר שהוא עבר מאז שהגיע לצ'לסי הוא פשוט נהדר. כיום הוא נראה בדיוק כמו הבלם הנוסף שהייתי רוצה לראות אצלנו: טכני, נייד, שקט אך גם קשוח ואגרסיבי כשצריך. יתר על כן, הוא מציג משחק ראש ומשחק קרקע ברמה גבוהה מאוד. מעניין אם ימשיך בעונה הבאה עם יכולת דומה ואפילו טובה יותר מזו שהציג בחודשים האחרונים. מה שבטוח, ההגנה של צ'לסי צפויה להיות מהחזקות והבולטות בעונה הבאה עם קאדר ארוך, מגוון ואיכותי במיוחד בגזרה הזו.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/tra...W-zI3r0.twitter זה רק המירור אבל בכל מקרה לאור העזיבה של בוסינגווה והצורך בעוד מגן ימני בסגל דבושי הוא האופציה הטובה בשוק לדעתי, ובמחיר כזה שווה לעשות את המהלך. אהבתי אותו בליל ובנתיים ביורו הוא נותן טורניר מצויין. אומרים שגם ניוקאסל רוצה אותו (עוד פעם פארדיו עם העסקאות הגאוניות שלו?).
לוח משחקי הליגה של צ'לסי פורסם: מחזור 1 (18/8)- וויגאן אתלטיק (חוץ) מחזור 2- (25/8)- ניוקאסל יונייטד (בית) מחזור 3- (1/9)- רדינג (בית)- ידחה בגלל הסופר קאפ האירופאי. מחזור 4- (15/9)- קווינס פארק ריינג'רס (חוץ) מחזור 5- (22/9)- סטוק סיטי (בית) מחזור 6- (29/9)- ארסנל (חוץ) מחזור 7- (6/10)- נוריץ' סיטי (בית) מחזור 8- (20/10)- טוטנהאם הוטספר (חוץ) מחזור 9- (27/10)- מנצ'סטר יונייטד (בית) מחזור 10- (3/11)- סוונסי סיטי (חוץ) מחזור 11- (10/11)- ליברפול (בית) מחזור 12- (17/11)- ווסט ברומיץ' אלביון (חוץ) מחזור 13 (24/11)- מנצ'סטר סיטי (בית) מחזור 14 (28/11)- פולהאם (בית) מחזור 15- (1/12)- ווסטהאם יונייטד (חוץ) מחזור 16- (8/12)- סנדרלנד (חוץ) מחזור 17- (15/12)- סאותהמפטון (בית)- ידחה בגלל אליפות העולם לקבוצות מחזור 18- (22/12)- אסטון וילה (בית) מחזור 19- (29/12)- נוריץ' סיטי (חוץ) מחזור 20- (29/12)- אברטון (חוץ) מחזור 21- (1/1)- קווינס פארק ריינג'רס (בית) מחזור 22- (12/1)- סטוק סיטי (חוץ) מחזור 23- (19/1)- ארסנל (בית) מחזור 24- (29/1)- רדינג (חוץ) במקרה שלא הולך עד אחרי המשחק הזה די מתאו מפוטר. מחזור 25- (2/2)- ניוקאסל יונייטד (חוץ) מחזור 26- (9/2)- וויגאן אתלטיק (בית) מחזור 27- (23/2)- מנצ'סטר סיטי (חוץ) מחזור 28- (2/3)- ווסט ברומיץ' אלביון (בית) מחזור 29- (9/3)- פולהאם (חוץ) מחזור 30- (16/3)- ווסטהאם יונייטד (בית) מחזור 31- (30/3)- סאותהמפטון (חוץ) מחזור 32- (6/4)- סנדרלנד (בית) מחזור 33- (13/4)- טוטנהאם הוטספר (בית) מחזור 34- (20/4)- ליברפול (חוץ) מחזור 35- (27/4)- סוונסי סיטי (בית) מחזור 36- (4/5)- מנצ'סטר יונייטד (חוץ) מחזור 37- (12/5)- אסטון וילה (חוץ) מחזור 38- (19/5)- אברטון (בית) דעתי: לוח המשחקים הקל ביותר שאני זוכר שקיבלנו, יש בו רק בק טו בק קשה אחד (טוטנהאם בבית ואז ליברפול בחוץ באפריל) וגם הכריסמס אמור לעבור בשלום. אנחנו פשוט חייבים לקחת אליפות השנה. מגן הקהילה (נגד מנצ'טסר סיטי)- 12/8 בוילה פארק. הספורקאפ האירופאי (נגד אתלטיקו מדריד)- 31/9 באצטדיון אדן (סיונט טיפ) שבפראג, צ'כיה. אליפות העולם לקבוצות- 13-16/12, כמו בשנה שעברה, האליפות תערך ביפן. לא יודע מה איתכם אבל באמת מוזר לי לחשוב על צ'לסי משחקת באחד מטורנירי הראווה של אופ''א ופיפ''א, זה תמיד נראה כל כך רחוק ממנו.
איי גאס פוייט... לא יודע מה זה לוח משחקים קשה או לוח משחקים קל... אבל הדבר היחידי שאני מסתכל עליו זה מחזורי הסיום... שם יש לנו טוטנהאם, ליברפול, סוונסי, מנצ'סטר יונייטד, אסטון וילה ואברטון. קל זה בטוח לא, קשה זה כן... השאלה מה יהיה מצבנו בסיום העונה.