צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. JohnTerry26 Member

הגשנו אתמול הצעה של 4 מיליון ליש"ט לוויגאן על ויקטור מוזס, והיא נדחתה. http://www1.skysports.com/football/news/11...s-Moses-to-stay

לגבי הולק, אם מישהו שם לב ששום דבר לא זז אז השמועות אמרו שהבעיה היא התשלום לפורטו שרוצה יותר מה30 ומשהו מיליון, אבל עכשיו אומרים שזה דוקא התשלום לסוכן שמעכב את המעבר. נהיה קצת מדאיג, מקווה שזה ייסגר כי זה שחקן שאמור לעשות את ההבדל בשבילנו. רק דיברתי, וגם הולק התחיל סוף סוף: "Chelsea are the current European champions and would please any player and I'm no exception. I'd be happy if the transfer happened."

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שני משחקים ביום אחד? :aaa031:

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב...

עיכלתי, הפנמתי, קיבלתי- אני מסוגל לדבר על דרוגבה בלשון עבר.

הוא נתן לנו 157 גולים, אבל יותר מהכל, הוא נתן לנו את הנשמה שלו, יש הרבה מאוד שחקני בית ברחבי העולם שיכולים רק ללמוד מהמחוייבות שלו, מהלחימה שלו, מהתשוקה שלו למועדון ולמשחק, מהרצון שלו לנצח, מהאהבה העצומה שלו למועדון. דרוגבה מבחינתי הוא שחקן נשמה, שחקן בית לכל דבר. 8 שנים הוא התרוצץ לנו מול העיניים, זה פאקינג לייף טיים, אני חושב מה אני עברתי בתקופה הזו... וואו.... זו חתיכת תקופה.
    מוריניו הביא אותו, עיצב אותו אותו יחד עם שאר החבר'ה הוותיקים, חינך אותם להיות כחולים אמיתיים, לימד אותם מהי מחוייבות, ואפשר להבין ולקבל את העובדה שרגע המשבר הגדול של דידי היה כאשר מוריניו עזב ודרוגבה עשה קולות של עזיבה, אין ספק שזה בא נטו מאהבת המועדון, דרוגבה ראה את מה שאנחנו כולנו, בתור אוהדים, ראינו, זה כאב לו, זה צרם לו, וממש לא מפתיע שאחרי זה בא יציאה לדרך חדשה, עדיין במדי הקבוצה.

השגנו המון ביחד, יכולנו להשיג יותר, אבל תודה לאל, השגנו איתו את הכל- באירופה ובחזית המקומית. רוב החלוצים הגדולים מאבדים את זה בשלב מסויים, באיזור גיל ה-30-32, אלו שלא, משאירים את החדות כסימן היכר עד סוף הקריירה. אבל דרוגבה.. סיפור מיוחד, בגיל 34 עשה את ההבדל, ריסק הגנות, תיסכל כל מגן שהגיע מולו, כבש במעמדים הכי חשובים... פשוט ענק.

דרוגבה הוא מהמעטים בעולם שניתן לומר עליו בפה מלא- נולד לרגעים הגדולים, נכון שהיו את הרגעים שהוא כשל ברגע האמת, אבל היו לא מעט פעמים שהוא היה שם בגמרים, היה שם בדקות החשובות, השליט הבלתי מעורער של וומבלי.

יהיה קשה מאוד לחשוב על הקבוצה בלעדיו, אבל לא תהיה ברירה. מלך, אגדה בגשר.

5. Eric Cantona Member

6. JohnTerry26 Member

דיווחים בתקשורת האנגלית (טלגרף, אקספרס) אומרים שאנחנו שוב בקטע של לוקה מודריץ'.

קנייה שלו אומרת הוצאה של למפארד מההרכב הראשון או הסתה של מאטה/האזרד לתפקיד שהוא השלישי הכי טוב בשבילם (אגף ימין). בקיצור, דעתי היא שמודריץ' לא הכרחי לנו, והקנייה של הולק תהיה הרבה יותר משמעותית וחשובה, בעיקר לגיוון של משחק ההתקפה. בסופו של דבר זה נכון שנצטרך מחליף ללמפארד ומודריץ' הוא בהחלט מתאים, אבל לפי התקופה הנהדרת של למפארד תחת די מטאו אני חושב שאפשר לחכות עוד קצת עם זה, וכמובן שיש עוד שחקנים שיהיה אפשר לרכוש בקיץ הבא במקרה שמודריץ' ימצא קבוצה אחרת. אם כבר חיזוק לקישור, אז אני מעדיף לראות קשר אחורי, אבל זה עם דגש על "אם כבר" כי יש לנו הרבה אופציות שם ומישהו יצטרך ללכת (כנראה אסיין).

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא רוצה לראות את מודריץ' ואנחנו לא צריכים אותו. יש לנו מספיק שחקנים (לא עומס, אבל יש) שיכולים לשחק בעמדתו, יש את מאטה והאזארד ואין מה לרדוף אחרי מודריץ', שיעבור לכל קבוצה אחרת, לא מרגיש שיש לי מה לראות אותו בחול.
    כמו שצויין מעליי, האלק הרבה יותר קריטי, אבל נראה שההעברה הזאת קצת ירדה מהפרק.

8. skyday20 Member

הייתה לי תחושה שעכשיו האלק כבר חלק מצ'לסי....
    שכתבו לפני כמה עמודים על איך הוא מתאים לצ'לסי באיזה עמדה בהרכב, והתמונה שהשוותה את ה'רכישה' הזאת לטריו של ליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/12
  9. JohnTerry26 Member

עם הולק זה היה נראה כאילו הוא כבר שלנו אבל פורטו לא משחררים כל כך מהר. אני לא חושב שזה ירד מהפרק... לדעתי הוא בסוף יגיע, פורטו תנסה לסחוט מאיתנו כמה שיותר עד החתימה. זה לא שיש להולק אופציות אחרות, נראה שזה או אנחנו או להישאר בפורטו.

10. Armstrong Member

זה לא קשור לכמות השחקנים שיש בעמדה זה קשור לאיכות ולמה שהם מביאים, מודריץ' מביא יצירתיות לקישור האפור מאוד של צ'לסי, אני לא חושב דווקא על מודריץ' אבל הוא בהחלט אופציה מעולה.

11. Eric Cantona Member

12. JohnTerry26 Member

מה אפור בקישור עם למפארד, מאטה והזאר? ועוד "אפור מאוד". או שאולי התייחסת לעונה שעברה... בכל מקרה אני לא רואה איזשהו חוסר ביצירתיות עם השחקנים האלו ובלי מודריץ'.

חוץ מזה שעם מודריץ' בקישור קבוצות יהרגו אותנו... מאטה, האזר והולק/מארין לא בדיוק יודעים לעשות הגנה, אולי רק מאטה קצת. אנחנו צריכים קישור אחורי חזק הגנתית ופיזית ומודריץ' הוא לא פרטנר לזה.

13. -sAndmAn- Member

למפארד בן 34 אין דרך ממשית לדעת איך ובאיזה כושר ישחק עונה הבאה ואם קיימים המשאבים למה לא להסתמך על זה? מודריץ' הוא אחד הטובים כיום בעמדה ואין סיבה לא להביא אותו אם זה מתאפשר, צ'לסי בונה את עצמה מחדש

14. JohnTerry26 Member

אם קיימים המשאבים לשים 40 מיליון על הולק ו40 על מודריץ' מי אני שאגיד משהו, אבל גם במקרה כזה יש אופציות נכונות יותר ממודריץ' לקישור, מהסיבה שהצגתי למעלה.

15. skyday20 Member

Sky Italia claiming #Inter's Brazilian defender Maicon
    is close to signing for #Chelsea after a series of meetings between the two clubs.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/12