אגב, אל תתפלא אם תתעורר בבוקר עם מיראלש על אגף ימין. זה סוג של פלסטר אבל אם זה יגרום ללמפארד או אפילו ראמירז להיות מוסטים לעמדת הקשר האחורי אנחנו יכולים למכור מניות לחברת טבע.
לא הבנת אותי נכון, הקשר הזה לא היה צריך לבוא במקום למפארד, אלא לידו. אני גם מאמין שללמפארד עדיין יש את זה ברגליים(מאלודה הרבה פחות), אני פשוט לא חושב שזה יבוא לידי ביטוי כשהוא משחק ליד רמירס ומיקל. זה שהוא משחק עכשיו עם מאטה זה אכן שיפור, ואולי באמת נשחק יותר טוב בעקבות ההחתמה הזאת, אבל אני פשוט לא חושב שזה מספיק טוב בשביל תארים. אנלקה? יש לו ימים, אבל אי אפשר לסמוך על האפס הזה. לי נמאס לצפות ממנו למשהו. אני כרגע בונה על מקקרן בעיקר. * ממש עכשיו SSN הודיעו שמיירלש הגיש טרנספר ריקווסט כדי לעבור אלינו.
אני בונה על אנלקה שיהיה שחקן סגל איכותי לא שיוביל. כשלא הולך לו או כשהוא נכנס לזון של האפאטיות שלו - שיישב ביציע. אבל זה לא מוריד מהתרומה שלו. אני חושב שהשלישייה למפארד-מיקל-ראמירז תלוייה בחסדים ההתקפיים של השלישייה שמשחקת לפניה. אבל זו הנחת היסוד כשהציוות הזה עולה בהרכב. זה הרכב שלא מחפש להכריע משחקים עם יצירתיות. יש גם ימים כאלה.
שחכתי להתייחס לזה. אם חשבת שאני אמרתי משהו על למפארד אז בטח שלא, אני הראשון שיקרא לו אגדה. זה קודם כל. דבר שני, אז זה היה מספיק טוב, למה לא עכשיו? התשובות די ברורות אני חושב קירק. אני לא חותם לך שלא יצא מהעונה הזאת תואר, אבל אי אפשר להשוות את הסגל הזה לשל השנים האלו. בשנים האלו היה לך את אסיין, מקללה, באלאק, היום יש לך את רמירס ומיקל. אז היה לך אגפים, היום יש סימן שאלה לגבי משחק האגפים שלנו. החלוץ הפותח שלך לא פוגע, דרוגבה גם כן לא ממש ברור מה הולך אצלו. כמו שאמרתי, יהיה מאוד קשה. נצטרך שיתחברו הרבה דברים בשביל אליפות.
מיקל לא הולך לשום מקום, הוא יישאר בתפקידו. אני מאמין שתהיה רוטציה בין למפארד, רמירז ומיירלש (בתקווה שגם ג'וש יכנס לשם בשלב כלשהו).
בגביע הליגה אולי ג'וש יכנס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אם הבחור רוצה להפוך לכדורגלן כדאי לו לחפש מקום אחר.
עוד בשורה מהיום הזה, ואן אנהולט וקאקוטה מושאלים, מקווה שיצברו דקות בפרמייר ליג, במיוחד קאקוטה, שההשאלה שלו היא עד ה-1 לינואר. מבחן עבורו.
מיירלש שלנו ל4 שנים. לא מה שפיללנו אליו, אבל האמת שזה שחקן שחיבבתי תמיד וכמובן שזה טוב יותר מכלום. הקישור שלנו במצב טוב יותר ממה שהיה בעמוד הקודם בדיון, ואני מקווה מאוד שבואש יצליח למצוא את שלישיית הקישור המתאימה בין למפארד, מיירלש, מקקרן ורמירס...ומיקל. למרות שהוא עדיין לא איכותי כמו שציפו שיהיה בסוף הקיץ. איך הם מצחיקים אותי אבל... חייבים לחכות לרגע האחרון. והשחרור של בניון הוא עדיין מזעזע אגב.
היה אחד הגרועים באליפות העולם עד גיל 20, ממש הופעה נוראית ועלובה מצידו שנראה שמשהו רציני עובר עליו בין אם פציעות או מנטלית. נקווה שיחזור לעצמו ויראה מה הוא יודע בבולטון, אבל אם הוא ישחק כמו בקיץ הוא לא יראה שם מגרש ובצדק. ומיירלש יופי של תוספת לקישור, שחקן שאני מאוד אוהב ומעריך ואחד שיועיל לכל קבוצה בין אם בהרכב או בסגל. לא מודריץ' אפילו לא קרוב, אבל עדיין שיפור.
היה פה הרבה סלט ותגובות ריאקציונריות בעמוד וחצי האחרונים שקשה לדעת מאיפה להתחיל. אני מסכים שחסרה לנו מידה מסוימת של יצירתיות אצל קשרי האמצע (למרות שיש לי ביטחון כמעט מוחלט בלאמפרד), אבל היא בולטת בגלל הצחיחות מקדימה. מי היה שם מלבד לאמפרד בשנים הגדולות - מקללה, אסיין, באלאק? מי מהם בדיוק היה אחראי על הניצוץ? זה תמיד היה קישור חזק שידע להצטרף קדימה כשצריך והשאיר את עיקר הדמיון לקוסמים בצדדים. שני דברים קרו מאז: ראמירז לא מספיק יציב ועדיין לא ממצה את עצמו כדי ליצור קישור דומיננטי עם לאמפרד שהתבגר, עבר פציעה ונחלש; כבר שנים שאין לנו שני קוסמים בצדדים. אולי, הלוואי, שמאטה מביא איתו משהו שפיללנו לו הרבה מאוד זמן. בין מיירלש למודריץ' אין קשר. אני לא חושב שהפורטוגזי הוא שידרוג לעומת ראמירז, לא ביכולת הנוכחית ולבטח לא משתווה אליו במידה וראמירז יקיים את ההבטחה שבו. אבל אם הוא יוכל להחליף את מיקל ולתפקד כקשר אחורי עד החזרה של אסיין ההגעה שלו מבורכת. יהיה מרענן לראות מאחור מישהו שיכול למסור קדימה לשחקן עם חולצה כחולה. לא מבין איך אפשר להיות נרעש מהעזיבה של בניון. מלבד העובדה שזו עזיבה וודאית כבר שבועיים לפחות, לא צריך יותר ממבט חטוף כדי לראות שאין לו מקום אצלנו השנה, גם לא על הספסל. הוא לא יותר טוב ממאלודה או מאטה בשמאל, לא יעלה בהרכב לפני טורס (במידה שאנחנו משחקים 4-3-3) או ראמירז (4-4-2), הוא מביא דברים שונים מאנלקה וקאלו אבל לא יותר טוב מהם, ואתה הרי זה שקיץ שלם מספר לנו שסטארידג' הולך לשרוף את אגף ימין... אז איפה הוא נכנס פה? בקישור, שם קברת את לאמפרד כי הוא מעבר לשיא ועבר פציעה בעונה שעברה (קצת מזכיר את... בניון עצמו)? המחליף הראשון לעמדות הקישור הוא מקאקרן וכשמיירלס בסגל ואסיין יחזור בשלב כזה או אחר - אין לבניון מה לחפש אפילו באימונים. מהלך מתבקש. לא מבין מה אפשר לראות אחרת. אני חושב שלפי הכלים שיש לנו עכשיו כדי לשפוט את הקיץ הזה - הוא היה יותר מסביר. בוסינגווה השתלט מחדש על עמדת המגן הימני, קיבלנו ווינגר שברושם ראשוני יש לו את התכונות להיות השחקן שחיפשנו באגף יותר מדי זמן ולפחות בינתיים נראה שיש מאמן שמקבל החלטות (כמו הצ'אנס האמיתי שניתן לטורס) ולא מחכה שהדברים יסתדרו מאליהם. אמנם על חלק מהשאלות ששאלנו בקיץ נקבל תשובה רק במהלך העונה או בסופה, אבל כך היה גם אם מודריץ' היה מצטלם היום עם חולצה כחולה.