צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור איבנוביץ' יא קיד, עובדה שעוד פעם ואן אנהולט מושאל וברטרנד שוב פעם שלישי ברוטציה במגן השמאלי.
    ועדיין, איבנוביץ' חייב להיות בלם רביעי כי השאלנו את ברומה החוצה.

2. KirkH Member

היחידי שפריירה לוקח לו שניות משחק זה איבאנוביץ'

3. Mellow29 Kopite

@thefadotcom
    TheFA.com
    Meanwhile, Chelsea's Josh McEachran has returned to his club as a precaution with a slight hamstring niggle #EnglandU21s

4. Sturridge Member

5. Eric Cantona Member

הרכש החדש שלכם מזכיר את טרביס ברקר.

6. golding מנהלים

לפי מה שאני מסיק מהתנהלותו ודבריו של בואס עד היום, ניכר כי הוא שם דגש על אינטליגנציה והבנת משחק של שחקני הסגל שלו. לכן הוא לא ממהר לקנות כל שחקן, אלא שחקנים מסוימים שהוא מכיר או יודע עליהם הרבה, ומבין שהם יוכלו להיכנס לשיטתו ולהשתלב בצורה המקסימלית.

מיירלש הוא לא world class, אבל אני מאמין שיש לו את האיכויות שבואס רוצה בסגל שלנו, ולכן אני סומך על החלטתו להחתים אותו (וגם את מאטה, שמשום מה בפורום הזה זוכר להרבה ביקורות בעוד אנשים מאנגליה וספרד משבחים אותו).

7. golding מנהלים

היינו טובים מאוד עד דקה 70, ואז בואס החליט לנסות דברים חדשים שלא ממש הלכו. באופן כללי חל שיפור משמעותי במשחק שלנו, למרות שטורס עדיין לא נראה טוב בכלל.

8. JohnTerry26 Member

נראה לי החילופים באו בגלל האלופות עוד יומיים. אבל חבל שבואש לא נתן לטורס לשחק קצת עם מאטה, חבל שהכניס אותו במקומו והשאיר אותו עם אנלקה ומאלודה.

שיחקנו באמת טוב עד הדקות האלו, לא מבריק לגמרי אבל אנחנו בכיוון הנכון. סה"כ כולם היו טובים, אפשר לציין את איש המשחק לדעתי- מאטה, שממשיך להראות שהוא האיש שהיינו צריכים, הוא פשוט מעלה עוד הילוך במשחק שלנו בנגיעה אחת שלו בכדור, מיירלש שנתן בכורה טובה מאוד עם בישול נהדר לסטארידג', למפארד ישתפר, אשלי ורמירז נתנו משחק מצויין. סטארדיג' לא היה בולט במיוחד אבל חוץ מהכיבוש גם בגול הראשון הוא זה שהגביהה את הכדור לטרי(מלך!).

אגב לגבי מיירלש, אני מקווה לראות אותו בתפקיד יותר קדמי, בואש הפתיע איתו כקשר אחורי והצליח לו, הוא נותן שם הרבה שקט, אבל אנחנו צריכים אותו לחלק ההתקפי יותר. מקווה שהוא שיחק שם רק בגלל שמיקל לא היה לגמרי כשיר, ושזה לא העמדה בה בואש מתכנן להציב אותו.

לגבי טורס, רק עכשיו הגעתי לשלב שאני כבר באמת נואש לראות אותו מצליח אצלנו. עונה שעברה אני תמיד קיוויתי לראות את דרוגבה בהרכב על פניו כי דרוגבה היה טוב סה"כ, השחקן הכי טוב שלנו בעונה שעברה רוב הזמן, וטורס היה שחקן חדש שמאוד מתקשה, אבל עכשיו זה תחילת עונה, דרוגבה לא ברור באיזה כושר הוא, והקבוצה עושה סימנים של התקדמות בחלק הקדמי- מאטה מבריק, סטארדיג' משתפשף, טורס זה החלק שחסר פה. חייב להתחיל לכבוש במשחקים הקרובים. די.

9. golding מנהלים

בהחלט מדאיג, העניין עם טורס.

אבל בכל אופן, אני מקווה שבואס חושב על הקבוצה ולא על שחקן ספציפי כשהוא בוחר שיטה והרכב, ולכן אני הסכמתי איתו כשלא שיחק עם טורס אתמול.

10. StevieG Member

@SkySportsPeteO: Fernando Torres is being quizzed by Chelsea over an interview in which he appeared to criticise his own team-mates. #CFC

11. JohnTerry26 Member

נראה לי שאני יודע על מה מדובר, זה היה בסקיי ספורטס. הוא אמר משהו על קצב המשחק האיטי של שחקנים אצלנו.

כן, זה הסיפור: http://www.skysports.com/story/0,11668_7172171,00.html

בואש ביקש מטורס הסבר למה שאמר, וטורס אמר שהתרגום האנגלי היה שגוי. עכשיו רוצים אצלנו את ההקלטה המקורית לראיון בעיתון הספרדי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/11
  12. לייזר Member

http://www.guardian.co.uk/football/2011/se...-redirect=false

"Chelsea is, between the English teams, maybe the least English. That's because of the kind of player Chelsea has – an older player, who plays very slow, who has a lot of possession, and that's what the club is trying to change now.?

13. ARSI Member

אמרה העגלה שתירצה את העובדה שהיא כבר לא נוסעת. תסכול אצל טורס אחרי שישב על הספסל במשחק האחרון של צ'לסי? כנראה שכן.

14. JohnTerry26 Member

4:3:3: טורס, סטארידג', מאטה, מיירלש, מאלודה, מיקל, קול, בוסינגווה, לואיז, איבנוביץ', צ'ך.

למפארד וטרי נחים לOT.

15. golding מנהלים

יש עוד מה לשפר בקישור, אבל אנחנו נראים טוב ממשחק למשחק. במחצית הראשונה טורס וסטארידג' היו טובים מאוד, אך נעלמו בשנייה. הכניסה של אנלקה שינתה מעט את המשחק, ונראינו יותר טוב מבחינה התקפית - אבל הקישור עדיין איכזב מעט. טורס בישל את שני השערים ובאמת נתן הופעה טובה, בתקווה שזה ישפר לו את הביטחון לקראת ראשון.