צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדבר עם אנשים שחושבים שלאנצ'לוטי היה מה לחפש בברידג' זה כמו לדבר עם קיר ולדבר עם אנשים ששופטים את ההצדקה שבפיטוריו לפי הצלחת מחליפו זה כמו לדבר עם קיר טיפש.

2. JohnTerry26 Member

מין הסתם לזה התכוונתי כשכתבתי "לא מתוכננת". וכן ראיתי ריפליי שמצדיק מה שאמרת לגבי איבנוביץ' והחיתוך לאמצע. למרות זאת, אני לא חושב שלא הגנו טוב לאורך המשחק. כמו שאמרת השחקנים באמת יתאמצו לא לטעות בפעולות הפשוטות, וזה עבד, זו לא היתה אותה הגנה פרועה ולא מאורגנת. אני ראיתי בזה משהו חיובי בזמן המשחק.

בסופו של דבר טעויות של שחקנים באו שוב ועלו בשערים. זו לא הפעם הראשונה שאיבנוביץ' עושה את הטעות הזו, וזו גם לא הפעם הראשונה בזמן האחרון שצ'ך נותן לכדורים כאלה להיכנס לרשת(בגול השני). הנגיחה ההיא זו לא נגיחה של גול, אנחנו צריכים לצפות מהשוער שלנו ליותר מזה. אם צ'ך לא מה שהוא היה כבר כמה שנים- אחד הטובים בעולם, צריך לבוא שינוי.

3. Mellow29 Kopite

רכשתם את אחד מהשוערים הצעירים הכי מבטיחים בעולם במחיר יחסית גבוה, אני משער שהוא יהיה הבא בתור להחליף את צ'ך. האם אפשר להחליף אותו כשבערך כל שחקני ההגנה שלכם (למעט לואיז) נמצאים בדעיכה רצינית וגם שם חובה להתחדש כמעט בכל העמדות? אני לא בטוח.

4. JohnTerry26 Member

גם אם קול נראה פחות טוב כרגע זה לא אומר שדרוש מחליף, אני משוכנע גם שלא נמצא בשוק מישהו שייתן לנו יותר ממנו כרגע. טרי נראה בדעיכה, אבל זה משהו שנצטרך לבחון לאורך העונה, אני לא בטוח שזה פייר להכריז כרגע(כשלהגנה יש את הבעיות שלה שלאו דוקא קשורות בשחקנים עצמם) שצריך מישהו במקומו כבר היום. זה גם לא ריאלי לחשוב שזה יקרה ברגע אחד. מגן ימני חדש זה must אבל שאר התשובות רק בהמשך מבחינתי.

ושוב לגבי השוער, אז קודם כל כמו שאני לא גומר את טרי וקול אני לא גומר את צ'ך, אבל אם מחברים את מה שאני אומר ואת מה שאתה אמרת, הזמן האידיאלי הוא עכשיו. אני מאמין שגם קול וגם טרי יסחבו לעוד עונה אחרונה(לפחות) של מקום קבע בהרכב, זה הזמן לתת לבלגי המוכשר(כך אומרים, האמת שלא התאמצתי לראות עדיין) להבשיל לידם.

5. Roy_Keane Member

טרי נאנס בגלל קו ההגנה הגבוהה של גאון הדור.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/11
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אנחנו קבוצה חלשה להחריד, זה לא משנה אם היריבה עושה הצגות מפה ועד לונדון, או שהשופט מצליח ליפול בכל בור שיש מולו, קבוצה חלשה מאוד, בלי שום ניצוץ, בלי עוצמה.

מקום 4 יהיה הישג כביר.

7. JohnTerry26 Member

אין לי בעיה לקבל דברים שבעונות קודמות היה לי קשה לקבל, ואמרתי את זה מתחילת העונה.. אבל עוד הפסד, והפסד ביתי נוסף לליברפול... אכן זמנים קשים ביותר. משחק גביע ליגה שלא צריך לרגש אף אחד הפך לעוד רגע מתסכל.

ביכולת הזאת מקום 4 יהיה הישג כמעט בלתי אפשרי... השאלה היא רק מתי (אם בכלל) יבוא השיפור. אני לא חושב שזוהי צ'לסי העונה, חסר לנו לא מעט דברים אבל עדיין הסגל שלנו שווה יותר מזה, כך שאני עדיין מאמין שהקפיצה עוד תבוא העונה.

8. Bill Shankly Member

אוהדי פלסטיק. דקה 84 האצטדיון מתחיל להתרוקן. גועל נפש.

9. golding מנהלים

ראית כמה עשרות והחלטת שכולם כאלה?
    זה קורה בכל מקום, גם בליברפול. תפסיק לחשוב שאתם איזה גזע נאור ושאצלכם הכל ורוד.

אוהדי פלסטיק, איזו אמירה מגוחכת. אבל תמשיך עם השטויות שהפה שלך מוציא, אם זה גורם לך להנאה - בכיף.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזוב מה יש להתייחס, עוד אחד שלא היה מימיו באצטדיון כדורגל, לא יודע בכלל איך זה מרגיש.

לא צריך להגיב על כל דבר, לדלג.

11. Bill Shankly Member

או הו... הייתי ביותר משחקים שאתה יכול לחלום. אנפילד (4 פעמים), אייוד פארק, גודיסון פארק, ווט הארט ליין, אמרויות, קארדיף (מילניום), אתונה (גמר לג"א 07)...

אתם רוצים מקום 4? לא מגיע לאוהדים כמוכם. ראו כבר בדקה ה90 שהאצטדיון היה חצי ריק. תודה שאתה אוהד פלסטיק וזה...

לסיטי אגב יש אחלה אוהדים אז עם כל הכסף שנזרק שם מגיע להם קצת הצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן, מודה ומתוודה, עכשיו תשחרר.

13. golding מנהלים

אתה מביך את עצמך.

אבל שוב, אתה מוזמן להמשיך...

14. golding מנהלים

יום שלישי אני טס ללונדון, לשבוע.

שני משחקים, צ'לסי-ולנסיה וצ'לסי-סיטי. כשהזמנתי את הכרטיסים לפני חודשיים חשבתי שנהיה במצב טוב יותר, ושאפשר לצפות לנצחונות. אין לי מושג מה לחשוב כרגע!

ככה או ככה, אשמח להיות שוב בברידג' ולראות את הקבוצה משחקת.

בואס הוא, כנראה, מאמן טוב אך אפשר לראות שחוסר נסיונו בהחלט פוגע בו. מצד אחד, פילוסופיית הכדורגל שלו אמנם הגיונית ומבחינה תיאורטית היא ראויה להערכה, אבל כשמדובר בקבוצה כמו צ'לסי שחדר ההלבשה שלה נשלט על ידי כמה שחקנים ותיקים שלא נותנים מעצמם מספיק בשתי העונות האחרונות, די ברור שתיווצר התנגשות מסויימת.

הוא לקח את אחת ההגנות הטובות בליגה ופשוט הפך אותה לקרקס. האשמה לא רק חלה עליו, כיוון ששחקנים כמו אלכס, טרי וקול לא מתפקדים וניכר שאפילו עבר זמנם, עם כל הצער שבדבר. עם זאת, לשחק עם הקו הגבוה כשברור שמרבית שחקני ההגנה הם די איטיים זו התאבדות.

בקיץ הוא בחן את הסגל שלנו ואני הופתעתי כשהחליט לא לרכוש עוד שחקן יצירתי או אפילו חשוב יותר, שחקן אגף. אני מאמין שהשחקנים השתדלו להרשים אותו ולכן התמונה שצוירה לו די שונה מהמציאות. לצערי, הרבה מהשחקנים נראים ללא תשוקה ורצון כשהם על המגרש. לואיז מקבל המון ביקורות מהעיתונות האנגלית ואפילו מאוהדי הקבוצה, אבל הלוואי וכולם היו מתפקדים כמוהו וכמו רמירז על המרגש. הם לא מפסיקים לרוץ ובאמת נותנים הכל. דוגמאות למופת כשזה מגיע לרוח לחימה - לפחות בקבוצה שלנו!

מבחינה התקפית, אם כי אני מודע לכך שזה נשמע אבסורד, אנחנו נראים רע. כמובן שהקישור שלא נוהג ללחוץ ולוקה בחסר בכל הנוגע ליצרתיות לא עוזר לשחקני ההתקפה, אבל בהתחשב בכך שגם מאטה וגם סטארידג' הם שחקני התקפה טובים מאוד, המצב פשוט עגום. החלוצים המרכזיים שלנו לא פוגעים ונראים רע מאוד על המגרש. אני לא מהאנשים שקפצו על גבו של טורס כשלא הבקיע שערים בעונה הקודמת, אבל לצפות בו כרגע זו חוויה מתסכלת מאוד. תנועה נוראית, הוא לא נכנס לרחבה, מאבד כל כך הרבה כדורים - מביך מאוד בשביל חלוץ שעד לפני שנתיים היה נחשב לאחד הטובים בעולם. מה גם שהוא החלוץ הכי טוב שלנו כרגע! דרוגבה ואנלקה נראים רע (אם כי האחרון לא קיבל מספיק הזדמנויות בשבועות האחרונים ולפני כן הוא היה נראה בסדר גמור) ואני אפילו לא רוצה להזכיר את לוקאקו.

אני לא יודע אם יש מוצא, לי די ברור מה צריך לעשות, אבל אני לא בטוח שלבואס יש את הביצים לחולל שינויים קיצוניים. לפטר עוד מאמן רק יהפוך את המועדון שלנו לבדיחה גדולה יותר ומאוד הייתי רוצה לתת לו הזמדנות (לפחות לסיים את העונה). הגיע הזמן לזרוק חלק מהשחקנים הותיקים לספסל. ומהר מאוד, אחרת נצא מליגת האלופות ולצערי גם מתמונת הטופ ארבע.

רומאו חייב לשחק כל משחק - כמו כן גם רמירז, לואיז, מיירלש, סטארידג', מאטה, צ'ך, טרי ואיבנוביץ'. צריך לתת לקול הרבה יותר מנוחה כי הוא כבר בטח לא המגן השמאלי הטוב בעולם. ועמדת החלוץ היא לא פחות מאניגמה בשבילי, אין לי מושג מה הפתרון.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלא ראיתי מה שאתה ראית מלואיז ומיירלאש אחרת לא ברור לי איך נתת להם מקום של קבע בהרכב. לואיז צריך לקבל הוראות שיגבילו אותו ביציאות שלו קדימה, זה פשוט מוגזם מה שהוא עושה, נוסף לכך אני רואה אותו הרבה פעמים "מתאבד" על כדור גם כשעמדת המוצא שלו היא אחורית ואחרי שהוא מפספס אותו אז מדובר בפאול של צהוב או בהתקפה עם יתרון מספרי של היריבה. יש לו עוד המון מה לשפר, הוא הגיע מליגה שבה הוא לא התמודד נגד יותר מדי שחקני התקפה מחוננים וכל האינטנסיביות הזאת של 2 משחקים קשים (באופן יחסי) בשבוע היא חדשה לו. בינתיים, אלכס וגם איבאנוביץ' (כבלם) בלמים טובים ממנו לדעתי.
    התבלטות של מיירלאש בקישור שלכם מצביע יותר על הרמה של הקישור שלכם מאשר על השחקן עצמו. אני לא מעריך את השחקן ובקבוצות הקודמות של צ'לסי לא היה לו מקום בסגל, שלא נדבר על ההרכב.
    לסיום, שים לב שהאוהדים שלכם פתאום חוששים על המקום של הקבוצה בטופ 4, אותו סיפור עם אוהדי ארסנל וכמובן שהסיפור יהיה דומה עם אוהדים שלנו ושל ספרס שלא סיימו בטופ 4 בעונה שעברה. הנקודה היא שלפחות 2 מה-4 האלה יהיו בטופ 4 למרות כל החששות, אם הייתי צריך להמר זה יהיה אתם וספרס, החשש ברור מכיוון שהעונה יש מאבק רציני מאוד על המקום ה-4, מאבק שלא היה בעבר, אבל אתם עדיין מחזיקים בפחות בעיות מאשר יריבות ישירות כמו ליברפול וארסנל למרות ההפסדים שלכם במאבקים מולן.