כן, זה מה שצריך לעשות, אבל על מנת שנוכל לעשות את זה נצטרך שני שחקני אגף לשני הצדדים, ולדעתי להציב את מאטה מאחורי הקו הקדמי.
גולדינג, מה שצריך לעשות במידה וסטארידג? יעבור לשחק חלוץ זה להביא קיצוני ימני אחד. אתה מדבר כבר על שינוי מערך שיעביר את מאטה לאמצע, דבר שבסופו של דבר יקרה אבל לא נראה לי העונה.
אני גם חושב שלהעביר את סטארידג' לאמצע זאת האופציה הכי טובה כרגע. כל הזמן בואש מנסה את הרוטציות בין טורס לדרוגבה (ראיתי שהוא אמר שדרוגבה חוזר לעצמו מה שמרמז שהוא ימשיך לפתוח איתו, אני לא יודע על מה הוא מדבר, שניהם גרועים), וחבל. נראה כאילו הוא שכח שסטארידג' הוא חלוץ במקור והוא יכול לפתוח גם איתו. בינואר קאקוטה חוזר מהשאלה, אני הייתי שם אותו בשמאל ואת מאטה בימין. סטארידג' כחלוץ יצליח יותר מטורס ודרוגבה, וקאקוטה עדיף על כל שאר ה-"ווינגרים" שיש לנו דמות אנלקה/מאלודה/קאלו. תאמת, הייתי גם עושה הסבה ללואיז. כל משחק הוא מנסה להוכיח שהייעוד שלו זה מקדימה.
קאקוטה? בוא נהיה ריאליים... עם כמה שהוא כנראה כישרון גדול, הוא ממש לא ברמה הזאת עדיין. הוא אפילו לא מקבל דקות בבולטון, וגם בפולהאם בעונה שעברה הוא לא ממש שיחק. אותו דבר על לוקאקו ולאקוביץ' שהזכרת קודם, הם כישרונות אבל מפה ועד הרכב... זה רק נראה לך שהם יעשו יותר מטורס, דרוגבה, מאלודה וכו'. הם הרבה פחות טובים, תראה את לוקאקו במשחקים ששיחק, זה לא קרוב אפילו בנתיים.
אני שוב פעם אומר- מהמצב שאנחנו נמצאים בו היום אפשר רק לעלות. אז למה כבר לא לתת לצעירים לשחק? למה לא להיות כבר כמו ארסנל- אם נכשלים אז לפחות נוכל להאשים את חוסר הניסיון של הצעירים.
תתפלא עוד כמה נמוך יותר אתה יכול לרדת, הנמוך של היום זה עדיין שיא גובה עבור צ'לסי של תחילת שנות ה-90 סתם שתדע. יש לקבוצה עדיין מטרות העונה שהיא תצטרך לעמוד בהן והיא מסוגלת לעמוד בהן, כל קריאה של לעלות צעירים לא במקום.
לא לעלות צעירים. מה שאני הייתי עושה בקישור זה - רומאו בדיפנסיבי מעליו פרנקי ומיירלש מאטה בשמאל עם, רמירז בימין ומאטה בשמאל עם סטארידג' כחלוץ. אפילו בוסינגווה בכנף ימין אולי יעבוד.
היי, לא אכפת לי כמה עשיר אברמוביץ', לשכפל את מאטה ולפתוח עם שניהם בהרכב זה פסול! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מן הסתם כל עוד אתה לא נמצא בליגה מחוז צפון ז', תמיד יש יותר נמוך. הנמוך שאני מדבר עליו זה שעברו 3 חודשים וצ'לסי בחוץ כבר מכל המפעלים. כקבוצה בפריימרליג אין מה להפסיד. לרדת ליגה אני מאמין שגם הצעירים יצליחו למנוע זאת.
ההעפלה שלכם לליגת האלופות כן מוטלת בספק. המנצ'סטריות בפנים, וכמו שזה נראה אתם, טוטנהאם, ארסנל וליברפול במאבק על 2 מקומות. וכל זה בהנחה שניוקאסל תדעך עם הזמן.
ארסנל היא קבוצה של איש אחד, שנפצע כל עונה לפרק זמן משמעותי. ליברפול עם התקפה אימפוטנטית שמקשה עליה במשחקים מול יריבות נחותות. בכל זאת אני מאמין שלצ'לסי עדיין יש מספיק איכות כדי להכניס ביחד עם טוטנהאם והמנצ'סטריות לצ'מפיונס. עדיין קבוצה יותר מגוונת ועם שחקנים יותר בכירים.
בעונה האחרונה גם כן צ'לסי נכנסה למשבר באותה תקופה כמו השנה, היא יצאה ממנו בערך בפברואר. למזלה אז היא צברה מספיק נקודות לפני כדי להישאר בטופ 4 ובשל חולשת היריבות שלה היא אפילו עשתה קולות של רדיפה אחרי מנ' יונייטד. העונה זה שונה, ואם AVB לא יצליח להוציא את צ'לסי מהמשבר כמו שאנצ'לוטי לא הצליח - המקום ברביעיה יכול להיות בסכנה משמעותית. רובין ואן פרסי עוד לא נפצע ויכולת ניצול המצבים של ליברפול עוד תשתפר כי אין לה ברירה אלא להשתפר, ובכל אופן מצבה של צ'לסי רע מאוד אם היא תבנה על כך שRVP יפצע ושליברפול תמשיך לפגוע בקורה בערך פעם במשחק.
אנחנו עדיין יכולים להמשיך באלופות ויש עוד גביע אנגלי. העיקר שאנחנו בחוץ מכל המפעלים אבל.. תראה מה כמה הפסדים עושים לך. ובאמת חשבת שנזכה באליפות בתחילת העונה כשסיטי בונה סגל כבר כמה שנים במיוחד בשביל זה? באמת היה אכפת לך מגביע הליגה? אני מאמין שלא, ככה שום דבר לא באמת נאבד בנתיים, ביום שלישי זה יוכל לקרות עם האלופות. עד אז אין מה לשים את החותמת 'כישלון' על שום מפעל. חוץ מזה, אתה צריך לסיים ברביעייה הראשונה בסוף העונה, אז מה אתה מדבר איתי על לרדת ליגה... אתה מדבר לגמרי בחוסר הגיון. לא שוברים את הכלים בדצמבר, אם כמה שאתה מתוסכל מזה שלא נקח אליפות העונה ומזה שאנחנו לא ברמה של הגדולות ביותר. אלו דברים שהיו צריכים להיות ברורים לך מתחילת העונה... אין קסמים, כל קבוצה צריכה לעבור את העונה-שתי עונות האלו. ולשתף שחקנים לא מספיק טובים כמו לוקאקו וקאקוטה זה התאבדות... תתפלא אבל יש אנשים במועדון שחושבים שיש עוד מה לעשות העונה. שני אלה לא הולכים לשחק בעונה הבאה בהרכב וספק אם בכלל בקבוצה, ככה שזה לא ייתן כלום, צריך לתת לשחקנים שהם כן העתיד הקרוב של המועדון להתבשל.
ומי אלה שחקני "העתיד הקרוב"? דרוגבה? מאלודה? למפארד? בקיצור אתה אומר שאתה רוצה עוד עונה עם אותו הרכב שיש לך פאקינג 6-7 שנים. למי אתה רוצה לתת להתבשל אם לא ללוקאקו וקאקוטה? כל מי שיש לך כיום בהרכב, לא רק שהוא מבושל, הוא כבר שרוף. הבנתי שלא ניקח אליפות לא כי יש לנו מאמן חדש (הרי זה קורה כל עונה), אלא כי הסגל שוב פעם נשאר אותו דבר. וכמה אפשר לסחוט, כמה? ראינו מה הם השיגו ולאן הגיעו עונה שעברה, הם לא ישתפרו פתאום. הדבר היחיד שהייתי אופטימי לגביו זה שבואש דיבר בתחילת העונה על שיתוף הצעירים. אם לא רכש חדש אז לפחות זה (וגם תמיד יותר כיף לראות שחקן שגדל אצלך במועדון). אבל דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.