מה יש? אני לא מבין אותך רמירז שחקן תותח והוא יחסר נגד יונייטד, לקח לצ'לסי עונה וחצי להחתים את קייהל אתה רוצה רכש ביום וחצי?!?!1
וואיי איזה מזל הצלה טובה של צ'ך דקה 98! המשחק נגמר 1-0 לצ'לסי, לסיכום משחק מאוד משעמם ולא טוב שלנו, מקווה ששבוע הבא לא נראה ככה.
מה מה זה? רמירז שכב על המגרש כמה דקות... העיניים שלי שורפות מלראות אותנו משחקים ככה, QPR גרועה פחד, קיבלנו פנדל שלא היה ולא נברא, משחק דוחה, אבל יש כרטיס.
ניצחתם בזכות טעות שיפוט, שאני שמח מול אותה קבוצה ובאותו מגרש שהיו טעויות שיפוט נוראיות שגרמו להפסד שלכם ועוד הרחקות
צודק לא חשבתי על זה... עכשיו בכלל לא אכפת לי. ballkhi, איזה רכש הוא יביא? ניסינו לרכוש את וויליאן ב20 מ' יורו אבל שחטאר רוצים בסביבות ה30. בואש עשה נכון כשהחליט לוותר על זה. ותקרא מה שהוא אמר בשישי לגבי רכישה במחיר שרוצים עליו: "we are betting a lot on what we can build on for next year." בואש גם צודק כשהוא אומר שהעונה הבאה חשובה יותר, והוא מעדיף לחכות ולרכוש שחקנים יותר טובים, כאלו שגם יובילו אותנו בעתיד במחירים האלו. גם אם ניכשל ולא נסיים בטופ 4, להגיד אח"כ "למה הוא לא קנה את וויליאן ב30 מיליון?" לא יהיה נכון לדעתי. אי אפשר לשים את כל הביצים על וויליאן.
משחק ממש זוועתי שלנו אנחנו נראים יותר אפורים מיונייטד בזמן האחרון אני לא מבין בואש לא רואה שאנחנו צריכים רכש?!?! ועכשיו גם רמירז נפצע, הולך להיות קשה מול יונייטד שבוע הבא.
לא נראה לי שנראה רכש ביום וחצי ההנהלה שלנו ממש איטית לוקח לנו הרבה זמן לסגור עסקאות ולהחתים שחקנים, עונה שעברה אברמוביץ' לקח על עצמו תאחריות והצליח להחתים את טורס בסוף ינואר.