בואש מתכנן להציע הצעה של כ3 מיליו ליש''ט על פוגבה קשרה הצרפתי הצעיר בן ה18 של מנצ'סטר יונייטד שנשאר לו רק 6 חודשים בחוזה. http://www.fansfc.com/story/38583.html לדעתי זה לא יקרה וגם לא צריכים אותו צריכים שחקן מבוגר ומנוסה להרכב ולא שחקן לעתיד.
סתם יצרפו אותו לרסרברס... גם את טורס ולואיז הבאנו ביום האחרון, מספיק שחקנים באים ביום האחרון של החלון בגלל שאז יותר קל להתפשר על מכיר מוזל.
אתה טועה להפך, ביום האחרון בחלון ההעברות תמיד נחתמות ההחתמות הכי יקרות, כמו שנה שעברה כצ'לסי הביאה את טורס ב50 מיליון ( לזה אתה קורא זול? ) ליברפול בשניה האחרונה קנו את קארול ב35 מיליון ליש''ט זה גם זול? תמיד עדיף להחתים שחקנים בקיץ כשמדובר על החתמות גדולות כי אז יש הרבה זמן להחתים שחקנים ולהתפשר על המחיר!
רמירז בחוץ למינימום 4 שבועות לפי AVB. הפציעה שלו היא ברצועת הברך ומחר יעבור MRI. הזמן של אסיין לחזור לכושר, מאוד חשוב כשרמירז יפספס בין השאר את יונייטד ונאפולי בחוץ.
אם הייתי צריך לבחור בין שני הנגרים הייתי מעדיף שמיירלש יפצע. חבל שגם זה לא יגרום לבואש להביא משהו. עצוב איך שהקבוצה נראית.
סלחו לי על השמרנות אבל לשמוח ששחקן שלך נפצע, אחד כזה שאולי לא תמיד מבריק (ובכל זאת ראוי להרבה יותר הערכה ממה שהוא מקבל בעמודים האחרונים של הדיון) אבל תמיד משאיר את כולו על הדשא, זה דוחה. ראמירז ראוי לאוהדים טובים יותר מכם. לופטוס רואד זה המקום האחרון בו יפריע לי לנצח מטעות שיפוט. בעצם, השני. נותר עוד מעגל לסגור בקאמפ נואו.
מקווה שהוא יעשה את זה ויביא הרבה רכש בקיץ כי אנחנו נראים ממש זוועה, בינואר הזה לא עשינו כלום חוץ מלהפסיד שחקנים טובים, אנלקה ואלכס.. ובמקומם הבאנו את קייהל שהוא רמה אחת מתחת לאלכס אז לסגור חלון העברות ככה זה ממש לא טוב, מקווה שלפחות נגיע לליגת האלופות ושבואש יפציץ בקיץ.
בכיף אז שילך לליגה התאילנדית, זה הוא מקומו. את וויליאן לא באמת נסינו להביא, זה ספין. ולמה קהייל הוא רמה מתחת אלכס, מה בדיוק טוב באלכס?
למה לדבר מהתחת... ניסינו להביא את וויליאן. אני מדבר 4 הודעות על הראיון של בואש בשישי, שהוא מדבר בו על כל הנושא הזה של ההעברות, כזה קשה לקרוא ולהבין את כל הסיפור? אלכס היה בלם מצוין וממש לא בינוני, בשנה האחרונה הוא נחלש לדעתי בעיקר בגלל שהוא לא ראה דקות. לא חושב שקהיל רמה מתחתיו.
אלכס היה בלם טוב, שהיה חלק בלתי נפרד מהקבוצה שזכתה בדאבל והציגה עונה מופלאה.. גם לפני ואחרי העונה הוא היה בלם טוב מאוד.. וקייהיל פשוט עדיין לא עשה מספיק ככה שאני גם בדעה שזה לא ממש חיזוק אלא יותר בכיוון של סימן שאלה כי ממה שראיתי ממנו בחצי שנה בבולטון זה לא שחקן שישפר את ההגנה של צ'לסי
יאללה יופי הגרלנו את בירמינגהאם, חייבים לנצח ולהוציא משהו מהעונה הבינונית שלנו, קשה לראות את צ'לסי זוכה באלופות ( זה יהיה חלום רטוב של כל אוהד צ'לסי ) מהליגה חייבים לקוות לסיים ב4 הראשונות. אני מאוד מקווה שאברמוביץ' רואה שבואש מנסה להחדיר דם חדש וצעיר לקבוצה ושלא יפטר אותו ויתן לו צ'אנס אני אישית עדיין מאמין בבואש..
אדן האזרד בCanal Plus: During a discussion on his future on Canal Plus, Hazard stated that he was going "to England" but ruled out the possibility of him leaving before the end of the season. "This is an important personal choice and a football that suits me," Hazard continued. I want to play in a big club where I am sure to play." Christophe Dugarry to Hazard on Canal+: "I bet it's Chelsea." Hazard: "Well, you're free to place your bets (ואומרים שהאזרד חייך כשהזכירו את צ'לסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )." ההתעניינות שלנו בחורף (המועדון היחיד באנגליה שהתעניין לפי התקשורת לפחות), העובדה שהוא יעזוב בקיץ... זה נראה טוב. עכשיו לתפילות.