צ'לסי 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏9/7/11.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

אתה מודע לזה שחוץ מהשער המקרי שלו, גם מאטה לא עשה כלום נגד ארסנל.
    מאטה הוא אוברייטד עוד מימיו בולנסיה, חוץ מזה שהוא במקור משחק מאחורי החלוץ אבל אצלנו הוא משחק באגף אז איך הגעת לזה שהוא יותר טוב מסטארידג'?

אתה חשוב שבשביל שנחזור להיות ''בליגה של הגדולים באמת'' להגדרתך, אנחנו נעשו כמו שעשינו ב-2004? אם כן אני מפסיק את הדיון הזה ואני מפסיק להתייחס ברצינות לפוסטים שלך על כמה שמאטה וראמירז אדירים ושסטארידג' מעפן.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבקשה ממך, תפסיק להתייחס לפוסטים שלי.

3. balkhi Member

דה ברויין קרוב מאוד לצ'לסי כאשר היום הוא צריך להגיע לבדיקות רפואיות ולחתום על חוזה ל 5 שנים בקבוצה, וישאר בגנק ( השאלה ) עד סוף העונה.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2012...-he-completes-a

4. Sturridge Member

אני מדבר בכללי ולאו דווקא על "תותחים בני 20-21" :
    זה לא סוד שצ'לסי קבוצה פחות מושכת ולא יכולה להתחרות במועדונים כמו יונייטד, ברצלונה, ריאל ועכשיו גם סיטי.
    שחקן שעולה לי כרגע לראש הוא סילבה, שאפילו התראיין ואמר שצ'לסי תהיה מועדון מושלם בשבילו, ואת ההמשך שנינו יודעים.
    רוביניו, פאסטורה...

אם אנחנו מדברים על צעירים ספציפית- אז ניימאר הדוגמה הכי טובה (יש כבר איזה סיכום ראשוני לעתיד בין סאנטוס וברצלונה).
    כמובן שאתה יכול להגיד שכל השמועות שקישרו אליו את צ'לסי לא נכונות, אבל זה פשוט לעצום את העיניים.
    תשאל את עצמך איזה שחקן יעדיף לבוא לצ'לסי מאשר לברצלונה/ריאל, לא תמצא הרבה. גם לוקאקו בא בתור אוהד צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/12
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

סליחה על הבורות אבל איזה שחקן מוכח הגיע ליונייטד מאז ורון?
    ויש בזה גם יתרונות, אתה מבין שיונייטד שילמו 13 מליון על מייקל קאריק? או אתה זה שהם זרקו שלושים מליון על ריו פרדיננד? שלא לדבר על ה-25 שהם שילמו על דה חאה החלש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/1/12
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא קאריק. פרדיננד?!

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/12
  7. JohnTerry26 Member

אתה מבקש ממני לא לעצום עיניים לפני שאני בכלל מדבר על מה שכתבת חבר. כי הדברים שעליהם אתה מדבר שונים לגמרי ממה שballkhi חירטט שם על צעירים..

בנוגע למשיכה של שחקנים לקבוצות עליהם דיברת, יכול להיות ששחקנים יתלהבו יותר מהשמות של ברצלונה, ריאל ויונייטד מאשר צ'לסי בגלל עניין ה"היסטוריה", לא יודע, אבל תן לי להאיר בשבילך כמה דברים... קודם כל אתה טיפה לא זוכר נכון, כי כל הדוגמאות שהזכרת לא קשורות לזה שלא רצו לבוא אלינו והלכו למקום אחר. אצל שניים הסיבה היא דומה- לא רצינו לשלם כמו הקבוצה אליה השחקן הגיע בסופו של דבר. פאסטורה לא הגיע כי לא רצינו לשלם את ה42 מיליון שפסז' שילמה עליו; רוביניו לא הגיע כי סיטי שילמה עליו 30+ ואנחנו הצענו 15-20 (שכחת איך רוביניו אמר לפני המשחק נגדנו שהוא "רוצה לנקום בנו" בגלל שלא רצינו אותו מספיק?). ועוד שניהם הגיעו לקבוצות שממש לא בלבל שלנו אז אין סיבה להזכיר את זה בכלל. לגבי סילבה, לא הגשנו הצעה עליו בקיץ שהגיע לסיטי, אני זוכר שבדקתי את זה במהלך דיון שהיה לי פה עם מישהו. זה היה בעיקר שמועות ורצון שלו כביכול... ובוא נגיד שניה שכן בשביל הקטע- הוא עבר לסיטי, זאת אומרת- כסף. בקשר לניימאר, הוא היה על סף מעבר אלינו ובסוף נשאר עוד שנה (שנתיים?). גם בנוגע אליו אין קשר להעדפה של מועדון אחר על פנינו. בנתיים הוא לא חתם אצל אף אחד ונראה שאנחנו כבר לא מתעניינים, בטח לא בואש שלא נראה לי זה הטיפוסים שהוא אוהב.

עכשיו, הייתי שמח אם קודם היינו מוצאים ביחד דוגמא לשחקן שאנחנו וריאל/ברסה/יונייטד הצענו עליו כסף, אותו הכסף, והוא העדיף אותן. לא שאני חושב שזה לא סביר שזה יקרה, אבל אני פשוט לא זוכר דבר כזה או אפילו משהו קרוב. לכן קשה לי בכלל לדבר על סיטואציה כזאת, אבל ננסה להעלות אפשרויות למה שאתה מתכוון: בתקופה הזאת שברסה וריאל הטובות בעולם ואנחנו נמצאים במצב של היום, זה מיותר להגיד בכלל שנראה יותר קורץ להגיע לריאל וברסה. רוב השחקנים שלא יעניין אותם מקום קבע בהרכב יילכו לשם אם יתעניינו בהם אני מניח. כי זה הטופ כרגע. ב', כשאתה מדבר על סיטי אתה בכלל מערבב פה שני דברים. כמו שאמרתי כבר, כל שחקן שהגיע לשם עד הקיץ האחרון אולי (כשהיה ברור שנבנית שם קבוצה לאליפות) הגיע בגלל משכורת שמנה ותשלום כבד לקבוצה ממנה הגיע. וגם במקרה הזה, אין דוגמאות בין הקבוצות מלבד רוביניו.

אני מבין מה אתה טוען, אבל כמו שהסברתי לך בהודעה היותר מדי ארוכה הזאת- זה לא מדויק. יכול להיות שהקטע "ההיסטורי" של המועדונים משחק תפקיד אצל שחקנים, אני בטוח שכן בעצם, כי הרבה פעמים אנחנו שומעים "תמיד חלמתי להגיע לריאל מדריד". אבל כשמדובר בהתעניינות של כמה קבוצות, יש עוד כל כך הרבה דברים בדרך עד החתימה. וכמו שאמרתי, זה עוד לא קרה לנו עם אף קבוצה, אז זה בעיקר דיבורי סרק לנסות להסביר העדפה של שחקן כזה או אחר.

8. StevieG Member

היה הסיפור עם אלכסיס סאנצ?ז שאיזה 5 קבוצות רדפו אחריו בקיץ והוא בסוף הלך לבארסה. נדמה לי שגם צ?לסי רדפה אחריו.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

לא, היא לא.

10. JohnTerry26 Member

המקסימום שבטח ראית זה: "Inter, Real Madrid, Bacrelona, Chelsea, Milan and United all interested in Alexis Sanchez". ואתה יודע מה ידיעות כאלו שוות...

11. StevieG Member

אתה צודק. אבל אני בטוח שמנצ'סטר סיטי היתה מאוד בעניין שלו. ואם היא הפסידה אותו... אז לכם בכלל לא היה סיכוי.

12. JohnTerry26 Member

אני מאמין שסאנצ'ז לא הגיע לסיטי בגלל העובדה שברצלונה הסכימה לשלם כמה שצריך בשבילו (זה היה 35-40 מ'), ומכיוון שהבחור רצה להצטרף למועדון המצליח בעולם היום. ממה שאני זוכר הוא גם אמר שהוא רוצה להגיע רק לשם. שזה מתחבר למה שאמרתי, זה עניין של מצב נוכחי של קבוצות. למשל אם סיטי תיקח אליפות העונה, אם היה עוזב הקיץ הוא לדעתי היה שוקל אותם יותר ברצינות מול ברצלונה.

13. -sAndmAn- Member

למה אתה מתכוון בדיוק ב"זרקו" על פרדיננד?!

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אני מדבר על פרדיננד בזמנו, פרדיננד כמו רבים אחרים שהגיעו ליונייטד בהרבה כסף נקנה ככישרון ולא בשחקן מוכח.
    גם המכיר ששילמנו על טורס היה יותר הגיוני אם הוא היה היום קורע רשתות כמו שבאותו זמן הוא עשה בליברפול.

15. JohnTerry26 Member