מאוסקר האמת ששכחתי... מעודד מעט, למרות שהתכוונתי יותר ליצירתיות בכנפיים. בכל אופן, משחקי ההכנה יצאו לי מכל החורים, הסגל לא משחק כולו וזה סתם מתסכל. נתראה מול הסיטי.
זה שאתה לא מקבל את זה שבניגוד אליך, אני חושב על טובת הקבוצה ולא עסוק בלאונן על השחקנים לא עושה את הדעה שלי רדודה או חסרת ביסוס. אתה כמו אנשים שמתווכחים על משהו ואז מתחילים לקלל אחד את השני.
טוב תשחררו, מי שלא רוצה שלא יתייחס למי שלא נראה לו, הלאה. בקשר למשחק היום ובכלל, כרגע זה מה שיש להתייחס אליו, אז מתייחסים. אני הייתי מצפה לשחק לפי שיטה מסויימת, ולא לתת לשחקנים לשחק על פי השם שלהם ולפיהם לקבוע שיטה. ברגע שמאטה ולוקאס יהיו השיטה תהיה אחרת? היו היום בסגל בניון ופיאזון, פיאזון יכול לשחק באגף, למה לא לשחק איתו כדי לתרגל את השיטה? למה לפתוח עם 4 קשרים מרכזיים שכן יש אלטרנטיבה אחרת? לנסות? הלוואי, הלוואי שזה יסתכם בזה.
זה שאני נותן קונטרה להשתלחויות הבלתי פוסקות והבלתי מבוססות שלך לגבי כל אחד במועדון לא אומר שאני מאונן על שחקנים, מה לעשות שזה הדיון של צ'לסי בשבועות האחרונים וזה על מה יש להגיב בעיקר- על השטויות שיוצאות לך מהמקלדת. כתבתי, התחרטתי, אל תגיב שלא יהיה מוזר. לירן, גם לי עלתה השאלה הזאת לגבי המערך, אבל לדעתי בגלל שפיאזון ובניון כנראה לא ישחקו בצ'לסי בעונה הבאה (או ישחקו יותר מדי) די מתאו אולי החליט להריץ שחקנים שכן ימשיכו. אם זה לא זה ובאמת הוא מתכוון לשחק ככה אז זה שיא הביזאר. לא רואה מצב כזה.
הזארד מתחיל בצד והרבה בא לכיוון האמצע. בצד השני זה בדרך כלל ראמירז כאשר גם אסיין מופיע שם לא מעט, לא אידיאלי, אבל כולה משחקי הכנה, מרגיז לראות, אבל זה לא כל הסגל, שתתחיל כבר העונה.
אז לוקאקו יצא להשאלה, מה שאולי מבטיח חלוץ חדש? Lukaku's agent: "I can assure you that Lukaku will not go to Fulham. I'm currently finalising a loan deal to another Premier League team. I cannot say where or when until this is finalised but negotiations are going well so far. We talked to a lot of club."
טוב לכולם שלוקאקו יוצא להשאלה, זה היה צריך לקרות כבר בשנה שעברה. בקשר לחלוץ חדש, אין ספק שצריך, צריך להכניס לראש טוב טוב שכבר אין את דרוגבה שיציל אותנו בוודאות אם טורס שוב ימשיך לפשל על הדשא, למרות שאין שום מצב בעולם (הלוואי שאני טועה... אבל אין מצב) שנראה 2 חלוצים בהרכב, חייבים עוד שחקן חוד.
שלום לכל אוהדי צ'לסי בתור אחד שלא עוקב אחרי הקבוצה שלכם (בטח שלא במשחקי ההכנה), רציתי לדעת איך הזאר עד עכשיו? כבש? בישל? היה טוב במשחקי הכנה? תודה לעונים!
גאל קאקוטה רוצה לעזוב לצרפת: Kakuta told L'Equipe: 'My decision is final. This is an important time in my career. Its better for me to leave the club (Chelsea) and find one where I could play more matches. I need to play.' 'In hindsight, I think the Ligue 1 will do me good. Marseille are one that I like. In France, Marseille is up there with Lille and Lyon, two of three clubs that Im interested in most. חבל הסיפור איתו. לדעתי הוא לא קיבל מספיק צ'אנסים, למרות שמה שאפשר לומר זה גם שהוא לא לקח את המעט שנתנו לו ותמיד נראה מאוד לא רגוע על המגרש. מבחינתו אחרי הרכש שעשינו על המשבצת שלו הוא חייב לצאת ואני לגמרי מבין אותו, כבר בן 21. אם אכן יעזוב, נקווה שזה לא יתברר כפספוס ענק שלנו בעתיד.