צ'לסי 2012/2013-הספיישל וואן חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏18/7/12.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיקל מיקל מיקל ושוב פעם מיקל. לבן אדם אסור לשחק כדורגל. פשוט לא.

2. golding מנהלים

אבל איזה שער...

http://www.abload.de/img/untitled-84dxsn.Xxx

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי השערים האלה יביאו לו ביטחון להראות יותר במשחקים הבאים, דיברו על כישרון גדול אז ציפיתי לראות קצת יותר ממה שהוא הראה עד אתמול. הוא עדיין צעיר וכו' כמובן.

4. JohnTerry26 Member

אתה צודק שעד אתמול הוא לא הראה הרבה מהיכולות שלו אבל צריך לזכור שזה היה המשחק הראשון בו הוא פותח, ושגם מול רדינג, וויגאן ואתלטיקו כשהוא נכנס נראינו טוב יותר משמעותית.

סקולס- בכוונה. אני רק עדיין לא הצלחתי להבין אם זה היה עם העקב או לא.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  5. פול סקולס Member

לא מצליח להבין מה-Xxx הזה... אוסקר לקח את הכדור אחורה בכוונה? או שהוא לא הצליח לעצור כדור כמו שרצה, ואז פשוט התעשת מהר יותר משחקן ההגנה?

6. JohnTerry26 Member

איזו התרגשות, די מתאו גידל ביצים!
    Team: Cech ©; Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole; Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Torres

אני רק מקווה שרמירז ישחק במרכז ולא בימין, אז זה יהיה מושלם.

7. golding מנהלים

בהחלט נראה מבטיח. מקווה שזה יעבוד.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקוע, תקוע מאוד. מאטה והזאר מאבדים יותר מדי כדורים בניסיונות מגוחכים למסירות בנגיעה אחת שפשוט לא מצליחות, מאוד לא מדוייק, מאוד לא תכליתי.

9. KirkH Member

** W

** 3 נקודות

** הרכב כמעט מושלם, לפחות ההרכב שהריאלים בינינו חלמו עליו. אוסקר קיבל שוב קרדיט, ראמירז חוזר לתפקיד שהוא הרבה יותר נוח ואפקטיבי בו, בלי אילתורים והנחות - שלישיית קישור פרופר.

** אף פעם לא ניצחנו ככה את סוג היריבות האלה, בטח שלא את סטוק ספציפית. אפשר לספור את מספר הפעמים שהרמנו כדורים באופן-פליי על אצבעות יד אחת. זה לא זורם כל הזמן ויש הרבה עליות וירידות תוך כדי המשחק אבל כשזה מתחבר זה נראה נהדר.

** אני מניח שסזאר שחקן די עלוב. אחרת לא ברור לי איך לעזאזל הברווז הסרבי משלים עוד 90 דקות. הוא הורג אותנו! גם כשהפעולה הראשונה שלו בדרך למעלה או ממש בהתקפה היא חיובית - הוא מוצא דרכים סופר יצירתיות לחרב לעצמו את המצב עם הפעולה השנייה והשלישית. הכל הפוך. פעם הוא לפחות היה עוגן בהגנה. עכשיו הוא סתם כסחן חסר אחריות. והיום בכלל, מפגן נפילות ספרדיות מגעילות.

** די מטאו עם חילוף שמראה הרבה שליטה. כבר ראינו לא מעט פעמים מנג'רים אחרים ואת רובי בעצמו עושים חילופים עיוורים. היה ברור שזה לא היום של האזארד - אבל מפה ועד להוציא אותו... חילוף מצויין, מה גם שמוזס ממשיך להיראות כמו רכישה במקום.

** שימישהו יודיע לדויד לואיז שקנינו בלם ולא חלוץ עם תספורת של קראסטי. מה זה השטויות האלה?!

** הכיוון ממשיך להיות מאוד חיובי לטעמי. בעיקר לאור שינוי השיטה הטוטאלי. זה לא משהו שקל להנחיל. זה שבדקה ה-70 במשחק צמוד מול קבוצת סוסים כמו סטוק ובמצב של שיוויון אנחנו לא מעיפים כדורים לרחבה ומתפללים זה חתיכת ריענון.

10. skyday20 Member

*** זה לא קראסטי אלא סייד שואו בוב.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx

11. Ricky van Wolfswinkel Member

למי אתה רוצה בדיוק שנרים כדורים? לשלישיית הגמדים ולאפס הספרדי? אפילו שחקן מטומטם כמו לואיז יודע שאין את מי לחפש שם (אפילו שהוא גם שוכח לפעמים).
    אנחנו נראים כמו כלום מתחילת העונה, אין לנו קישור אחורי, אין לנו חלוץ, הבלם שלנו מחליט לעשות דריבל ולבעוט מחצי מגרש ואתה אומר שהכיוון חיובי.

אני מקווה שאנשים בצ'לסי לא חושבים כמוך כי בקצב הזה מקום שישי יראה כמו פנטזיה עבורנו.

12. KirkH Member

סבבה. תמשיך לחפש בכוח רק את השלילי - כל עוד אתה עושה את זה אחרי ניצחונות ואנחנו משחקים בסיגנון הזה, אני אהיה מרוצה.

בעונה שעברה דרוגבה לא בדיוק שיחק כל משחק, זה לא הפריע לנו להרים כל כדור "לאפס הספרדי" וליתר הענקים שהסתובבו על הדשא.

אפשר לחשוב שצריך מישהו גבוה ברחבה כתירוץ להגבהה באנגליה.

13. JohnTerry26 Member

מסכים עם הנקודות שלך קירק, ואני חושב גם שאפשר לצפות ליותר טוב ממה שראינו עד כה מהקישור האחורי בהנחה ורמירז ימשיך לשחק ליד מיקל. היו סולידיים היום. לגבי ההרמות למעלה, לדעתי זה צריך להצטמצם עוד יותר, אין סיבה להרים כדורים כאלו כשיש רק את טורס למעלה ובטח לא מול סטוק. אותו דבר לגבי הבעיטות לשער של לואיז וקול היום, זה סתם, הם צריכים לשלוט על זה גם אם המשחק מתסכל, זה דבר שחוזר על עצמו.

אגב בזמן שאנחנו רואים את טורס ממשיך לפשל, אולי יתסכל אתכם עוד יותר לדעת שלפי מה שקראתי לא מזמן היינו מאוד קרובים להחתים בקיץ את לויק רמי ממארסיי, שבעיניי הוא חלוץ מצויין, אבל רק בגלל שסטארידג' לא הסכים להיות מושאל לליברפול (בצדק, כמה אפשר לסבן את הבחור) העסקה לא יצאה לפועל. אני האמת די מאמין שסטרידג' יוכל למלא את המקום הזה בעצמו, רק שיקבל את הצ'אנס. דוקא חלוץ כמוהו שתמיד מנסה לאיים על השער יכול להתאים עם החבורה שתשחק מאחוריו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/12
  14. KirkH Member

כל ההגנה שלנו היום להוציא את קיהייל בהופעה שאפשר להגדיר אותה כשכונתית במקרה הטוב. אין ספק.

אם אין אף אחד אחר על הדשא שמסוגל לקחת כדור ולספק פעולה התקפית אז מילא, אבל זה לא המקרה בעיקר לא היום. אבל אני מניח שזו הבעייה שהכי קל לפתור מאלה שראינו היום.

15. golding מנהלים

מסכים לגבי ההגנה, אבל כמו שאמרת, אני חושב שזו סוגיה שאפשר לפתור. מה גם שעל אף הגמלוניות ההגנתית, אנחנו עם קלין-שיט רביעי בחמישה משחקים!

אני חושב שהתצוגה היום הניבה אופטימיות רבה. שלל האופציות ההתקפיות שלנו הוא דבר שלא הכרנו מזה שנים, אם בכלל, ובעוד שיתוף הפעולה צריך להיבנות - דבר שמן הסתם לוקח זמן - הפוטנציאל בולט לעין.

מיקל ורמירז באמצע הפגינו יחידה הגנתית מצויינת שגם קיימת בה ניידות בדמותו של רמירז. אני חושב שהוא צריך לפתוח במרכז באופן קבוע, כיוון ששם יכולתיו באמת באות לידי ביטוי.

אוסקר נראה פנטסטי, כמו גם מוזס שצריך לקבל הזדמנות לפתוח. טורס עובד קשה אבל הוא רחוק מלהרשים, וחלוץ ברמתו צריך לנצל את ההזדמנות שקיבל במחצית הראשונה; כך נמדד חלוץ מהטופ העולמי. יש לנו עדיין קושי בשליש הקדמי של המגרש, קשה לנו למצוא את הפירצות (במוחד נגד קבוצות שמצופפות את ההגנה כמו סטוק) אבל אני חושב שעם הזמן נראה התקדמות משמעותית.

יש למה לצפות, אני אופטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/12