רוצים לזכות בהכל, אבל אין לי בעיה לשלם שכר לימוד הערב. להפסיד ליונייטד פעמיים באוקטובר זה לא נורא, נקווה שניפגש באפריל התוצאות יהיו שונות... בכל אופן, השכר לימוד שהתכוונתי זה לואיז, הוא שוב ושוב עושה טעויות של בית סוהר, כמו שאמרתי, טרי וקייהיל- עד סוף העונה חייבים לפתוח. לואיז חייב לשבת בחוץ.
הבחור הורג אותנו. זה הרבה מעבר לשכר לימוד. זה כבר מזמן עבד לתחום של התעלמות טוטאלית מהבעייה על ידי הצוות המקצועי. בעיקר היום - זרוק את סביל לשם. מה יש לך להפסיד? במקרה הכי גרוע הוא רץ עם הכדור עד החצי ומאבד כמו טירון... אהה, רגע... למעט ויקטור מוזס ואולי אזפי - אף אחד לא מנצל בצורה רצינית את הצ'אנס להרשים ולהוכיח לבוס שמגיע לו לראות את הדשא מקרוב גם בליגה. שזה הכי מאכזב. מחכה לראות את מארין עולה לכמה דקות.
עדיף לעלות בעשרה שחקנים. לואיז עושה חורים ממצבים בלתי אפשריים... צ'צריטו עשה ממנו צחוק בדקות האחרונות - כולל צהוב מטופש, שמקרב אותו לצהוב שני שאצלו זו תמיד אופציה. אזפי עם הדקות הטובות ביותר שראינו ממנו. הופעה הגנתית מצויינת שלו בחצי השני. אני קונה את כל ההחמצות שלו כל שבוע. יש לנו כבר מגן ימני שמסיים עונות עם יותר שערים בצד ההתקפי מכאלה שהוא מונע בצד ההגנתי... משחק מוזר.
פנדל עלוב... מנצ'סטר יונייטד נכנסת להארכה כי יש לה את נאני שהוא שחקן טיפש, צ'יצ'ריטו עשה בשכל וניסה בעיקר להתמסר, כמובן שנאני חייב לחפש את הדריבל ואיבד כדור. מנצ'סטר יונייטד משחקת עם כמה ילדים, בעתיד זה ישתלם לה, כרגיל, לא מבין למה אנחנו צריכים לשרוף חלק לא קטן מהבכירים במשחק כזה. תן לילדים ומה שיהיה יהיה.
טוב, תמיד כיף לנצח אותם. הייתי מתחלף עם ניצחון ביום ראשון, אבל ממשיכים הלאה. יצרנו מצבים בכמויות, היינו יכולים לכבוש 7, ואיכשהו כבשנו 3 שערים בגלל חוסר ניסיון וטעויות של שחקני יונייטד (2 שערים שלהם כמובן בזכות טעויות סופר קשות של השחקנים שלנו), אנחנו מחמיצים יותר מדי, ביום ראשון שילמנו על זה ביוקר, ונמשיך לשלם אם השחקנים לא יתאפסו על עצמם. אני לא יכול לראות את סטארידג', שהוא משחק אני מבין למה אין ברירה וטורס צריך לשחק עד שיגיע חלוץ נורמלי.
לגמרי... אנשים אולי יזכרו את התוצאה שלא לומר כותרות ה"נקמה" אבל לטעמי לא הרווחנו מהמשחק הזה יותר מדי. שרפנו את הכוכבים שלנו (מאטה?!?!) 120 דקות ובשורה התחתונה ניצחנו רק כי היו לנו שחקנים הרבה יותר טובים על הספסל שנכנסו והפכו את המשחק לבוגרים מול ילדים (עם כל הכבוד לגיגס..) מת כבר לשמוע את הליצנים שירצו לראות את סטארידג' מקבל עוד צ'אנסים. אם זו הייתה הפעם האחרונה שלו במדים שלנו זו אחת יותר מדי. אזפי קילקל קצת את ההופעה הגדולה שלו עם הפנדל בסוף, אבל חפיף. עד שיש משהו חיובי. לא ברור איך ויק מוזס יצא מכל הסיפור הזה בלי שער. אם למישהו הגיע זה לסוס הזה. יופי של הופעה.
אני יוצא מעודד בעיקר בגלל שאזפיליקואטה ומוזס שיחקו מאוד טוב. הייתי רוצה לראות את הספרדי מקבל הזדמנויות על פני איבנוביץ', שעם כל אהבתי אליו חוש ההתמקמות שלו בהגנה פוגע בנו לא מעט פעמים. מוזס, ואולי גם מארין במידה ויחזור לכושר אי פעם, הוא אחלה אופציה כמחליף לאחד מאוסקר/אזאר/מאטה - הרי אי אפשר לסמוך על שלושתם שישחקו את כל המשחקים העונה. פחות איכפת לי מהניצחון, אבל אני לא יכול לומר שאני לא מרוצה. השופט היה צריך לחלק היום שני אדומים ליונייטד, אגב. אבל הוא היה בסדר בסך הכל.
לא אכפת לי כמה סטארידג' לוקה בהחלטות ואגואיסט ולא בדיוק לרמה שלנו, אבל הוא חלוץ יותר חד ויותר מסוכן מטורס ולכן אני אמשיך להעדיף אותו. מה שנקרא יותר טוב מכלום, וטורס הוא כל כך כלום יותר מדי פעמים שלי זה הספיק אם לומר את האמת, והו הו כמה שהייתי סבלן. בהחלט מעדיף על פניו הרבה חלוצים שלא פוחדים לבעוט, שלא מהססים לבצע פעולות, שחיים את המשחק למען השם. ואין לי בעיה שבינואר סטארידג' ילך ויבוא מישהו יותר טוב. (ובמאמר מוסגר- משחק שני-שלישי שלו כחלוץ יחיד בשלוש שנים שלו אצלנו) היה בהחלט מבדר המשחק, די מתאו בבירור לא רצה להפסיד משחק שני בארבעה ימים ליונייטד בבית וזה מובן, אם כמה שזה מפעל זניח זה דבר שצריך למנוע, בטח כשזה יכל להיות הפסד שלישי רצוף של הקבוצה. ישרוף כמה שישרוף לדעתי יותר רע היה לצאת גם היום מנוצחים, זו הגישה שלי לפחות. ההגנה שלנו רכה בטירוף ואני גם מחכה לשילוב של טרי וקהיל שאולי יציל משהו, לואיז התחיל את העונה בסדר אני חושב אבל כמו בפחות או יותר אותו שלב של העונה שעברה עם כל האהבה הרבה מגיע השלב שהבחור פשוט לא איתנו... עם די מתאו בסוף העונה הוא השתפר לאחר הנפילה ההיא כך שאני לא מוחק אותו אבל כשהוא במוד הזה כמו היום הוא לא צריך לראות מגרש. כמו שאמרתם הופעה חיובית מאוד של מוזס ואזפי, והאמת מי שהכי נהנתי ממנו היום זה אוסקר שהוא סוג של קוסם, גם הזאר כמובן אין מה לומר.
הרי גם אחרי 100 משחקים רמת האי קיו של סטארידג' תמשיך להיות נמוכה מים המלח. אז מה זה משנה? אם זו הצורה בה הוא מוכיח את הקייס שלו לגבי היותו ראוי לפתוח אז וואלה... הוא לא! שמו מולו שני ילדים שלא מסוגלים לקחת לו כדור שלא לדבר על להתמודד מולו מבחינה פיזית. אז הוא עבר אותם ובמקום להרים ראש הוא בעט שלוש (!) פעמים מזוית אפס. יש הבדל בין לא לפחד לבעוט לבין לבעוט כל כדור שמגיע אליך ולא משנה מה. טורס אולי לא מצליח לסיים מצבים ומוצא כל משחק דרכים חדשות ומעצבנות יותר להיכשל מול השער אבל הוא לא משחק נגד הקבוצה שלו.
אני רוצה לראות את סטארידג' מקבל כמה משחקים ברצף בחוד בכדי לשפוט אותו. טורס מתסכל, ולא באמת מגיע לו להיות שחקן הרכב כרגע. אם סטארידג' לא יספק את הסחורה וימשיך עם השטויות הרגילות שלו, אנחנו באמת בבעיה. עד ינואר, לפחות.
כבשנו 21 שערי ליגה.. מצבנו לא גרוע כמו שאנשים מתעקשים לעשות אותו. אני מסכים שזה לא אידיאלי אבל קחו בחשבון שהעסק דווקא כן עובד ושלהכניס לכל הסיפור הזה חלוץ עם נוכחות שירצה לקבל מספר מסויים של כדורים יכול גם לסנדל את השלישייה המדוברת.
קירק עזוב את הסטטיסטיקה, כבשנו 21, אבל אי אפשר להתעלם מכך שטורס מעופף, לא איתנו, מחמיץ, מאוד מאוד מאוד לא חד וגמלוני פתאום מול השער, מצבנו אולי לא גרוע, אבל היה חייב להיות יותר טוב. אם יש לנו חלוץ סביר בהרכב אנחנו מנצחים גם ביום ראשון. בכל אופן, האלטרנטיבה כרגע היא סטארידג', וסטארידג' זה שחקן שחייבים כבר לשחרר לוויגאן, הבחור לא רואה אף אחד ממטר, הבחור לא רואה את החברים, הבחור לא סופר את הקבוצה שלו. חייבים לצמצם את הדקות שלו לאפס. עצוב שאלו 2 האופציות שלנו, אבל אם זה מה יש- טורס צריך להמשיך עד שיבוא מישהו ראוי. טורס לפחות נלחם בשביל החברים, אפשר לומר עליו שאופציית המסירה תמיד לנגד עיניו, זה כבר הופך אותו לעדיף על פני סטארידג', שכל מה שהוא עושה זה לבעוט כמו פרחח מהשכונה מזווית 0, במקום למסור לחבר שפנוי במרכז החברה, או לבעוט שהוא מוקף ב-4 שחקנים ליציע במקום לשחרר פס חכם. שחקן כזה טיפש... שלא ייאמן.
אני די בטוח שאם היינו חוטפים קצת פחות ביום ראשון גם מההתקפה של יונייטד וגם מהשופט - היינו מנצחים. עם או בלי חלוץ סביר בהרכב. אם זה חלוץ חדש או בלם חדש בינואר - אני לחלוטין בעד בלם.
איך? אתה טוען שקהיל בעייתי יותר מטורס? מה עשה לך קהיל... אם מה שאתה פוחד ממנו זה שינוי שיזעזע את המשחק ההתקפי שלנו, לא חייבים מישהו עם נוחכות מפוצצת, אני חושב ההפך שצריך להביא מישהו בלי אגו מטורף. חלוצים סולידיים כמו דמבה בה, לויק רמי... אלו השחקנים שיש לי בראש. והם אפשרויות מאוד סבירות לינואר. לפני שפולטים את סטארידג' לוויגאן על טמטום יתר, אני רוצה לראות את ההחלטות שהוא מקבל כשהוא משחק כמה משחקים רצוף כשחקן הרכב, לא כשהוא מקבל צ'אנס של 10 דקות בליגה או משחק גביע מול יונייטד שהכותרת שלו בשבילו היא 'להיות או לחדול'. קירק מצבנו לא גרוע בכלל, אבל 21 השערים מסמלים כמה כישרון התקפי יש לך בקבוצה כמובן בקישור ואפילו בהגנת סקוררים שלנו. סטארידג' מבחינתי זה שחקן שכשהוא עולה הסיכוי שהוא יבקיע גבוה מהסיכוי שטורס יבקיע ובכך ההתקפה תיראה עוד יותר מאיימת.