צ'לסי 2012/2013-הספיישל וואן חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏18/7/12.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותי יותר מטריד איך מוצאים עמדה שבה דוויד לואיז לא יעשה כלכך הרבה נזק ועדיין יוכל לשחק.
    אני מבחינתי לוקאקו בינואר ואני מבסוט. באמת באמת.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למה?

קיהייל ליד טרי, לואיז בספסל, אזפיליקואטה מקבל קצת יותר דקות ואולי פותח יותר, ויש לך גם את איבאנוביץ' לרוטציה. חלוץ קריטי יותר.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי לראות איך שהאנסן נכנס בלואיז בMOTD2, תמיד כיף לראות בקטעים מהמשחק ובפרשנות נלוות את מה שאתה כותב עליו במשך שנה.

4. KirkH Member

אין לי בעייה עם קיהייל - להיפך.

אבל לואיז לא צריך לראות דשא ואיבאנוביץ' כבלם זה אסון טבע. ג'ון הוא אגדה אבל הוא כבר לא מסוגל לשחק ברציפות למרות הפציעות כמו בעבר וזה מבלי להתייחס לירידה המסויימת בכושר שלו. אם יש לנו בעייה באיזה שהוא מקום במגרש זה בהגנה. אנחנו משחקים כדורגל מסוג שונה וצריכים שחקנים שיוכלו לתת לנו צ'אנס לשמור על היתרון שהחלק ההתקפי שלנו מקנה לנו.

אתה מתעקש על סטארידג' כאילו שעוד קצת ביטחון יגרום לו לשנות קו מחשבה ולמסור קצת יותר. הרי זה ההפך הגמור ממה שקורה במציאות. אפילו אתמול אחרי השער כשכביכול ירד לו הקוף מהגב הוא עדיין רואה רק את השער.

בכלל זה מוזר. אתם מדברים על חוסר הזדמנויות לסטארידג' מצד אחד ומצד שני לא נותנים לטורס קרדיט מינימאלי על היכולת של הקבוצה כאילו הוא לא היה שם בכל משחק. אני בטוח שלא היינו מגיעים ל-21 שערים עם ליצן שמעדיף לבעוט מהחצי כשיש שני שחקנים פנויים לידו. אז בסדר טורס לא דומה למה שהיה פעם והוא לא מסוגל למצוא שמץ של ביטחון בשביל לכבוש באחד על אחד - לפחות זה לא גורם לו ללכת עם הראש בקיר. הוא משחק בשביל הקבוצה.

5. JohnTerry26 Member

איך אפשר לומר שזה ההפך ממה שקורה במציאות כשהוא פתח רק במשחק אחד? מציאות של שעתיים? אני שופט מציאות של כמעט שנתיים והיא שטורס לא חלוץ לרמות האלו, ככדורגלן, בכללי, הוא יותר בכיוון. לטענתך שלא נותנים לו קרדיט אז מצידי זה לא נכון ויכול להיות שבהודעה הראשונה נראה שהקצנתי אבל דיברתי עליו כחלוץ. הוא כן שותף לרקורד של הקבוצה (וגם בעונה שעברה תרם בריצה באלופות בהזדמנויות שהיו לו), ולפעמים נותן משחקים לא רעים, אבל שוב, לא כמספר 9 אלא במשחק הקבוצתי, וברור שהוא החוליה החלשה בקישור ומעלה וכמו שאמרתי שיש לו משחקים טובים אז החצי השני זה משחקים שהוא לא קיים ולא נותן לנו כלום. מותר במקרה כזה לנסות משהו אחר, זו לא נקראת התעקשות, יש לך משהו אחר בסגל אז למה לא לתת צ'אנס אמיתי? להחזיק בהרכב חלוץ בלי שמץ של ביטחון במצבי אחד על אחד זו מוגבלות שעוד תעלה לנו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/12
  6. KirkH Member

אני לא מגן על טורס לשם ההגנה על טורס - אני מגן עליו כל עוד זה בא בהשוואה לסטארידג'.

וכן גם שתי דקות הן מדד. אם בשתי הדקות האלה אתה חוזר על אותן שטויות שעשית פעם שעברה שקיבלת שתי דקות - אז קודם כל, אתה אידיוט. ודבר שני, לא מגיע לך עוד צ'אנס.
    ואם שחקן מקבל צ'אנס ומשחק בהתמודדות מול קבוצה גדולה שמגיעה בלי הגנה ונותן משחק כמו שסטארידג' נתן אתמול שכלל את כל ארסנל הדברים שהופכים אותו לאפס, אז לא יעזור כלום - הוא אפס והוא ימשיך להיות כזה גם בליגה אחרי 40 משחקים.
    לבולטון זה נחמד, לנו, כל עוד יש לנו את טורס - זה לא נחמד. זה הכל.

7. golding מנהלים

אתה לא חושב שייתכן והוא ישנה את מנהגיו? הוא לא נראה לי טיפש כפי שאתם עשיתם ממנו. הוא כן אנוכי, אבל כשאתה משחק עם השלישייה הזו מאחוריך אתה חייב להבין בשלב כלשהו שאתה חלק ממשחק קבוצתי ומחובתך לתרום. אני רוצה להאמין שככה סטארידג' יראה את הדברים במידה ויקבל הזדמנות להוביל את הקו במשך כמה משחקים בודדים.

אני לא מלזל בטורס בכלל, הוא בהחלט תורם למשחק שלנו ואני בכלל לא שולל אפשרות שנוכחותו בהתקפה גורמת לשלישייה שמאחורי לפרוח. עם זאת, זה לא סוד שאת הסחורה הוא לא מספק.

לפני שאני קוטל באופן רשמי את סטארידג', אני רוצה לראות אותו משחק כמה משחקים כחלוץ.

8. JohnTerry26 Member

די מתאו על סטארידג' והספקולציות סביב עזיבה שלו:
    "I get asked about speculation but I am very happy with him. He scored a goal and had a number of good chances.
    "He's our striker and as far as I'm concerned he's part of this team."

9. golding מנהלים

קור הרוח של די מטאו מדהים אותי על פעם מחדש.

Di Matteo on Ferguson: "It's a free country and everybody can say what they want. He likes to talk about other clubs. We tend not to"

הבן אדם פיור קלאס.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאנחנו כמעט 3 חודשים בתוך העונה וכבר מבינים את סגנון המשחק של צ'לסי, נשאלת השאלה האם באמת רצו שם את האלק בקיץ, השחקן הזה פשוט לא מתאים לסגנון משחק כזה ואם הוא היה משחק במקום אוסקר או מאטה זה היה משנה לגמרי את השיטה. נותר לי רק להסיק שאף פעם לא רצו אותו באמת בצ'לסי ויותר מזה, אני חושב שזאת הייתה טעות אם באמת היו שמים עליו את הסכום הגבוה שפורטו רצתה והקבוצה הייתה פחות טובה ממה שהיא היום.

11. golding מנהלים

אני מסכים מאוד. אני לא חושב שהאלק באמת היה על הכוונת בקיץ האחרון. אני כן חושב שדי מטאו רצה לרכוש שחקן התקפי טיפה יותר ישיר בגישת המשחק שלו, בנוסף למארין, ולכן מוזס נקנה. תמיד טוב שיהיו אלטרנטיבות ושינויים מינורים בשיטה להסתמך עליהם.

12. JohnTerry26 Member

לא יודע אם אף פעם, אני חושב שכן היה עניין מסויים גם בקיץ שעבר, אבל כנראה שבקיץ האחרון ואחרי שהזאר הגיע הוא כבר לא היה מטרה אמיתית. לאורך הקיץ היו שמועות אמינות על שורלה ולא עליו, ובסופו של דבר אני חושב שהפשרה היתה ויקטור מוזס. כמובן שהוא לא מתאים בכלל למשחק שלנו, וזו אכן היתה יכולה להיות טעות. הוא גם שחקן מאוד מוגבל יחסית למחיר שדרשו עליו, בעונה של בואש בפורטו הוא מאוד הרשים אותי ולכן רציתי שיגיע, אבל במשחקים האחרונים שראיתי ממנו הוא די מתגלה לי כפלופ לרמות האלו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  13. golding מנהלים

משהו שאוהד צ'לסי רשם, בקצרה, על היריבות שלנו עם לידס בעקבות ההגרלה של גביע הליגה.

The Leeds thing is bigger and older than a lot of people think...

They came up to the first division roughly at the same time as us in the 1960s and already in Feb 66 we had a titanic FA Cup tie with them when we scored in the first 10 minutes and Bonetti unbelievably defied them for the rest of the game. Then there was the 67 FA Cup semi-final also 1-0 when we finally made it to Wembley. Gary Sprake attempted to kick John Boyle's chest in; Peter Lorimer scored an equaliser but the ref made him retake it. They destroyed us 7-0 a few months later and then again 5-2 in 1970 when they might have won the treble but ran out of steam and we took them in the epic two-match FA Cup final. And so on and on through the battles off the field in the 70s and 80s, including the glorious 5-0 in April 1984 - and then the game in 1999 where we got into the Champions League for the first time, at their expense, with a towering Gus Poyet header on a night of raw passion.

They were a genuine big club - could have won the European Cup in 1970, and even closer in 75 when they were cheated in the final by a ref as bad as Ovrebo and their fans rioted in Paris and got them banned. CL semis again in 2001 when they lost to Valencia - and then came the fire sales, financial implosion, and mass exodus of players.

Chelsea-Leeds is one of the true rivalries of English football. Real north v south stuff spiced with the bruising battles of the past nd it's a pleasure to be able to renew it. To do it as European and possible world champions as well just puts the cherry on the icing on top of the cake - for them as well as us. One of my best Yorkshire mates is a Wednesday fan and I know he's already looking forward to it. He still revels in memory of the 1970 match at Old Trafford and the way Chelsea outfought Leeds and intimidated the apparently fearless Giles, Bremner and Hunter. "Norman Hunter was a coward at heart" he always says. "And Ian Hutchinson and Peter Osgood proved it that night."

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  14. Sir Alex Las' Killa

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/...er-utd-?cc=4716

Yeah right.

15. golding מנהלים

לא מעט כתבות שנאה נגד צ?לסי, כמועדון, מתפרסמות בימים אלו. מאט לווטון מהאינדי כתב מכתב פתוח מגוחך לרומן אברמוביץ? בו הוא מבקר את התנהלות האנשים תחתיו, ובין היתר ממציא פרטים כמו תרועת הקהל בברידג? כשהבחור המצולם עשה תנועות של קוף לעבר וולבק.

העיתונות ברובה תמיד הייתה אנטי צ?לסי, ואני מקבל את זה. אבל כשמתחילים לגבות את קלאטנברג כפי שהציבור החרדי עשה כשדרעי נכנס לכלא ללא שמץ של מושג מה קרה שם - הרי התלונה הוגשה ביום רביעי ומלבד ההתאחדות לאף אחד אין מושג על מה מבוססת התלונה - זה כבר חוצה את הגבול מבחינתי.

ולהשמיץ את שחקני צ?לסי הזרים בטענה שהאנגלית הצולעת שלהם מובילה לבלבול או חוסר הבנה? בעיניי, זה כבר גובל בגזענות מצידם. עצם העובדה שלואיז דובר אנגלית טובה יותר מכל פרדיננד, טרי, ג?רארד או כל אנגלי אחר אינה רלוונטית בכלל.

כשאברה ופרדיננד נלחמו נגד הגזענות, העיתונות תמכה בהם וראתה בהם קורבנות לכל דבר. אבל מיקל? הוא וחבריו הברזילאים לא מבינים אנגלית. קלאטנברג בחיים לא יאמר דבר כזה. הכל על מנת לנקום בשופטים על מה שעשו לנו ביום ראשון.

אה כן, ולא משנה בכלל פירוט התלונה ועל מה היא בדיוק מבוססת. מדובר פה על צ?לסי, אחרי הכל.