צ'לסי 2012/2013-הספיישל וואן חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏18/7/12.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה? זה עדיין מונע ממאמנים רציניים להגיע? מלבד שני מאמנים שאשכרה רדפנו אחריהם בדמותם של ריקארד ופפ כולם באו. עד עכשיו כל צעד של רומן, מלבד הפיטורים של המיוחד, היו nothing but Perfect מבחינתי.

2. golding מנהלים

אתה צודק, אבל זו בדיוק הסיבה לכך שהבאתו של מוריניו תועיל לנו כמועדון ואולי תשפר אותנו מהבחינה הזו. אם מוריניו יחזור, דבר שלפי דיווחים רבים רומן חפץ בו, זה יהיה תחת התנאים שלו. סביר להניח שהוא המאמן היחידי שמסוגל, במקום כלשהו, להעמיד את אברמוביץ' במקום. מה גם שיש לו משימה שלא הושלמה עם צ'לסי.

אני לא רואה את אברמוביץ' מתאזר בסבלנות עם אף מאמן נוסף. ולמען האמת, אני לא רואה אף מאמן שמכבד את עצמו מגיע לכאן בידיעה שצופה לו עתיד מזהיר. הגיע הזמן להתחיל לכפר על ההחלטות הנמהרות והפזיזות האלה, ואין דרך טובה יותר מאשר סגירת מעגל עם מוריניו.

3. golding מנהלים

בפיגור ומשחקים רע, אז בוא נחכה לדקה 70 בכדי להכניס בלם במקום בלם. ואז בסוף המשחק מגן שמאלי במקום... כן, מגן שמאלי.

אני אומר את זה שוב, אנשים באמת חשבו שעשינו את הדבר הנכון כשהעפנו את די מטאו בשביל המלצר הספרדי.

שמישהו יעיף את המזיק הזה מהמועדון שלנו, ושייקח את טורס איתו.

4. KirkH Member

אתה רוצה לחזור על זה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

לפחות אפשר להתנחם בזה שכמו בעונה של האפס המטונף - ספרי ההסטוריה שלנו בינתיים לא מתלכלכים בשם של אופורטוניסטים מסריחים. מעדיף לצרוב עוד פס של טימטום בהסטוריה של המועדון על שם הבעלים שלנו.

בניטז הוא כנראה המנג'ר הכי חסר השראה ומעוף בתולדות הכדורגל האנגלי. רק חילוף של שוער בשוער היה תורם פחות מהחילופים המצחיקים שלו הערב.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

לפחות הוא לא משחק עם האזר כחלוץ.

6. golding מנהלים

כן כן. תמכת במהלך שהסתבר כטיפשי ואתה פשוט לא מוכן להודות שטעית.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

טעיתי? אין כזה הבדל בין אחוזי ההצלחה שלהם העונה, בניטז אפילו לוקח ומאז שבניטז בתפקיד אזפיליקווטה ולואיז נראים כמו שחקני כדורגל.

8. golding מנהלים

שלוש נקודות אחרי יונייטד כשבניטז הגיע, 11 עכשיו. עפנו מגביע הליגה ולא הצלחנו לנצח את גביע העולם לקבוצות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/13
  9. EuropeGuy Member

10. פול סקולס Member

אדן הזאר יצא מטומטם ואין לי בעיה עם ההרחקה שלו (גם אם הזאר בעט 100% רק בכדור, הוא צריך לדעת שהוא נותן לילד הזה הרמה להנחתה...), אבל גם הילד מעצבן אותי. מה אתה נשכב על הכדור?

זה נכון שהזאר בכלל לא אמור להיות שם מלכתחילה, אבל אם הוא כבר בא כדי להביא לשוער את הכדור בעצמו, מה הבעיה לתת לו לעשות את זה?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ילד מנייאק. אז תעצור ותרים ידיים לשופט והילד יחזיר את הכדור תוך 3-4 שניות. בעיטה? מה?

12. פול סקולס Member

אתה צודק. ועדיין, הלוואי שיקבלו בסוואנזי קנס שירתיע אותם מלהעסיק כאלה פוצים בעתיד.
    ולא רק הם... כל מועדון בכל מקום בעולם. ראיתי פעם ביוטיוב קליפ של מביא כדורים, נראה לי של טוטנהאם, שזורק את הכדור על הביצים של השחקן היריב שמחכה לקבל ממנו את הכדור, והקהל מריע לו.

או המקרים האלה שהמאמן נותן הוראה לכל ילדי הכדורים "להיעלם" כשהקבוצה שלו מובילה בדקה 85.

למגר את השטויות הקטנות האלה. אותי לפחות זה מעצבן.

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתעב את בניטז כמעט כמו שאין בי שום הערכה ליכולות המקצועיות שלו, אבל כמה שבועות לפני שבניטז הגיע היינו ארבע נקודות מעל יונייטד, למה לא לספור משם? האפס הספרדי בסה"כ המשיך את מה שהתגלגל עוד בסוף תקופת די-מאטו, גם בגזרת התוצאות המאכזבות וגם בגזרת ההרכבים ההזויים (ברטראנד קיצוני שמאלי מול QPR? לעלות בלי חלוץ למשחק מכריע בטורינו?). שניהם לא מאמנים טובים מספיק. כמובן שאני מעדיף לראות דמות נערצת כמו RDM כחלק מהמועדון מאשר את רפא הדוחה, אבל עצם העובדה שהוא לא צריך לעמוד אצלנו על הקווים לא מכשירה את קודמו כמציאה יוצאת דופן.

הזאר עשה טעות שכמובן תנופח מעבר לכל פרופורציה. עכשיו תורו ללמוד את הלקח שהממלכה שומרת לכל כוכב זר שעושה טעות. מקווה ומאמין שהוא יתחשל מזה לעתיד.

14. golding מנהלים

אני לא חושב שדי מטאו יוצא דופן, ובשום שלב לא אמרתי את זה. אני כן חושב שהוא עדיף בהרבה על בניטז, בטח כמאמן צ?לסי. לא היינו זוכים בדבר מלבד, וזה בגדר אולי, גביע הליגה ואליפות העולם לקבוצות תחת די מטאו. אבל לפחות עונת המעבר הזו הייתה עוברת ברוגע על האוהדים והשחקנים כאחד. כרגע נוצר מצב בו השחקנים, חלקם פעם נוספת, צריכים להתרגל לשיטה חדשה תחת מאמן חדש באמצע העונה, והאוהדים סובלים מחוסר הזדהות עם כל המתרחש במועדון - מה שבא לידי ביטוח באווירה במשחקים.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

הם לא צריכים להתרגל לשיטה חדשה, הם צריכים להתרגל לשיטה כי קודם לא הייתה.
    אני לא אשכח איך במצב של תיקו בתתוספת הזמן של המחצית דויד לואיז רץ עם הכדור לאמצע ומפציץ לשמים או את מיקל עושה דריבלים.

הכדורגל ששיחקנו עם די מתאו הוא כדורגל שכונתי וגם לו לא הייתה שליטה על חדר ההלבשה אז מה ההבדל הגדול?