צ'לסי 2012/2013-הספיישל וואן חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏18/7/12.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

זה עדיין די שקול.
    לא שומעים ממני גם אחרי נצחונות כי אני פשוט בקושי פה.

2. JohnTerry26 Member

קודם אמרת שלבניטז מאזן טוב יותר, עכשיו זה שקול, זה התקדמות, רק שזה לא שקול כשמסתכלים על המשחקים שכל אחד מהם ניהל.

בסדר שאתה לא פה הרבה, אבל בזמנו אחרי כמעט כל תוצאה רעה נתת בראש לדי מתאו (לפעמים בצדק), והנה למשל עכשיו אתה כותב ושוב נראה כאילו אתה רק מסנגר על בניטז, ולא כותב שום דבר על הכשלונות שלנו תחתיו.

אגב, "שלא נזכיר את ההתמרדות של השחקנים נגדו" (לגבי די מתאו), איפה שמעת על דבר כזה?

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/13
  3. Sturridge Member

Ricky van Wolfswinkel

נניח ודי מטאו היה כל כך גרוע כמו שאתה מתאר, האם באמת היה שווה לפטר אותו בשביל מלצר ספרדי שמן?
    אני לא רואה איך די מטאו היה מצליח לאבד יותר נקודות ומשחקים מבניטז (המאזן הביתי שלנו בשפל), ונניח והיו שווים- לפחות האוירה בקהל הייתה הרבה יותר טובה- שזאת אגב סיבה למאזן הביתי העלוב. זה מחלחל גם לשחקנים בלי שום ספק.

בחיי לא הרגשתי כזו סלידה מהמועדון גם אחרי שמוריניו פוטר. אברמוביץ' הוא ליצן וכל קולקציית האפסים שיושבת בהנהלה.
    וזה כולל את ההתנהלות מול קול ולאמפרד.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/13
  4. Sturridge Member

בניטז ו- AVB רשומים על אחוז הניצחונות הנמוך ביותר מאז 1996.
    אין ספק שבקצב הזה השמן בדרך להיות מס' 1.

5. golding מנהלים

מי אחראי על המחדלים האלה; להתחיל את העונה עם טורס כחלוץ יחיד, לפטר את די מטאו, למנות את בניטז, לא לחזק אותנו בינואר כשברור לכל שהיה צורך בכך, להשאיר את השחקנים המושאלים שלנו בקבוצות שלהם במקום להחזיר אותם לכאן, לא להעיף את בניטז כשצריך? אז כן, בניטז הביתה, אבל גורלאי, באק ואמנאלו גם. ואם לא, אז שמישהו יקנה את המועדון מרומן.

6. alexshw Member

יש כאן מלכוד. מצד אחד רומן מקבל הרבה החלטות מביכות מצחיקות, מצד שני סביר להניח שאצל בעלים אחרים צ'לסי תחזור לזמנים בהם מקום 4 נחשב להישג.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

מה עם המחדל שנקרא למנות את די מתאו?
    היינו צריכים חלוץ וקשר אחורי ובאמת בא חלוץ.
    אני מבין שעומד לך מזה ששחקנים צעירים משחקים אבל אתה באמת מאמין שהשחקנים המשואלים היו משדרגים אותנו? אף אחד מהם לא נותן איזו עונה מדהימה וגם לוקאקו שקרוב לזה לא יותר טוב מבה.

אם רומאן ילך הביתה המועדון ירד מנכסיו וסגל כמו שיש לנו עכשיו יהיה פנטזיה עבורנו.

8. פול סקולס Member

הדרישה להעיף את אברמוביץ' היא בעייתית.
    בא בעלים בלי הגבלה של כסף, וגם אם בהתחלה מדגדג לך כאוהד עצם זה ש"קנית" את דרכך לתארים, בסוף אתה מתרגל לסטנדרטים מסויימים.

אתם מעדיפים מועדון שברמת הניהול שלו הוא די קומי אבל התמודדות- בדרך כלל- בצמרת, או מועדון שחושב קדימה, בנוי על היסודות הנכונים וכו' אבל בסופו של דבר מתקשה להתמודד עם הקבוצות העשירות?

אני לא רואה עוד אופציות.

9. JohnTerry26 Member

נראה לי השגיאות האלו מתחלקות בין רומן אליהם, כשנראה לי שרומן אחראי לפיטורים ולמינוי. לגבי ינואר אני קראתי שבניטז רצה חיזוק, אבל כנראה שההנהלה לא רצתה שנוציא כסף על הקדנציה שלו ועל השחקנים שהוא רוצה בזמן שברור שהוא לא ימשיך מעבר לעונה הזאת. יש בזה הגיון לדעתי, בעיני הסגל הזה גם ככה צריך לעשות הרבה יותר וגם ספציפית במשחק היום, לא יכול להיות שברטרנד פותח אחרי שהוא היה לא פחות מזוועה במשחקים הקודמים בעמדה הזאת.

השאלה אם זה טוב להחזיר באמצע העונה למשל את דה ברויינה, לתוך מצב לא הכי אידיאלי בוא נגיד.

ונקודה לגבי החלוץ, לא מדברים על זה אבל כן ניסינו לרכוש חלוץ בקיץ- לויק רמי, כשסטארידג' היה צריך לעבור לליברפול. היחס לסטארידג' הסביר שהמהלך התעכב לינואר. כמובן שזה לא היה צריך לקרות בכלל.

מרכז הגנה נוראי היה לנו היום, טרי חזר חלש ודפק גליץ' אדיוטי שהוביל לשער השווין שלהם, וקהיל... שוב אני אומר, מלבד למשחק הגובה וההתאבדויות ההרואיות הוא בלם חלש לרמות האלו. גול מטורף ללמפארד ואחד יפה למאטה, היה ברור שנפסיד נקודות גם כשהובלנו.

10. Ricky van Wolfswinkel Member

עזוב אותך, הדבר היחיד שעושה לגולדינג טוב בחיים זה ששחקנים סופר אפורים כמו ברטראנד משחקים בצ'לסי, העיקר שיהיו מתחת לגיל 24 ואם הם באים מהאקדמיה אז בכלל טוב.

11. golding מנהלים

אתה מכניס לי מילים לפה ואין לך מושג על מה אתה מבר, כרגיל. המינוי של די מטאו עה לנו רק טוב כמועדון, אבל מכיוון שאתה לא מחובר לאהדה האמיתית מאחורי המועדון - כלומר, הרצון להעיף את דרוגבה, די מטאו, התעלמות מוחלטת משאיבת הרוח מהמועדון שאתה אמור לאהוד - אתה לעולם לא תבין את זה. אין לי בעיה עם דעות שונות משלי, אבל כשכל אוהדי צ?לסי האחרים כאן רואים בך טרול לא מוצלח, אולי כדאי שתעשה בדק בית.

12. Ricky van Wolfswinkel Member

עשה לנו רק טוב? אז למה הפסדנו במשחקים ולמה נראנו זוועה? למה לא מינינו מאמן נחשב שהשיג יותר בקריירה?
    הרצון שלי הוא הצלחת הקבוצה, בשביל זה צריך למנות מאמן רציני ולא ליצן שזכה בפוקס בליגת האלופות ולא להשאיר שחקן שמבקיע קצת שערים וכנארה שיבקיע עוד פחות בעונה הבאה רק כי הוא תרם ותוסיף לזה שנגמר לו החוזה והוא עצמו העדיף לעשות בוחטות בסין במקום לשחק במועדון רציני.

אני לא מבין, המטרה שלך ששחקנים כמו למפארד ישחקו עד גיל 40 וירוויחו משכורות שלא מצדיקות את היכולת שלהם כי פעם הם היו טובים וכי הם שחקו הרבה זמן בקבוצה?

זה שלא איכפת לי מכל הזבל הרומנטי שאתה כל כך אוהב לא עושה אותי טרול.

13. golding מנהלים

בלי רומנטיקה אין כדורגל, אם תשאל אותי. ואני, בניגוד אליך, לא שוכח לשחקנים את התרומה האדירה שלהם במשך שנים.

המטרה שלך היא הצלחת הקבוצה, ואתה רוצה שבניטז יישאר? סתירה רצינית בהנחה שאת די מטאו רצית להעיף למרות שסטטיסטית הוא צבר יותר נקודות בליגה מאשר בניטז (ביחס למספר המשחקים שניהלו). מה גם שתחת בניטז הפסדנו נקודות לקבוצות במקום ה15, 16, 17 ו20 - אני רק יכול לדמיין את תגובתך אם זה היה קורה תחת די מטאו.

השחקנים נראים אבודים, אין שיטה והקהל - במלואו - לא עומד מאחורי בניטז. באמת נראה לך הגיוני להשאיר אותו? ברור שלא, אתה רק מנסה להתריס.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

לא אמרתי שאני רוצה שבניטז ישאר, פשוט אמרתי שהשד לא כזה נורא כמו שעושים ממנו.

15. Sturridge Member

Ricky van Wolfswinkel
    לבניטז אחוז הצלחה נמוך יותר מדי מטאו (וזה כשיש לו סגל יותר טוב בהשוואה לעונה קודמת).
    איך לעזאזל אתה טוען עכשיו שהשד לא כזה נורא אבל עם האחוזים (והתארים) של די מטאו אתה צעקת לפיטורים?
    FUCK LOGIC.

היה אפשר לחכות עם הפיטורים של די מטאו לסוף העונה, בטח כשהאופציה היא בניטז.
    נותר לנו עכשיו רק להתפלל לחזרתו של המיוחד בקיץ (סיכוי אפסי), אני לא רואה מאמן אחר שיצליח להוציא את העגלה הזו מהבוץ.

אני חושב שאברמוביץ' ליצן עוד מאז הפיטורים של מוריניו, הוכיח זאת שוב עם המינוי של המאמן הגרוע ביותר שדרך בברידג' במילניום הנוכחי.
    פעם עוד היו לנו בהנהלה אנשים כמו ווילקינס שידעו מה הם עושים והבינו כדורגל, היום גם את זה אין לנו. לפחות הרופאה כוסית.
    המועדון הזה בדרך לשום מקום, נהפוך לליברפול רק בלי ההיסטוריה. מחכות לנו עונות של אמצע טבלה.

ובנימה אחרת- לאמפרד הפך היום לשחקן השני (אחרי אלן שירר) בהיסטוריית הפריימרליג שכובש 10+ שערים במשך 10 עונות רצופות.
    רחוק 6 שערים מלהפוך למלך השערים של צ'לסי בכל הזמנים.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385218_10151377599182557_474836785_n.Xxx