שלום לכולם אשמח בבקשה לעזרה לגבי צלסי..אתם אוהדים שלה ובטח יודעים... אני כעת בלונדון ורוצה ללכת לראות אימון שלה. מה עלי לעשות? זה עולה כסף? איפה מגרש האמונים נמצא? איזה אזור זה בלונדון?טיוב כמה כסף עולה רכבת לשם? מה שעות האימונים של צלסי בימים ראשון שני ושלישי הקרובים? איפה אפשר לברר, ניסיתי לנבור באתרי אינטרנט ולא מצאתי משהו שמכוון חוץ מזה שמחר הם נגד ברייטוון בחוץ. אגב כמה זמן זה נסיעה מלונדון? והאם אפשר להשיג כרטיסים למשחק הזה בבירטון עצמה? זה ריאלי או הימור לנסוע עד שם? תודרבה על העזרה חברים. ייא
ברייטון שעה וקצת מלונדון. האזור של פולאהם רוד זה מערב לונדון. הטיוב תיקח אותך לשם בלי בעיה. לעשות סיבוב דאווין בגשר כשאין משחק עולה בערך 20 פאונד. תבלה.
מזה סיבוב בגשר כשאין משחק? לא הבנתי... איפה אפשר לראות את שעות האימונים שלהם בימים א-ב-ג.? לברייטון מחר נגמרו הכרטיסים אז כבר אוותר ולא אהמר בחוץ ספסרים וכו
http://en.wikipedia.org/wiki/Cobham,_Surrey באזור הזה נמצא מגרש האימונים של צ'לסי. הגשר הכוונה לסטמפורד ברידג'.
אני בדרך כלל לא מתייחס ברצינות למשחקי ידידות אבל כבר כמה משחקים ברציפות שאנחנו נראים כמו בעונה שעברה. די ברור שבתחילת העונה הבאה יהיה לנו מאמן אחר ואולי אפילו נהיה בלי למפארד ואז יהיה יותר טוב, רק נקווה שנהיה בצ'מפיונס.
Cech (Turnbull 64); Ivanovic, Cahill, Terry © (David Luiz 60), Cole; Essien, Lampard; Ramires, Meireles (Mikel Obi h/t), Hazard; Torres (Lukaku 78). להפסיד בהרכב כמעט הכי חזק שלכם 3-1 לברייטון זה בהחלט לא מעודד.
ראיתי חלקים מהמשחק, בהחלט נראה די רע. אין לנו מה לחפש עם 4 קשרים מרכזיים בהרכב, לא נגיע כך לשום מקום. היינו חייבים להנחית עוד קשר יצירתי לסגל. האזארד ומאטה (מארין...) בסגל זה מעט מדי, אין לנו עומק יצירתי, אני מאוד מאוד מקווה שלא נראה את ההרכב הזה עם 4 קשרים מרכזיים.
מה אתה רוצה, ככה זה שלמאמן אין שליטה ברכש ואלה שכן אחראים לא מבינים בכדורגל. אנחנו פשוט נואשים למאמן טוב שתהיה לו סביבה טובה להצליח, בואש למשל נכשל בגלל שהשחקנים לא נתנו להגשים את החזון שלו אז במקומו הביאו עציץ כמו די מתאו וכל עוד המצב הזה ימשך יבואו עוד עציצים כאלה. לאנשים קשה להבין שלקחנו את גביע האלופות מבונקר ועקיצות, הזכייה גרמה לאנשים לחשוב שהכל בסדר וחוץ מלהפסיק לרדוף אחרי דרוגבה בשביל שיחדש את החוזה שלו, לא עשו שום דבר טוב בקיץ הזה.
נהיה הזוי לגמרי לקרוא את הדיון הזה... על מה לעזאזל אתה מדברים? הבאנו בקיץ אחד את הזאר, אוסקר ומארין. להגיב לריקי זה הבזבוז זמן הכי גדול באייסוקר בערך, אבל לירן, איך בדיוק שכחת את אוסקר? "אין עומק יצירתי"... שאני אבין, אתם רוצים גם שאולי נרכוש את דוד סילבה מחר כדי שתהיו מרוצים? לא יודע מה יותר מצחיק, שלא נתת לשניים מהשחקנים שאמורים להביא את היצירתיות הזאת לשחק אפילו- אוסקר ומאטה עדיין לא בסגל (כשמארין היה על הספסל), או שלא נתת לחלון ההעברות להיגמר. אם נעלה בליגה משחק אחד, אחד, עם 4 קשרי אמצע כמו שעלינו היום, תתלוננו. על די מתאו או על העומק. וחייב שאלה למנהלים- בחייאת, למה הוא עוד כאן?
אני אתלונן עכשיו כי אני לא רואה שום הבדל בין היכולת שלנו בשנה שעברה לבין היכולת שלנו השנה. זה שעם הרכב כזה אנחנו בקושי בועטים לשער רק מדליק נורה אדומה לגבי העונה הקרובה. ומה אוסקר עשה בקריירה שיגרום לי להיות מרוצה?
"וחייב שאלה למנהלים- בחייאת, למה הוא עוד כאן?" אתה צריך ללמוד לקבל דעות שנוגדות את שלך, גם אם הן ממש מטומטמות או לא מוצאות חן בעיניך, כל מה שהוא אמר לגיטימי לחלוטין. אני לא חושב שיש סיבה ממשית להיות בהיסטוריה אבל יש מקום לדאגה קטנה, אני בכל אופן לא חושב שצריך לדבר על מאמן אחר או משהו בסגנון לפחות עד סוף העונה, אם כי לא נראה לי שרומן יחשוב כמוני אם הקבוצה תסריח.
לא צריך ללמוד שום דבר. אני מקבל כל דעה אבל לא שאני מקבל אותה בכזאת רדידות, בלי ביסוס, בפופוליסטיות הזויה של בן 10 וזיכרון של בן 90.