הכי מוריניו שיכול להיות. סוס שמשחק בשביל הקבוצה ומסוגל לסיים עם הפנים לשער. אני מקבל בהחלט את הרצון של לוקאקו לצאת לעוד השאלה, לגיטימי לחלוטין מצידו. אני חושב שעדיף לו להמשיך בווסט ברומיץ עם מנג'ר שהוא מכיר ושיטה שמתאימה לו. שיבנו עליו קצת יותר וייתנו לולפתוח בחלק גדול של משחקים. מאחורי שחקן כמו דזקו בהחלט הייתי שוקל להשאיר את טורס. הגעה של חלוץ בכיר נוסף לקבוצה תבהיר לו בדיוק את מעמדו בהיררכיה. החלטה שלו להישאר במצב כזה יכולה להוריד ממנו לא מעט לחץ, הרי ציפיות כבר מזמן אין לאף אחד. יכול לתת לנו מהספסל משהו אחר ואמור להספיק כחלוץ שני.
אבל הבנאדם הוא בין 20 המשתכרים הגדולים בעולם ואני לא חושב שרומאן מוכן לשלם את השכר שלו בשביל שישב על הספסל ובגלל זה יש שמעות שצ'לסי מנסה לשלב אותו בכל מיני עסקאות.
לפי התקשורת הספרדית, מוריניו לא ממש רוצה את שתי הספרדים חואן מאטה וטורס, האם גם מוריניו חושב כמוני(שהוא אוברייטד מטורף)?
ברגע שמוריניו חתם, צ'לסי הפכה למועמדת מס' 1 לאליפות מבחינתי. עם מוריניו על הקווים, הזארד, אוסקר, למפארד במה שיתרום ולא חסר עוד שחקני צמרת שם, הם גם צריכים לספק את הסחורה. אגב, טרי היה פצוע די הרבה העונה. איך הוא? עדיין שומר על רמה או שהוא כבר לא כל כך אותו שחקן?
מאטה נכנס בהליכה להרכב של כל קבוצה בעולם, אז או שהדיווח הזה הוא המצאה, או שמוריניו לא מבין כדורגל. תחליט אתה מה נראה יותר הגיוני...
רחוק מלהיות אותו טרי, אבל ראית המשחק שלו, מנהיגות ונסיון, הופכים אותו לשחקן חשוב בסגל. ועכשיו כשמוריניו הוא המאמן, אני בטוח שגם יאריכו לו החוזה.
תמיד יש פתח לפרשנויות האם שחקן כזה או אחר מתאים לקבוצה, לשיטה, למאמן, האם הוא מגביל את הקבוצה וכו', אבל אוברייטד? באמת? שחקן שכבש 20 שערים והוסיף 36 בישולים בעונה האחרונה?
הדיווחים האלה מגיעים מהתקרשורת הספרדית, שטוענים שמוריניו רוצה למכור חצי קבוצה, עוד רגע הם גם יגידו שהוא מוכר את אברמוביץ' ומשנה את השם של המועדון. לא צריך להתייחס לדיווחים האלה ברצינות.
הוא בישל 28 בצ'לסי, סתם בגלל שאני כל הזמן רואה את המספר הזה 36. אין דבר כזה שמאמן בא לקבוצה ומוכר את השחקן הכי טוב שלה, זה שזכה בצדק בשחקן השנה של הקבוצה פעמיים רצוף, ויתמודד על שחקן השנה בליגה. אני לא מאמין לזה בכל אופן.
http://sptimes.ru/archive/img/1263/1263_24_soccer.Xxx באלאק ייפרד מעולם הכדורגל היום במשחק בין שני קבוצות האחת ("החברים של באלאק") מאומנת על ידי רודי פלר והשנייה WORLD XI תאומן ע"י המיוחד. בין השחקנים העבר שלנו שישחקו נמצאים קארבליו, דרוגבה, מלודה, אסיין ושבה. עוד שחקנים ששיתתפו: להאם, למהאן, המאן, קלוזה ואפילו מיכאל שומכר. אחד מהממשתפים הוא שורלה, על פי הדיווחים פלר (המנהל המקצועי של לברקוזן) ידבר עם ז'וזה לגביי העברתו. יש דיווחים שלברקוזן סידרו לעצמם מחליף - סון מההמבורג. ולגביי באלאק, אני תמיד חשבתי שהוא עזב אותנו מוקדם מידי ומאוד חבל לי שהוא לא ייכל ליהות חלק מהקבוצה שזכתה בעונה שעברה בליגת האלופות כי באמת מגיע לו (אם כי הוא כנראה לא היה מספיק טוב). למרות שהוא לא זכה בשני התארים הגדולים ביותר, אין ספק שהקריירה שהוא עשה מדהימה. לא אשכח השער שהוא כבש מול בלקבורן בחצי גמר הגביע בדרך לזכייה הגדולה באותה שנה. ולינק למי שרוצה לצפות במשחק
השיחות עזרו, כול התקשורת הגרמנית מדווחת ששורלה לצ'לסי סגור - 20 מיליון יורו. ללא קווין דה ברויין. חוזה ל5 שנים. השאלה נותרת מה עם עתידו של קווין דה ברויין, צ'לסי או דורטמונד.
מוריניו הוא באמת מיוחד כי עצם הנוכחות שלו כבר עושה את צ'לסי מבחינתי ומבחינת אנשים רבים לפייבוריטית לאליפות כבר בעונה הבאה, בטח ובטח שאלכס פרגוסון כבר פרש ופלגריני ומוייס עוד לא הוכיחו את עצמם אף פעם ברמות הללו. יהיה מאוד מעניין לראות איזה מוריניו מגיע לצ'לסי לאחר המסע הארוך שעבר באירופה מאז הקדנציה הראשונה שלו בצ'לסי. לפי דבריו הראשונים נראה כי הוא בא אדם ומאמן הרבה יותר שלם עם רצון להשתקע במקום שהוא כל-כך אוהב ושם אוהבים אותו. כמו כן, יהיה גם מאוד מעניין באיזה קו הוא יילך - אילו סגנון של שחקנים הוא יביא ואיזה כדורגל צ'לסי תשחק תחתיו? בכל מקרה, גם אם זה בצ'לסי, אני מרוצה שהוא חוזר. דמות סופר צבעונית שהכדורגל האנגלי לא יכל שלא להתגעגע אליו. יהיה רותח בעונה הבאה.
אדן הזאר מדבר על 50 שערים בעונה הבאה כמו רונאלדו ומסי - אם יש שחקן שיכול לעשות את זה, אין ספק שמדובר בו. העובדה שהוא מבין איפה הבעיה שלו (אי ההחלטיות והחיפוש אחר היופי) אומרת שיש לנו שחקן של פעם בדור. ההימור שלי? כדור הזהב לשנת 2014. מוריניו שוב אומר "שהוא הולך להישאר להרבה זמן" עם שני חדשות כאלו, אתה חייב להתחיל לרחם על שאר הקבוצות בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx