צ'לסי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י d1231, ‏24/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. sandro Member

אין סיכוי שמוריניו יעלה עם מרכז שדה כל כך חלש הגנתית ורך בליגה או באירופה להוציא אולי איזה האל או סטוק בבית.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מוריניו עוד יעמיד הרכב של גמדים סטייל ברצלונה... שחקנים איכותיים עם שליטה בכדור, ללא כח ופיזיות, דבר שמאוד מאפיין אותו.
    לא רוצה לראות את מאטה עוזב, גם בשביל רוני זה לא שווה את זה, בטח לא כאשר אנחנו מוסיפים כסף, חייבים להסתכל לכיוונים אחרים ולהנחית פה חלוץ... מרכז קישור של ראמירז ואוסקר יכול להצליח, אבל מסוכן מדי, חסרה פיזיות, נראה רך מדי.

3. Rosez Member

חבל להפסיד את אוסקר בקישור האחורי, הוא יתרום הרבה יותר בהתקפה.

4. d1231 Member

לא נעים? זה כמעט הדבר היחיד ששווה בהעברה הזאת.

מה שלא מובן לי בהחלטה להביא את וויליאן היא למה לא הלכנו ורכשנו אותו ישירות מדנצק בינואר? המחיר המדובר הוא אותו הדבר אבל אז היה לנו את יוסי ומארין ולא דה ברויינה ושורלה. מוזר מאוד.

סה"כ העונה ארוכה מאוד ואני לא חושב שיהיה הרכב אחד שירוץ, תיהיה הרבה רוטציה וכולם יקבלו הזדמניות. בסופו של דבר הטובים יפתחו במשחקים הגדולים אבל בשאר המשחקים נראה הרבה הרכבים שונים בשביל לשמור על רעננות ולמקסם את האיכויות של הסגל.

5. JohnTerry26 Member

אוסקר חלש פיזית, למפארד איטי וכבד ולפחות מבחינתי לא עוזר באמת לרמירז, וכשאנחנו פוגשים קישור פיזי כמו של סיטי בעונה שעברה, דורסים אותנו. אז מה בדיוק ההבדל או החיסרון יותר נכון? אוסקר יילחץ, הוא דינאמי, למפארד לא פאקטור בנושאים האלו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויליאן הזה שחקן נהדר, אני כל כך מעריך אותו. לא סתם רשמתי כמה פעמים שמי שתשיג אותו פייבוריטית למקום 4. אני חושב שמה שצ'לסי צריכה לעשות עכשיו זה לשחק עם הזאר בימין, וויליאן בשמאל ומאטה באמצע. זה הקישור ההתקפי הכי טוב שראיתי בחיים שלי על הנייר...אין מילים לתאר כמה פוטנציאל יש בשלישייה כזאת. אני לא רוצה להגיד מה קורה אם לפניהם היה גם שחקן כמו רוני. אמאלה.

7. cityblues beter dead than red

עד עכשיו הייתי משוכנע שלנו יש את חוליית הקישור הכי מפחידה באנגליה.
    עכשיו הגיע וויליאן לצ'לסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

שאפו על החתמה חכמה...הזאר, וויליאן, מאטה, למפארד...למוריניו אין יותר תירוצים עם סגל כזה.

8. d1231 Member

@dimarzio
    Mou calls every day Eto'o to bring him to @chelseafc: offered 1 year contract at 6M +bonus. #Samuelfuture

יש גם את אינטר בתמונה שמוכנה להציע לו חוזה ארוך יותר אבל עם שכר נמוך יותר.

אני מאוד אוהב את ההחתמה הזאת אם הגעה של רוני לא תתאפשר. התחושה שלי במקרה כזה אנחנו נלך עליו שוב בינואר או בקיץ.

9. JohnTerry26 Member

די מארציו מסביר שאינטר תגיש את ההצעה שלה לאטו (4 מיליון לשנה אבל חוזה לשנתיים) רק עם העסקה שלנו לא תיסגר עד יום שני. יש לי הרגשה ששני הכוכבים של אנז'י בדרך.

10. d1231 Member

הסוכן של אטו:

“Chelsea have a clear club policy of not signing players over 30,” Claudio Vigorelli told Il Giornale.

“I spoke to Jose, who was willing to give Samuel a one-year contract, but Chelsea are waiting for Wayne Rooney. Mourinho only has him in mind and is waiting for the situation with Manchester United to find a breakthrough.”

שום דבר חדש אבל אישור רשמי לשמועות שהסתובבו. מניח שביום שלישי/רביעי ננסה ניסיון אחרון להביא את רוני, במקרה שלא נצליח נלך על אטו. השמועות מדברות גם על כך שג'קסון מרטינז הוא אופציה נוספת אבל יש לי ספקות לגביו הצלחה במעבר שלו.

ולגביו וויליאן, התגובה של טוטנהאם לא מאכזבת, הם בוכים על כך שצ'לסי רכשו אותו רק משום שהם מפחדים מיריבה לאליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Mellow29 Kopite

לפי שני מקורות די אמינים מבחינתי בטוויטר (ITK שקרובים לליברפול), צ'לסי יידעה את ליברפול (וכנראה גם מועדונים נוספים) שמאטה ומוזס ''זמינים'' בשוק ההעברות. הראשון למכירה, השני ביינתים בהשאלה. לא שלליברפול יש מה לעשות עם המידע הזה, אבל עושה רושם שעזיבה של מאטה אפשרית לגמרי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

12. d1231 Member

אני מקווה שיחליטו, קודם אנחנו מביאים אותו ליונייטד תמורת רוני, אח"כ אנחנו מציעים אותו לכול אחד, לפחות עוד שבוע וקצת השטויות יגמרו...

למי שרוצה, הקבוצה עד גיל 21 משחקת מול לסטר בסטמפורד ברידג'. התוצאה 2-0 משערים של בראון ופרוז וז'וזה מוריניו ביציע. לינק למשחק דרך CTV

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  13. JohnTerry26 Member

שמות?

14. Mellow29 Kopite

Karl ‏@Karlton81
    #LFC have been informed that both Victor Moses & Juan Mata are available, but whether the club will make a move for either is unclear.
    Let me make this clear, my last tweet doesn't mean either are signing and I very much doubt Mata would come anyway. Just passing on info.
    And Moses *IF* there is a deal to be had, would be a loan. #LFC

Joseph Musker ‏@Musker_LFC
    @.Karlton81 Is 100% right. We've been made aware that Moses & Mata are available. Obviously huge doubts Mata would consider us though.

הם לא עיתונאים אלא אוהדים שקרובים לאיזשהו מקור במועדון. אמינים עד כמה שאפשר לקרוא למישהו בטוויטר "אמין".

15. Kompany Member

עד עכשיו כל הקיץ הייתי די מבסוט אבל במצב שוויליאן מגיע לצ'לסי ומאטה ליונייטד (כך מסתמן לפחות) - שני היריבות הישירות שלנו לאליפות מתחזקות מאוד, אוי כמה שהן מתחזקות ובעצם זה הכי פוגע בנו.
    נתחיל מיונייטד, המבשל הכי טוב באירופה והסקורר הכי טוב באירופה במגרש אחד = פייר? אחרי שכבר הספדתי את יונייטד (ועוד רבים טובים אחרים) ניראה כאילו הם יגרמו להמון אנשים לאכול את הכובע (במידה ואכן מאטה ינחת בOT).
    בחזרה לגשר, בנוסף לוויליאן מסתמן כי במסגרת ההעברה של מאטה ליונייטד החזיר יעשה את הדרך ההפוכה ואז אני רואה את צ'לסי דורסת כל דבר שמולה (אף על פי שהקישור האחורי שלה דורש שיפור).
    רוני
    הזארד-אוסקר-וויליאן
    כאשר לוקאקו, שורלה ודה ברויין על הספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

זה הרבה יותר מחיזוק של שתי הקבוצות לפי דעתי, במהלך שכזה לי נותר לקוות שהתחזית הפסימית והנוראה מכל תתממש ורוני יהפוך לטורס#2 בזמן שמאטה יראה שהיכולת שלו הייתה חד פעמית וואן פרסי חוזר להפצע...

מצב נושא:
הנושא נעול.