צ'לסי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י d1231, ‏24/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

הנקודה היא שזה ממש לא הסתמן כ'אטו-לוקאקו', כשהוא שיחק איזה 40 דקות בארבעת המשחקים הראשונים לעונה. בה פתח משחק, טורס פתח שניים, שורלה פתח אחד אפילו.

לדעתי המשחק של לוקאקו יותר מדי בוסר כרגע, הוא מאוד אימפולסיבי וקשה לו לשחק רגוע, אין לו את הטכניקה לזה ולא את הניסיון. אפילו שהוא סקורר טוב מטורס, כנראה שזה לא מפצה על הליקויים האלו בשביל מוריניו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי. אז במקרה כזה הייתי מביא חלוץ רציני יותר מאטו. פלאן B לוויין רוני הייתה צריכה לצאת לדרך בתחילת אוגוסט או לכל המאוחר באמצע אוגוסט.

3. JohnTerry26 Member

אתה יודע כמה אטו רציני עכשיו?
    אני חושב שהוא היה האופציה הטובה ביותר.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אטו יכול לפתוח פעמיים בשבוע עכשיו? אני לא יודע. בעונה שעברה כשראיתי את אנז'י, אטו לא נראה לי אותו השחקן שהכרנו מפעם ואני לא יודע אם מבחינה פיזית הוא יכול לשחק הרבה במשחקים בקצב כזה.
    אם מוריניו ישב וחשב מי החלוץ שהוא הכי רוצה במידה ורוני לא ייצא לפועל והתשובה שלו הייתה אטו, אז בסדר. לי זה נראה כאילו בכסף הגדול שרצו לשים על רוני היה עוד הרבה מה לעשות לפני שמגיעים לאטו אבל בוא נראה איך זה יעבוד.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אולי אפשר לשפוט אותו על סמך העובדה שלמרות מצבת חלוצים לא מרשימה כל הקרדיט שהוא קיבל מסתכם ב-20 דקות פה ו-20 דקות שם, כששאר החלוצים (ושורלה) מקבלים את ההזדמנות שלהם בהרכב.

אני חושב שהוא יכל להביא כבר השנה משהו ממה שיש בו, אבל יש לו פוטנציאל עצום והוא צריך לשחק כדי לממש אותו. אני עדיין לא רואה בו - ואני מניח שגם מוריניו לא - מישהו שיכול לתפקד כחלוץ פותח או לעלות מהספסל כשיזדקק ולתת תפוקה יציבה. הוא צעיר, בוסרי מאוד, ואתה לא יכול לדעת מה תקבל ממנו. יש קבוצות ומאמנים שיודעים ורוצים לעבוד עם דברים כאלה, מוריניו אף פעם לא היה אחד כזה.

6. d1231 Member

כמו במקרה של מאטה לא הייתי עושה סיכומים אחריי 4 משחקים. יש הרבה משתנים שאנחנו לא יודעים. בסופו של דבר אם ארסנל הייתה משלמת על דמבה בה 3 מיליון פאונד דמי השאלה הוא זה שהיה עוזב ולא לוקאקו.

אני מסכים איתך שלוקאקו לא המוצר המוגמר אבל גם כיום הוא יותר טוב מטורס ובה. זאת הבעיה עם ההשאלה, אם היה לנו לפחות עוד שחקן כמו אטו השאלה זה היה הדבר המתבקש.

7. Sturridge Member

אתם ממשיכים לספר שלוקאקו עדיין צריך להתפתח, ואתם צודקים במאה אחוז,
    כנראה שהוא עדיין לא ברמה של חלוץ בטופ העולמי, כזה שצ'לסי רוצה, אבל האם האופציות האחרות שלנו הם חלוצים כאלה?

ואני אקשר את זה גם לסטארידג',
    ChelseaPensioner
    שאתה דיי ביטלת בזלזול את אלה שהיו רוצים לראות אותו בקבוצה,
    סטארידג' עם 12 שערי ליגה בחצי עונה עם בואש, וכל זה מעמדת הכנף. יותר מטורס, כמובן.
    סטארידג' מאז שהגיע לליברפול בינואר כבש יותר שערי פריימרליג מכל חלוץ אחר (למעט בנטקה),
    כבר באפריל הוא הספיק להגיע ליותר שערי ליגה במדי ליברפול ממה שטורס כבש כל העונה אצלנו.

ואתה תתחיל לספר עד כמה הוא ראש בקיר וטמבל והכל, אבל כל זה לא רלוונטי, כשבתאכלס- הוא מנפק יותר שערים מכל אופציה אחרת שלך.
    (ושוב, גם הוא לא החלוץ שצ'לסי הייתה רוצה לראות אצלה)

בסופו של דבר,
    כל אחד פה צריך לשאול את עצמו- האם טורס ובה עדיפים על לוקאקו ו/או סטארידג'?
    התשובה שלי היא לא.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/13
  8. JohnTerry26 Member

המאמן של הU19 של סרביה וחברו של מוריניו לג'ובינקו דרולוביץ' מאשר את השמועות על כך שמוריניו הגיע אתמול לצפות בנמניה מאטיץ' ולזאר מרקוביץ' במשחק של סרביה מול קרואטיה. הוא אומר שמוריניו אולי יפנה לבנפיקה לגביהם בחלון של ינואר.

מרקוביץ' כבר היה מטרה שלנו הקיץ אבל בסוף עבר לבנפיקה.

9. פול סקולס Member

אם כך, מה הסיכוי שבנפיקה תמכור לכם בינואר שחקן שהיא החתימה באוגוסט?

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גבוה. We are the famous CFC

11. JohnTerry26 Member

אני מאמין שמרקוביץ' זה יותר מטרה לעתיד וכרגע בעיקר הסתכלות של מוריניו, אם בכלל זה יצא לפועל כי יש לנו כבר המון שחקנים בעמדות שלו. מאטיץ' (ששיחק אצלנו כמובן ועבר לבנפיקה בעסקה של לואיז) זה כבר יותר מעניין. למרות שאם כבר קשר, בנפיקה, ותג מחיר מוגזם (40 מ'), הייתי מעדיף את אקסל ויטסל שמשחק כרגע בזניט.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/13
  12. Armstrong Member

איזה עלוב זה להחזיר שחקן שמכרת. ממש עלוב.

13. Mellow29 Kopite

מה עלוב בזה? כל החלטה צריך לשפוט מבחינה מקצועית ולראות אם היא מתאימה לסיטואציה. ואם קבוצה לא מזהה את הפוטנציאל בזמן, מפשלת ואחר-כך מוכנה להודות בכך ולהחזיר אותו, כל הכבוד לה.

14. Armstrong Member

לדעתי זה עלוב. צ'לסי לא נתנה לו אפילו הזדמנות להראות מה הוא יודע בזמנו ולא היססה לשלוח אותו בטרייד על לואיז. את הפוטנציאל הם זיהו כי הם הביאו אותו לקבוצה (זה לא שהוא גדל פה) אז זה יותר מרק להודות בטעות.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

אם הוא שחקן טוב ומתאים לדרישות של הקבוצה אז מגיע לו לשחק.
    מה זה משנה אם הוא צעיר, מבוגר, אנגלי, זר או אם הוא כבר היה בסגל של הקבוצה פעם?

מצב נושא:
הנושא נעול.