צ'לסי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י d1231, ‏24/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

האמת שרמירז סיפר שבשיחת טלפון שלו עם מוריניו הוא אמר לו שהוא מעריץ את המשחק שלו ומתכנן שרמירז ייקח חלק גדול בתכניות שלו. יש לי איזה פנטזיה לראות את דה רוסי אצלנו הקיץ, גם כי זה יוסיף לנו ניסיון לקישור הצעיר כ'בוס' אמיתי למגרש, אבל מה שמוריניו יתכנן עם רמירז יהיה בסדר מצידי. מגיע לברזילאי כל קרדיט בעיני ואני בטוח שמו יכול להפוך אותו לשחק עוד יותר טוב. אם כך יהיה השאלה היא אם שילוב שלו ושל אוסקר ו/או דה בריינה יהיה מספיק טוב גם בטווח הקרוב.

את קונדוגביה ראיתי מעט מאוד, אבל בכל מקרה המושגים האלו של קשר אחורי/מרכזי די הפכפכים היום, בשורה התחתונה אם הוא יהיה חלק מה4-2-3-1 שרץ ברוב הקבוצות הוא ישחק כקשר היותר הגנתי.

2. Muurad Member

אין לו את האיכויות ההגנתיות וההבנה הטקטית לפחות כרגע לשחק בתפקיד כזה באופן קבוע, כנראה יוכל למלא מקום לפרקים אבל זה לא יהיה אפקטיבי וביזבוז גם מבחינת הכישורים שלו.

במערך של 4-2-3-1 מתי שראיתי אותו הוא תמיד הקשר הפחות הגנתי כשהיה מישהו שייתן את הטון לצידו (גארי מדל) ויאפשר לו לעלות - ובנבחרת צרפת הצעירה הוא אפילו משוחק כקשר התקפי כשיש 2 מאחוריו, למרות שגם מצב כזה לא אידיאלי מצד שני מבחינתו וכנראה סוג של אילוץ.

הוא בבירור לא קשר הגנתי, לפחות לא בשלב הזה של הקריירה. הוא עוזר בהגנה, אבל כתוספת ולא כעיקר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/13
  3. JohnTerry26 Member

קצת מוזר לי שהוא אפילו משחק קשר התקפי, כשראיתי אותו בלטה לי המסירה הלא מספיק טובה. אם הוא לא מסוגל לשחק כקשר אחורי היום אז אין לנו מה לחפש אצלו אני חושב.

4. golding מנהלים

אם כך אני לא מאמין שאנחנו נרכוש גם את קונדוגביה וגם את ואן חינקל. לדעתי מסתמן הסכם כלשהו עם סבייה - ההשאלה של מארין והשמועות על כך שרומאו גם קרוב לשם מרמזות על דבר כזה - ואני לא אתפלא אם אחרי גביע העולם עד גיל 20 נגיע להסכם על הצרפתי.

5. Raulito Madridista

רמירז שחקן שמתבסס בעיקר על כח פריצה טוב, דריבל ועוצמה. אין לו את האחריות וההבנה הטקטית כדי לשחק קשר אחורי והוא יכול להיות קשר שלישי במרכז שנותן קצת פה וקצת שם. מוריניו בדרך-כלל לא אוהב שחקנים כאלה שמשחקים 'בלי שכל'(לא אמרתי שרמירז שחקן טיפש). פחות או יותר כמו לאס דיארה ללא בעיות המשמעת. אפשר להגיד שיש תקווה שאצל מוריניו 'דברים ישתנו' אבל כמו שפפה לא קיבל מוח והמשיך להאמין עד עיוורון ביכולות האתלטיות שלו ולכן עשה טעויות קשות במשחקים של ריאל מדריד - לא בטוח שזה יעזור. ואם כבר פפה - לו הייתי מוריניו, הייתי משאיר את דוד לואיז כגיבוי. אבל מי יהיה הבלם הראשון? טרי כבר איבד את זה כנראה.

6. golding מנהלים

רמירז הוא אחלה אימפקט פלייר ואני מאמין שכדי לנטרל שחקנים מסויימים הוא יכול להיות נכס עבור מוריניו. אני לא מאמין שהוא יהיה שחקן הרכב קבוע אבל הוא בהחלט יקבל הזדמנויות.

לגבי עמדת הבלם - אנחנו בהחלט בבעיה. הסיכוי שטרי יחזור לעצמו הוא מאוד, מאוד נמוך בהתחשב בגילו. קייהיל ואיבנוביץ' הם שחקנים נחמדים ותו לא ולואיז הוא סוג של אניגמה. יהיה מעניין לראות מה מוריניו יעשה.

7. Robben Member

צ'לסי מודיעה היום רשמית על שחרורם של יוסי בניון, פאולו פריירה, פלורן מלודה והשוער רוס טרנבול

8. d1231 Member

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2009/1/9/1231534757322/Roman-Abramovich-001.Xxx

מי זוכר שהיום לפני 10 שנים, האתר הרשמי של צ'לסי הודיע שרומן אברמוביץ' רכש את צ'לסי מקן בייטס? זאת הייתה ההתחלה של עידן חדש בצ'לסי ועידן חדש בכדורגל האנגלי. מי האמין לדברים שיקרו מאז? מי האמין ש10 שנים אח"כ צ'לסי תאמר באותה שורה של יונייטד-ריאל-ברצלונה?

סקירה של חלק מהדברים שנעשו תחת רומן אברמוביץ'

הרקורד תחת רומן אברמוביץ': 596 משחקים, 371 ניצחונות, 131 תוצאות תיקו, 94 הפסדים, 1139-489

תארים:
    1 ליגת האלופות
    3 פריימרליג
    4 FA CUP
    1 ליגה אירופאית
    2 גביע הליגה
    2 מגני הקהילה

מי ייתן שהעשור הבא יהיה מוצלח ומהנה כמו האחרון.

9. cityblues beter dead than red

1.ראניירי
    2.מוריניו
    3.גרנט
    4.סקולארי
    5.ווילקינס
    6.הידנק
    7. אנצ'לוטי
    8.וויאש בואש
    9.די מטאו
    10.בניטז
    11.מוריניו

11 מאמנים-מוריניו היחיד (והמיוחד) שמגיע לקדנציה שניה אצל אברמוביץ'

שברקע מהדהדת ההכרזה של המאמן שזכה אתמול בקונפדרציות...
    http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17257114

10. d1231 Member

עם הצלחה לא מתווכחים. אם מסתכלים על תארים, ביחד עם אינטר, באיירן, ברצלונה ויונייטד, צ'לסי היא הקבוצה המצליחה ביותר בעשור הזה. אפילו יותר מריאל מדריד.

ולמעשה, למעט מוריניו ואנצ'לוטי, לאחר כול מאמן שעזב צ'לסי זכתה בתואר. ורוב ההחלטות בגזרת המאמנים היו נכונות (למעט זמן העזיבה והמחליף של מוריניו, העזיבה אנצ'לוטי והפיטורים וזהות המחליף של די מטאו).

ורקורד שבע המאמנים של סיטי בתקופה הזאת לא יותר טוב, אם מביאים בחשבון את ההצלחה המקצועית (גביע ואליפות עם הצלחה אפסית באירופה).

11. cityblues beter dead than red

איזה שבע מאמנים?

מאז התברכנו בשייך מנסור (קיץ 2008) חלפו 5 שנים וסך הכל 3 מאמנים (כולל פלאגריני) שאחד היה נטע זר מבעלם קודמים (מארק יוז-שבכלל היה על תקן נזק אבל קיבל את הקרדיט להתחיל את העונה למרות שהוא לא מינוי של הבעלים החדשים ויש כתם אדום כהה בעברו).
    מה שאומר שעד לפני המינוי של פלאגריני ומוריניו בצ'לסי לכל מאמן היה ממוצע של שנה אחת ב 10(!) שנים ואצלנו לכל מאמן שנתיים וחצי ב5 שנים.
    בקיצור-אין לך מה להשוות.
    מה שהיה לפני קבוצת הרכישה בראשות השייך מנסור (שינוואטרה ותקופת האי-וודאות הכלכלית שלפני התאילנדי) מבחינתי מת.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/13
  12. TooKy Member

קודם תעברו את שלב הבתים באלופות, אחרי זה תשפוט התנהלות של קבוצות אחרות.

13. Mellow29 Kopite

מה הקשר בין מחט לתחת? רק לאוהדי מנצ'סטר יונייטד מותר לבקר את אוהדי צ'לסי כי רק המועדון שלהם מצליח יותר?

בטח שאין מה להזכיר את עניין המנג'רים כשמשווים בין שני המועדונים שמפוצצים בכסף. בצ'לסי היה חוסר סבלנות קיצוני כלפי מאמנים החל מסוף עידן מוריניו, במנ' סיטי יש מי שיגיד שהיה עודף סבלנות כלפי יוז ועודף סבלנות כלפי מנצ'יני.

14. TooKy Member

לדעתי סיטי ספציפית מנוהלת הרבה יותר גרוע, המצב שלהם בליגת האלופות מראה את זה מצויין, ולכן זה לא בסדר מצידו לעביר ביקורת על צ'לסי.

15. Mellow29 Kopite

מה זה משנה איך סיטי מנוהלת? הוא כותב בפורום ולא המנהל המקצועי של סיטי, לכל אחד יש פה זכות לבקר או לכתוב דברי טעם בלי קשר לקבוצה שהוא אוהד.

המצב שלהם בליגת האלופות? אני מבין שאחרי זכייה אחת עם ים מזל ודרוגבה ענק אחד ואתה בטוח שפיצחת את השיטה. בזמן שסיטי נכשלה בסה"כ במטרות שלה באירופה, היא פעמיים הודחה מבתים יותר קשים מאלה שאתם הודחתם בהם השנה, ועוד בתור האלופה המכהנת. ומה הקשר בין ההישגים המקצועיים באירופה לבין איך שסיטי מנוהלת, אלוהים יודע.

מצב נושא:
הנושא נעול.