רק שואן חינקל יחלים מהר. הוא כישרון יוצא דופן וחבל שפציעה מונעת ממנו התקדמות בשלב כזה קריטי של הקריירה. זה גם משאיר אותנו עם למפארד בלבד כקשר מרכזי עם אספקטים התקפיים במשחק שלו. הלוואי ואסיין יחזור לעצמו אבל צריך להיות ריאליים. ברור לי שיש לו מה לתרום, אבל לעניות דעתי קישור של אסיין ומיקל זה פשוט לא מספיק טוב. בטח כשהיריבה היא טוטנהאם.
גולדינג אני פשוט חושש שהבולדוזרים של טוטנהאם ידרסו את למפארד ולא יתנו לו להשפיע על המשחק (בטח אם זה יהיה סנדרו, דמבלה, פאוליניו). עם אסיין ומיקל אפשר עוד לתת להם פייט בפיזיות במרכז המגרש וזה כבר משהו. עכשיו כשואן חינקל פצוע לשארית העונה אני מצפה לקשר בינואר, ואם כבר נופלת ההזדמנות בחלקנו אז שיהיה ברמה גבוהה, זאת אומרת להרכב. או שצריך עוד קשר פצוע כדי לקבל את זה..
איכשהו הגענו למצב שראמירז הקשר הדפנסיבי הכי טוב שלנו, שזה כבר מעיד על הרמה הכללית, אבל כשהוא פצוע- אין לנו קישור ראוי להתמודד מול קבוצה בחלק העליון של הטבלה (לדעתי גם איתו, לפחות מול טופ6). לאמפרד, מיקל, אסיין- מה שלא תרכיבו מזה, זה לא מספיק טוב מול טוטנהאם. וחבל שהגענו לכזה חוסר איזון בין איכות הקישור ההתקפי שלנו לבין האיכות בקישור האחורי.
ח'דיירה מתפקד יפה בנבחרת בלי אלונסו, ותחת מוריניו הוא יכול לעשות עבודה טובה. בכל מקרה חוץ משתי אלה אני באמת לא רואה את מי אפשר להביא בינואר, אלה אם כן מוריניו יקח מרומן את פינקס הצ'קים שלו ויפוצץ איזו קבוצה בכסף כדי להביא קשר שלא שווה את הסכום.
@ChelseaCentral_ 12m Terry on his 56 goals: "I'll take that, but I'm just delighted its against these (Spurs) today. Think they like me as much as I like them." :aaa8: לא נשאר לקפטן שלנו הרבה זמן ברמות האלו, אבל עד אז נמשיך ליהנות ממנו (ונסלח לו על השער הראשון).
הזאר ודה בריינה לא טסו עם הקבוצה לבוקרשט. הזאר בגלל פציעה ודה בריינה בשל החלטה מקצועית. נראה גם שההתאחדות תחנוך את החוקים החדשים לגביי ענישה רטרו-אקטיבית איתנו ותשהה את טורס לעוד שלושה משחקים. למען האמת די מגיע לו אבל לא מפתיע שהחוקים תקפים לנו יותר מאחרים.
ממה שאני מבין זו בנתיים רק אופציה שהועלתה בתקשורת האנגלית לא? חבל אם הוא יקבל השהיה דוקא עכשיו, הוא היה נראה טוב מאוד במחצית השנייה מול טוטנהאם.
מה הקשר לחוקים החדשים (ומה הם אומרים, אני לא עוקב)? גם לפי החוקים שהיו עד לפני העונה הנוכחית, אם השופט מציין שהוא לא ראה את האירוע הזה בדו"ח השיפוט ל-FA יש סמכות לקבוע עונש השעיה. אין פה שום הבדל מהחוקים הישנים, ואין לי מושג על מה אתה בא בתלונות. 3 משחקים זה עונש סטנדרטי.
זה תלוי במה שמייק דין יגיד לגבי מה שהוא ראה. נראה שהוא יגיד שהוא לא ראה והוא נתן לו צהוב על "העבירה". אם הוא יורחק לעוד שלושה משחקים, זה יהיה רק באשמת טורס. ככה גם היה בעונה שעברה מול סוונסי שהוא נתן תיקול טיפשי במרכז המגרש וקיבל אדום. נקווה שאטו יהיה מוכן. ההזוי שהייתה צלילה של ורטוגן שנעלמה לחלוטין מעיני התקשורת, לא מצאתי איזכור על זה בשום מקום.
אם אני זוכר נכון החוקים מאפשרים להעניש גם כשהשופט רואה אם הוא אומר שהוא היה מביא כרטיס אדום בהסתמך על שידורי הטלוויזיה.
Jose Mourinho: With Kevin I didn't like the match he played against Swindon, and I didn't like the way he was training במסיבת עיתונאים היום בתשובה ללמה הוא לא בסגל. נשמע כמו השאלה בינואר. למען האמת אני לא חושב שדה בריינה כזה טוב כרגע, זאת אומרת בקבוצה מוכשרת פחות אני בטוח שהוא יכול להתבלט אבל לא אצלנו, לפחות לא עכשיו. בסופו של דבר אני חושש הוא גם יימכר, 6 קשרים התקפיים צעירים ומוכשרים מאוד שרעבים לכדורגל זה לא מתכון שיחזיק מעמד הרבה זמן, עם 5 אני חושב שאפשרי להחזיק את כולם מרוצים עם רוטציה טובה אבל השישי (אם צריך אותו בכלל) צריך להיות מישהו שכבר עבר את שיאו ושלא מפריע לו לשחק בעיקר בשביל שאחרים ינוחו.