אני חשבתי שעשיתם עסקה טובה עם טורס ב50. זה שהיא יצאה עסקה רעה מאוד זה כולנו יודעים בדיעבד אבל בשעת העסקה מעטים היו האנשים שדיברו על המחיר, רובם דיברו על השחקן הנהדר שצ'לסי מקבלת.
יש לי איזו תחושה שהוא הולך להפתיע אותנו... איזה משהו שם בג'ל בשיער נתן מדהים: 2012/13 - Terry, Ivanovic, David Luiz, Cahill = 27 goals הבקענו מכ"כ הרבה קרנות ובסוף העונה גם לואיז נתן איזה בליץ של פצצות לחיבורים.. כל אחד מהם הוא סוג של סקורר ביחס לשחקן הגנה.
ואו באמת נתון מדהים. מעניין אם יש עוד קבוצה שקיבלה כל כך הרבה גולים מההגנה בעונה אחת בשנים האחרונות, אני מניח שמדובר בכל המסגרות נכון?
מן הסתם, צ'לסי שיחקה 69 משחקים, אז כל השחקנים שלה ניפקו סטטיסטיקות מפלצתיות, אבל גם אם תוריד 7-8 שערים מה27, תקבל נתון יפה מאוד.
אם מנסחים את זה ככה אז אפשר להוסיף גם את כל השערים שקיבלנו מטעויות של לואיז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx LF ממה שזכור לי דווקא כן עשו פסטיבל מהמחיר של טורס (אולי נבלע קצת בגלל הסכום המגוחך על קארול). בכל מקרה, מבחינתי גם אז הוא לא היה שווה את זה, הוא כבר היה במגמת ירידה מאז המונדיאל וגם המספרים בליברפול ירדו. לא אכחיש ששמחתי ברכישה שלו, ובחיים לא דמיינתי שזה יהיה המצב איתו היום. מבחינתי בשיאו היה החלוץ הטוב בעולם (תשאל את טל בן חיים) והייתי משלם עליו גם כפול.
הבעיה שהוא יעלה הרבה (5 מיליון פאונד + על שוער שני זה יותר מידי) ואני לא רואה מדוע הוא רוצה לבוא מלבד משכורת טובה יותר. אין לו סיכוי ליהות שוער ראשון, ואפילו המקום שלו בתור שוער שני נמצא בספק עם קורטואה. בנוריץ' הוא ישחק כול משחק, והוא יהיה בסגל נבחרת אנגליה. אם הוא יבוא זה יהיה בהחלט חיזוק על פני טורנבול והילאריו אבל יש הרבה אופציות זולות יותר ולא פחות טובות בהרבה. שיי גיבן, קירן ווסטווד - יכולים לעשות עבודה טובה במחיר זול יותר והם עדיין ייחשבו כשחקנים אנגלים.
הוא נפצע מתישהו באמצע העונה הקודמת ומאז באן תפקד כשוער ראשון, ככה שמקומו בהרכב של נוריץ? גם כבר לא מובטח. לגבי קורטואה, במידה ויחזור זה יהיה אך ורק על מנת להחליף את צ?ך ובטח שלא להיות שוער שני כאשר היכולת והמוניטין שלו הפכו אותו לאחד השוערים החמים בעולם הכדורגל.
לדעתי אתה טועה בעניין המקום בנוריץ'. לאורך כל חודשי הפציעה מאז נובמבר היוטון הקפיד לציין מדי פעם כי ראדי הוא השוער הראשון שלו, וגם כשזה עמד למבחן המציאות השיב לו את האפודה במחזורים האחרונים. המועמדות שלו לצ'לסי די הפתיעה אותי, בעיקר מההיבט שלו. הוא צעיר יחסית ונחשב, אז למה לסתום לעצמו את הגולל על הקריירה בגיל 26 כאשר לצ'לסי יש שוער ראשון חתום בבטון לפחות לעשור מעכשיו? נחכה ונראה אם המהלך אכן יתממש, ואז נחשוב למה.
אם הייתה באה קבוצה נניח כמו אברטון ומציעה לו להיות שוער ראשון, אז בוודאי שהייתי חושב שילך לשם וישחק, אבל אני לא רואה קבוצות מהחלק העליון של הטבלה ממהרות להתקשר אליו. כשההפרש בין שתי האפשרויות הנוכחיות (נוריץ' וצ'לסי) כל כך גדול, להבדל בין שוער ראשון או שני אולי כבר אין כל כך משמעות? לדעתי זו הזדמנות פז מבחינתו. האם לא שווה להיות חלק מקבוצת טופ אירופאי שרצה על כל התארים (כולל ליגת אלופות, מפעל שכנראה אחרת יראה רק מהבית)? וזה בלי להתייחס לכל המסביב (שידרוג במשכורת, מתקני אימון משודרגים, מגורים בלונדון וכו') ולאפשרות שבקבוצה שמשחקת בכל כך הרבה מסגרות גם תיפול בחלקו ההזדמנות לשחק.
איזה אין כל כך משמעות להבדל? איזה אירופה? הוא הולך לשחק 4 משחקים בעונה ואתה מדבר על להיות חלק מקבוצה בטופ האירופי? שיקנה מנוי למשחקים של צ'לסי באלופות זה יהיה בול אותו דבר כמו לראות את זה מהספסל, אפילו יראה יותר טוב. כל שוער שמכבד את עצמו+לא זקן/לא מאוד צעיר לדעתי צריך לשאוף לשחק וזה מגיע רק כשוער ראשון, אבל אם הוא רוצה כסף שיבוא מה אני אגיד. מקווה בשבילו שיצליח להחיות את הקריירה אחרי שימאס לו.
גם לדעתי לא שווה לראדי לעבור לצ'לסי כשוער שני שיתייבש על הספסל. הוא במקרה הטוב ישחק מספר בודד של משחקי ליגה, וגם זה רק אם צ'ך ייפצע. עדיף לו לחכות להצעה מקבוצה קצת פחות טובה מצ'לסי(עם שוער פחות טוב) ועדיפה על נוריץ' שם ישחק יותר.