צ'לסי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י d1231, ‏24/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

אומרים הבוקר ששיפרנו את ההצעה על דה רוסי ל18 מיליון.
    אני פשוט מת שזה יקרה. הקשר האחורי המושלם בשבילנו.

דאנקן קאסלטס שמפרסם שטויות כל הקיץ אומר שאנחנו רוצים להגיש הצעה על בנטקה, בכל מקרה מה אתם חושבים על זה? על לרכוש חלוץ שהוא לא לגמרי וורלד קלאס אבל לפחות יהיה לנו אפשרות בחירה איכותית בסגל בינו לבין לוקאקו (וטורס כנראה).

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/13
  2. d1231 Member

בנתיים אין שום דיווח אמין שבכלל הגשנו הצעה ובדר"כ באיטליה העניינים דולפים מהר. קשה לי לראות שצ'לסי תשקיע 18 מיליון יורו (בנוסף לחוזה העצום שיקבל - כרגע המשכורת שלו היא בסביבות 7.5 מיליון יורו אם אני לא טועה) על קשר בן 30, טוב ככול שיהיה.

3. JohnTerry26 Member

תלוי מי אתה מחשיב כדיווח אמין באיטליה, מניסיוני לכל המקורות המוכרים יש עליות וירידות. בכל מקרה חוץ מסקיי איטליה וfootball italia גם עיתונאי ברומא שלפי מה שאומרים נחשב אמין דיבר אתמול על 13 מ'.

אם מוריניו מאוד רוצה אותו אני חושב שסביר שנשנה את הגישה לגבי שחקנים בני 30 בשביל להנחית אותו.

4. d1231 Member

ממה שראיתי המקור של הדיווחים האחרונים באתרי האיטלקיים זה אחת הכתבות של המירור או האקספרס. לא משהו רציני, יכול ליהות שיש עניין רציני אבל בנתיים אין שום דיווח רציני ובמחירים המדוברים, ועל פי ההתנהגות שלנו בשוק ההעברות בשנים האחרונות הסיכוי שצ'לסי תשקיע סכום כסף רציני בקשר בן 30 הוא נמוך מאוד.

בנתיים גם מאריו גומז עובר לפיורנטינה וחבל מאוד, הוא היה מושלם בשבילנו. האופציות שנותרו לנו הם בערך רוני, יובטיץ' ועוד שאר חלוצים מדרגה 2 (כולל יובטיץ'). קשה לי לראות את רוני מגיע, אבל אם כן זה יפתור את הבעיה. בנטקה צעיר ונתן עונה טובה אבל הוא לא יהיה זול והוא לא טוב יותר, אם בכלל, מלוקאקו. עדיף לנו לתת את המושכות ללוקאקו.

אבל לא משנה מי יגיע, חובה להיפטר מטורס. הוא לא מספיק טוב והקרקס מסביבו אחריי כול שער פעם בחודשיים לא יעזור לנו.

5. JohnTerry26 Member

עכשיו אני מסתכל שוב ואתה צודק שהדיווח בפוטבול איטליה על ה18 מ' הוא על בסיס ידיעה במירור. אבל לא מזמן הם העלו ידיעה שאנחנו מעוניינים בו, ובכלל ההתעניינות שלנו הועלתה גם בעוד מקורות איטלקיים וכמו שאמרתי גם אצל הכתב ההוא מרומא. לדעתי יש שם משהו, ובכל מקרה כשמדובר באופציה כ"כ טובה כמו דה רוסי אני לא בטוח שצריך לקבוע שהסיכוי נמוך על בסיס ההחתמות של הצעירים של העונות האחרונות. יכול להיות שמוריניו חושב כמוני וכמו רבים שגם בהרכב צעיר וכ"כ כישרוני כמו שלנו צריך ניסיון, בטח בתפקיד מרכזי כזה, כדי לאיים יותר גם בהווה. אני חושב שההבדל בין להחתים את דה רוסי לבין להחתים את מאטיץ' או בכלל את קונדוגביה, הוא עצום מבחינת חוסר ניסיון על המגרש, נאיביות, חוסר במנהיגים, וכל הדברים שצריך לחשוש מהם כשאתה צ'לסי ולא קבוצת דרג ב'. 18 מיליון זה סכום שמתחיל להיות רציני עבורנו אבל הוא לא מאוד גבוה ולדעתי גם יכול להספיק.

לא מפתיע אותי שלא הלכנו על גומז, אין שום קשר בינו לבין מה שמוריניו מבקש מהקבוצה שלו. וטורס לצערנו על שכר גבוה מדי כדי שקבוצה בדרג המתאים תקנה אותו. אני חושב שאלא אם ברצלונה או קבוצה גדולה אחרת תחליק על השכל ותרצה אותו, הוא יישאר עד סוף החוזה.

6. d1231 Member

אני מסכים איתך שדה רוסי לצ'לסי הגיוני ויהיה חיזוק גדול אבל רק אם the price is right.

בנתיים נוריץ' דחו הצעה משופרת על ג'ון רודי. יש לנו כרגע רק שלושה שוערים חתומים: צ'ך, ג'מל בלקמן וסם וולקר. יכול ליהות שגם הילאריו יישאר. וולקר יש לו ניסיון של 70+ משחקים בפוטבול ליג ואני מעדיף שהוא יהיה בעונה הבאה השוער השלישי במטרה לתת לג'מל הזדמנות להשתפשף כי יש לו את היכולת להגיע לפריימרליג בעוד מספר שנים. אבל אנחנו צריכים שוער מנוסה כמספר 2 וכמה שיותר מהר, כדי שיוכל להתאמן ולהכיר את שחקני ההגנה. אם לא רודי, צריך ללכת על אופציה מספר 2 ומהר.

7. JohnTerry26 Member

שכחתי. d1231, הרעיון אליו התכוונתי בלרכוש חלוץ כמו בנטקה או מישהו ברמה שלו זה שגם אם אין לנו חלוץ בדרג של פלקאו או קבאני, אז שיהיה לנו כמה אופציות איכותיות בסגל לעמדה הזאת, לדוגמא לוקאקו ובנטקה. עם כל ההבדל הגדול כי הם חלוצים מוכחים יותר, לדעתי זה קצת כמו מה שהיה למוריניו בריאל עם בנזמה והיגוואין. דרך התחרות בינהם הם יכולים לצמוח להיות חלוצים טובים יותר ובאותו זמן להוות צמד שיספק את הסחורה בשבילנו.

נראה שאנחנו בדרך להחתים את הקשר בן ה16 של WBA איזי בראון, שערך את הופעת הבכורה שלו העונה בפרמיירליג בתור השחקן הצעיר ביותר שעושה זאת. לפי טלגרף הוא כבר התאמן במועדון והרשים, והוא גם אולי אפילו יצטרף למחנה האימונים.
    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...ague-debut.html

האימון הראשון של הקבוצה יצא לדרך לפני כמה שעות.. הנה הוא!

http://binaryapi.ap.org/1eac180486a342bba4c3e6411c23c3e6/preview.Xxx

עוד תמונות
    http://www.apimages.com/Search?query=chels...&orderBy=Newest

8. d1231 Member

השאלה האם כדאי להשקיע 20+ מיליון פאונד בשחקן שלא ישפר יותר מידי את הקבוצה. הוא יוסיף לנו המון וחוד של בנטקה ולוקאקו יפחיד כול בלם אבל אני כבר מעדיף להמר על לוקאקו. יש לו את היכולת והפוטנציאל ליהות החלוץ שאנחנו מחפשים הקיץ, ואפילו יותר מכך.

לגבי איזייה בראון, הוא כבר חתם וכול מה שנותר זה להגיע להסדר עם ווסט ברום. במקרה שזה לא יצליח, וכרגע נראה שזה לא יקרה בגלל שווסט ברומיץ' רוצים לצאת כנגד הEPPP (התוכנית האחרונה של הFA לשיפור פיתוח השחקנים באנגליה), העניין יגיע לturbinal‎, שיקבע את המחיר.

כיף לראות את מוריניו חוזר לאימונים. סוף סוף מתחילים להריח את העונה החדשה, יום חמישי השחקנים יטוסו לתאילנד, ושבוע הבא סוף סוף נראה כדורגל.

9. JohnTerry26 Member

אני חושב שכן כדאי. המטרה היא לצאת לעונה עם חלוצים שאפשר לסמוך שיעשו את העבודה. מטורס לא יצא כלום את זה הבנו מזמן, בה נראה לי ברור שלא מספיק טוב כדי להיות יותר מחלוץ שלישי, ולגבי לוקאקו- גם לדעתי יש לו את הפוטנציאל להפוך לחלוץ שאנחנו מחפשים, אבל זה הרבה יותר כדאי שתהיה אופציה נוספת ראויה מלבדו. לשים את כל כובד עליו זה הימור רציני, ויכול להיות יותר מדי בשבילו.

לגבי בראון, לא הבנתי איך ברומיץ' יכולה לדחות את ההצעה שלנו (הודיעה רשמית על כך) כשאין לו חוזה מקצועני?

10. d1231 Member

אין ספק שאנחנו צריכים חלוץ. יש לי תחושה שבסופו של דבר נביא שם מפתיע. מקווה שכך יהיה כי האופציות שעולות לי לראש ואלו שקושרו אלינו לא מלהיבות בלשון המעטה.

ולגביי בראון, ווסט ברומיץ' יכולה לתת לבית הדין (turbinal) לקבוע את המחיר של השחקן. המעניין שיש סיכוי שהוא יעלה רק 200 אלף פאונד (+ תוספות ביחס להצלחה), הכול תלוי בפירוש החוקים החדשים (EPPP) - ווסט ברומיץ' טוענים שהשחקן לא היה בן 16 כשהחוקים החלו ולכן צ'לסי כנראה מעדיפה לסדר את העניין באופן פרטי מאשר לתת לבית הדין לקבוע סכום.

בנתיים בbackcover של הטלגרף, "מוריניו רוצה את בנטקה"

11. d1231 Member

ובנתיים, בנטקה הגיש "transfer request" ולא יצא עם הקבוצה למחנה אימונים בגרמניה. צירוף מקרים?

12. Armstrong Member

לא יודע למה, בנטקה נשמע לי כמו דמבה בה רק צעיר יותר.

אה כן, ולא ראיתי אותו משחק רק מולנו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/13
  13. d1231 Member

בנתיים הטיימס אומר שניסנו להעיף את טורס ללא הצלחה בנתיים. אף אחד לא רוצה אותו עם משכורת של 9 מיליון ל3 שנים נוספות. לא מפתיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

התקווה הגדולה היא שיהיה מוכן להוריד בשכר בשביל לשחק בשנת מונדיאל, או אולי אפילו מעבר לרוסיה יעשה לכולם טוב. התחושה שלי שהוא יושאל מידי שנה עד סוף החוזה שלו.

ובנתיים, באימונים שהחלו אתמול יש שם די מפתיע - יסלם פרוז - חלוץ שמשחק בנבחרת סקוטלנד ממוצא סומלי שהגיע אלינו מסלטיק לפני שנתיים. בניגוד לשאר שחקני העד גיל 21, הוא לא נסע לארה"ב ויהיה ככול הנראה חלק מהסגל שיטוס למזרח הרחוק ויקבל הזדמנות להרשים את מוריניו. בנוסף, עלו חדשות שצ'לסי רוצה להחתים אותו על חוזה חדש. אם הוא ישאר ולא יושאל, אני רואה אותו מתיר חותם, מדובר בכישרון גדול, עם חוצפה חיובית שיכול לתרום וגרוע מטורס אין.

חוץ מפרוז נמצאים 4 שחקנים צעירים שחזרו מהשאלה שינסו להרשים את מוריניו במטרה ליהות בסגל בעונה הבאה. ג'וש מקאיקרן ונתניאל צ'לובה שמוכרים מספיק. וואלאס - מגן ימני ברזילאי שנרכש מפלומיננסה בינואר - רוב הסיכויים שיושאל כשמדברים על רומא ואינטר. תומאש קאלאס - בלם/מגן ימני צ'כי אחריי שני עונות מוצלחות בויטסה - אני רואה אותו נשאר בסגל ולוקח את התפקיד של הבלם הצעיר שקושר אלינו, כישרון גדול, שיכול לעשות את התפקיד של זומה או אילורי שקושרו אלינו. אני מקווה שלפחות אחד מהם ישאר ויתרום בעונה הקרובה, פוטנציאלית כול ההארבעה יכולים לחזק אותנו.

תמונות מהאימונים

14. JohnTerry26 Member

נראה שהחתמנו את מארק שוורצר. התמונות האלו רצות ברשת:

https://pbs.twimg.com/media/BOwNzMnCYAAQiFN.Xxx

https://pbs.twimg.com/media/BOwPO_7CQAAYmtc.Xxx

15. d1231 Member

החתמה טובה. בעונה הקודמת הוא היה שוער ראשון בפריימרליג והוא שוער טוב עם הרבה ניסיון כך שבתור שוער שני למשחקי גביע ובמקרה של פציעה חס וחלילה לצ'ך זה טוב. עדיף על תשלום של 6 מיליון על ג'ון רודי אך חבל שלא מצאנו מישהו אנגלי שהיה עוזר לפתור את בעיה המכסה.

זה הפך לרשמי. חוזה לשנה אחת.

http://www.chelseafc.com/javaImages/c6/5/0,,10268~12060102,00.Xxx

ברוך הבא!

מצב נושא:
הנושא נעול.