צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

באסה, אבל די הייתי מוכן לזה.

וכן ברור שהגול נכבש בגלל קוסטה, כמו שברור שתגיב אך ורק אחרי שדברים לא טובים קורים.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא קשורים לרמה הזו, צפוי.

3. Sturridge Member

נשאר רק לקוות שזה היה משחק הצ'מפיונס האחרון של הרבה שחקנים בצ'לסי.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה ידענו. הדבר המדאיג, מבחינתי לפחות, הוא שאנחנו לא קשורים לרמה הזו גם כשהקבוצה משחקת טוב - אולי צמד משחקיה הטובים ביותר העונה - ומוציאה מעצמה את המקסימום, פחות או יותר. אני לא יודע מה קרה בקיץ 2015, אבל גם הטופ של מה שהסגל הזה שווה לא יביא אותנו לאיפה שאנחנו רוצים להיות וגם לא קרוב לשם. רמונט או למות, כך זה נראה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/16
  5. golding מנהלים

קונטה יהיה חייב לסדר את הקישור וההגנה כשהוא יגיע. ולהעיף את אוסקר והזאר תמורת הרבה מאוד כסף.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיקוי לא רע בכלל של ארסנל של לפני כמה שנים שעוד הייתה מנסה לשחק כדורגל חיובי.

התרשמתי.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסדר... עם מי? אני מזהה בסגל הזה שישה שחקנים שראויים ללבוש את חולצת ההרכב של מועדון טופ כשלגבי שניים מהם - ססק וקוסטה - קיימים יותר סימני שאלה מסימני קריאה. קורטואה, זומה, אזפיליקווטה, וויליאן. ועם כמה שלא נעים להודות גם בזה, אף אחד מהם - אולי למעט וויליאן, ואני אצטרך יותר מעונה כדי לקבוע את זה - עוד לא הראה שהוא עשוי מהחומר הזה שאנחנו מחפשים כל כך הרבה שנים. אני לא יודע מה יעלה בגורלם של מאטיץ' והזאר, אני לא יודע למי יהיו הביצים ללכת עם ילדים מהמועדון ואני לא יודע מה נעשה עם אוסף הבינוניות שממלא כל פינה בסגל. מיקל, אוסקר, קייהיל, באבא, רמי, פדרו... יאללה, כבר אמרתי את זה: רמונט.

8. Sturridge Member

השאלה איזה רמונט אפשר לעשות כשאין צ'מפיונס ולא קוראים לך ריאל מדריד.
    יש לסקאוטים הרבה עבודה.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא כזה משוכנע שצריך רמונט. באופן אישי אני גם פחות מתחבר לזה, אבל כל אחד ודעתו הלגיטימית.

אפשר לראות קבוצות מלהיבות העונה כמו: טוטנהאם, דורטמונד ונאפולי שלא עשו רכש מאסיבי, אם בכלל, והן משחקות כדורגל טוב עד טוב מאוד ברוב העונה. נכון, לצ׳לסי יש שאיפות גדולות יותר הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך, אבל הכישרון שם - משחקנים מנוסים ועד שחקנים צעירים יותר. אני חושב שחשוב יותר יהיה להחדיר מוטיבציה לשחקנים ולהביא רעיונות טקטים חדשים לקבוצה - וכאן קונטה בהחלט יכול להתאים על הנייר.

החלק ההתקפי נראה משעמם משהו, אבל אני בכלל הייתי ובראש ובראשונה מתחיל לבנות את הקבוצה הקיץ מאחור.

דבר נוסף: לא הייתי על מוותר על קוסטה וססק. הייתי מספק להם תחרות בצורה כזו או אחרת. לעומת זאת, הזאר בהחלט נמצא בסימן שאלה גדול.

10. golding מנהלים

לחזק את מרכז הקישור בדחיפות, להביא מגן שמאלי שהמאמן סומך עליו, להחתים עוד בלם ברמה גבוהה ולספק לקוסטה תחרות עם החתמה של חלוץ נוסף (כשטראורה נשאר בסגל). אלה הדברים העיקריים.

מיותר לציין שהדבר הכי חשוב בכל השינויים העתידיים הוא מתן אמון במאמן ולנסות לספק לו את כל מה שהוא רוצה. הוא עבד תחת מגבלות כלכליות בעבר ואני בטוח שהדרישות שלו לא יהיו מוגזמות.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אותו משוגע שהעיף את עצמו ממקום שהוא אוהב על דרישות מוגזמות.

אבל כן, מסכים עם כל שאר הדברים שציינת.

12. golding מנהלים

אני חושב שהסיבה שהוא העיף את עצמו מיובנטוס נעוצה בעובדה שהוא זכה בשלוש אליפויות רצופות, וחשב שאחרי עונות כל כך מוצלחות הגיע הזמן לספק לו את מה שהוא חושב שנדרש כדי לבצע את קפיצת המדרגה המיוחלת לבמה הגדולה.

אלגרי הוכיח לו שזה לא בהכרח היה עניין של פרסונל. קשה לי להאשים את קונטה בדרישות האלה בכל אופן.

13. Sturridge Member

ההתנהלות עם באבה זה רק עוד מחדל, שילמו מעל 20 מיליון יורו על מגן שמאלי (שלא נדבר כמה רדפו אחריו) כדי שבסוף בגומלין שמינית גמר ליגת אלופות נעלה עם ווינגר בן 19. וזה גם עלה בשער.

זה פחות או יותר מתמצת את רמת הסקאוטינג במועדון, התנהלות פזרנית ועשרות פלופים (או סתם שחקנים שלא ברור למה לא קיבלו קרדיט, כמו פליפה לואיז) שהביאה את הקבוצה למצב הנוכחי. בקיץ הקרוב כדאי לשנות פאזה ולהתחיל להיות קצת יותר כמו פורטו או דורטמונד ופחות כמו מכבי חיפה.

14. alexshw Member

בצ'לסי רגילים לפזר בעידן של אברמוביץ' וכמו עם יונייטד קבוצות אחרות פשוט יודעות שגם צ'לסי אוהבת לשלם מחירים מופרזים ואז גם דורשים אותם.
    הרגלים קשה לשנות מה גם שאולי בצ'לסי יש אנשים שפשוט גוזרים קופונים מהתנהלות כזו.
    אם יש, צריך קודם להעיף אותם.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/16
  15. JohnTerry26 Member

אני חושב שקרו עוד כמה דברים משמעותיים העונה שגרמו לה להראות ככה, חוץ מההתנהלות הלא ברורה בקיץ. נראה לי מגוחך לחשוב שכוכב יקר או אפילו שניים כאלו היו משנים לגמרי את התסריט לעונה הזו, בטח לא השחקנים הצעירים (והכל כך מוערכים יתר על המידה בעיני) אותם מוריניו רצה כמו פוגבה וסטונס. הנושאים המשמעותיים העיקריים שבעיני פגעו בנו, בין השאר, זה מוריניו כמאמן כדורגל, מוריניו מול השחקנים, והיכולת של הזאר ומאטיץ׳ (להבדיל מססק וקוסטה שמחזיקים את הקבוצה כרגע, הזאר ומאטיץ׳ מחרידים גם עם הידינק. מיקל ה*** הזה נראה טוב ליד מאטיץ׳ לעזאזל).

מה צריך בקיץ? בלם, מגן שמאלי, 2 קשרים מרכזיים (אחד לפחות להרכב), חלוץ שיתחרה בקוסטה, ותלוי מה יקרה עם אוסקר, פדרו והזאר. כמו שאמרתי אני חושב שהזאר צריך להישאר אבל אוסקר חייב להימכר בהרבה כסף שאני בטוח שיציע לנו ולא יפריע לי אם גם פדרו. כמובן שיש אפשרות די סבירה שקונטה ירצה לשחק עם 3 קשרים באמצע וזה גם ישנה את מספר הקשרים ההתקפיים שנצטרך בסגל.

מרקיניוס, נאינגולאן וגריזמן ואנחנו נהיה בסדר... הלוואי.

מצב נושא:
הנושא נעול.