צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sturridge Member

האם אפשרי להביא את מרקיניוס, נאינגולאן או גריזמן בלי צ'מפיונס?
    אי אפשר יותר לסמן את השחקנים הבולטים בשוק, כאלה שלא צריך להיות סקאוט מדופלם כדי לשים אותם ב- Wish-list. צריך לעבוד קשה יותר, לא נוכל להתחרות על השחקנים שכל אירופה רודפת אחריהם.

אגב הזארד בתקופת הידינק ירד בכל הנתונים (דריבלים מוצלחים, בעיטות לשער, יצירת מצבים). לא דיברו על איזה מרד נגד מוריניו?

2. JohnTerry26 Member

גריזמן זה די פנטזיה. לגבי נאינגולאן אני חושב שאפשרי, ויכול להיות שיהיו עוד קבוצות שירצו את מרקיניוס אבל הוא בטח לא האופציה היחידה לעמדה.
    יש עוד זמן בשביל לדעת מי יהיה בשוק.

אתה מגזים לגבי חוסר היכולת למשוך שחקנים הקיץ, הכל תלוי באברמוביץ' ובמועדון קודם כל, אם באמת נרצה לשפוך כספים ולבנות קבוצה טובה בכל מחיר, שחקנים יגיעו גם בלי ה7-8 משחקים האלה באלופות לעונה אחת, יש למועדון כסף להוציא וגם יש שחקנים למכור. ראינו שיונייטד ובזמנו סיטי הצליחו להביא שחקנים מהשורה הראשונה בלי אלופות. רק צריך לקוות שבמועדון למדו מהטעויות, להפסיק עם העסקאות המוזרות על שחקנים צעירים ופשוט להביא את מה שצריך ולכוון גבוה. הם חייבים להפציץ הקיץ אין אופציה אחרת, לא השאירו לעצמם ברירות.

3. Raulito Madridista

אין גביע, אין אירופה, אין כלום. זהו, העונה של צ'לסי נגמרה. כבר עכשיו צריכים לחשוב על העתיד ועל בניית הקבוצה לעונה הבאה. נושא לוקאקו היה בכותרות בעבר אבל אני חושב שלמרות מה שכתבתם שהחלוץ דרש 'הבטחה להרכב' וזה בלתי-אפשרי - ההיסטוריה של מוריניו מוכיחה שהוא לא פעם טועה ומוותר בקלות מידי על שחקנים. לוקאקו חלוץ גדול אבל אתמול הוא עבר בין כל שחקני ההגנה של צ'לסי כאילו הוא מינימום מסי. הוא לא רלוונטי כמובן אבל זו סתם מחשבה שעברה לי בראש.
    לגבי דייגו קוסטה - אז אולי טעיתי והוא לא בידיוק 'שחקן לעונה אחת'. אבל מעבר למכת הפציעות הוא גם ספורטאי עלוב וטינופת ואני ממליץ לצ'לסי להיפטר ממנו, היא יכולה להביא חלוץ אחר לא פחות טוב. הוא השתפר בצורה ניכרת כמובן ומעמדים מספרים טובים אבל בתחילת העונה הוא היה עלוב לא פחות ממאטיץ', ססק והאזר. ההתאחדות האנגלית צריכה להעניש אותו בכל הכוח.

צ'לסי צריכה מהפכה בסגל. וויליהאן הוא היחיד שנראה כמו שחקן כדורגל ראוי העונה והוא לא יכול לבד.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטוויט הכי טוב אבר.

5. Sturridge Member

בתור אוהד ארסנל אולי תוכל ללמד אותנו איך להתמודד עם הצבת המטרות השאפתנית הזו.

6. oranfu Member

לא מבין למה אתם חושבים שתהיה לכם בעיה למשוך שחקנים בקיץ. אתם משלמים הרבה למועדונים עצמם, משכורות גבוהות, לונדון.

מה גם שאני מניח שרוב השחקנים שהאלופות חשוב להם יגיעו למסקנה שרוב הסיכויים שמהר מאוד אתם חוזרים לשם. אף אחד הרי לא באמת מצפה מלסטר לעשות עוד עונה כזאת, נכון?

7. k_700 Member

בעיה תהיה, אם הם מכוונים לשחקנים הממש טובים(נניח רוייס, נאיינגולן, מרקיניוס, אולי מאנולס של רומא או טוב נו לא באמת...פוגבה).
    שחקנים כאלה מן הסתם ימשכו התעניינות מלא מעט קבוצות שישלמו להם טוב מאוד ויתנו להם אתגר(ואפשר גם לדבר על זה שעל כל מאנולס או נאיינגולן גם מנצ'סטר יונייטד שמשלמת טוב יותר יכולה לפזול).

זה לא קל אבל לא בלתי אפשרי למצוא ריג'קטים או שחקנים טובים שגם יכולים להעדיף בכלל את הכסף בסין.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מודאג בכלל מכוח המשיכה של המועדון, העיר והמזומנים. אלו שבוחרים את השחקנים הם אלו שמדירים שינה מעיניי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

גם אם יילכו על השמות שצוינו פה (אגב, אני מת שליברפול תחתים את מאנולס ודיברתי על זה בפורום כבר לפני איזה שנתיים) אני לא רואה בעיה להחתים אותם. אולי לא יצליחו, אבל העובדה שבשנה הבאה לא יהיו באלופות לא נראית לי קריטית כי כמו שרשמתי רוב השחקנים יסיקו שזה מעידה נקודתית וצ'לסי ישובו לאלופות מהר מאוד.

כשליברפול רוצה לרכוש שחקן - הוא חושש לעתידו במפעל ליגת האלופות. כשצ'לסי רוצה לרכוש שחקן - אני לא חושב שהוא יחשוש שהוא ייראה את ליגת האלופות רק בטלויזיה.

10. Roma מנהלים

11. Sturridge Member

ה-U19 ממשיכים בהגנה על התואר ומנצחים הערב 1-0 את אייאקס ב- UEFA Youth League. בחצי הגמר נפגוש את אנדרלכט (חצי הגמר השני יפגיש את פסז' וריאל מדריד).

12. Sturridge Member

עוד יום בו השחקנים הרוויחו בכבוד את ה-150-200 אלף פאונד לשבוע המזוינים שלהם.

הידינק מבסוט מעוד תיקו שהציל אותנו מירידה, השחקנים רגועים כשהם מסתכלים בחשבון בנק, אמנלו בטח כבר תופר לנו את החלוץ לעונה הבאה (הפעם זה בינגו), כולם שמחים.

מעניין אם גם הבוס שלי יגיש לי בחיוך את תלוש השכר אחרי שאכנס לו לחדר במשרד ואחרבן לו על השולחן.

13. alexshw Member

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאברמוביץ' יש קשרים עם משבץ השופטים ב-FA? כי אם לא אין לקונטה יותר מדי סיכוי להצליח.

15. Sturridge Member

כולם דופקים את צ'לסי אותו דבר הפעם לא יעזרו קשרים עם משבץ השופטים.

מצב נושא:
הנושא נעול.