צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכמות משחקי האימון הנקבעים בקיץ אין שום משמעות (כמו גם למשחקים עצמם) ואני בספק אם מישהו בכלל טרח לשלוח לקונטה מייל לפני שהמשחקים הללו נקבעו. אני רק מקווה שלא יפוטר לאחר שלא נצליח לנצח את ראפיד.

2. golding מנהלים

ברור שהמועדון קובע את המשחקים הללו. הוא לא בוחר את תכנית האימונים ואת האופן בו אנו ניגשים לעונה מבחינה פיזית וטקטית.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פנסיונר, הפסימיות שלך לא מובנת לי. היא מכוונת לגבי היכולת של קונטה להצליח או שזו סתם ההרגשה שלך לגבי כל מאמן שאינו מוריניו?

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לזה קשר לקונטה או למוריניו. אם אתה נוטע עץ עקום, הוא יצמח עקום. לצערי, המועדון הזה לא מכיר אף דרך אחרת לנטוע.

5. JohnTerry26 Member

זאת אומרת - מוריניו פוטר וזו בכלל אשמת השחקנים שלו שהוא הפך לבלתי נסבל, ציני וחסר רעיונות, הם היו צריכים ללכת ולא הוא, אבל המועדון העקום בחר לא נכון.

מעבר לזה שאמנלו נשאר בתפקיד, אין שום דבר רציונלי במה שפנסיונר כתב. וזה באמת לא נתון מספיק רציני בשביל אמירות כאלו.

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צריך את זה ביותר גדול?

מי בוחר את השחקנים? מי אחראי על סוללת המושאלים? מי אחראי על האופק המקצועי של הקבוצה? מי מציב יעדים? מהם? מהם המדדים על פיהם עבודתו של קונטה תישפט?

אין למועדון שום דרך ותוואי. הוא תועה באפילה מספטמבר 2007 למעט הבלחה קצרת טווח בקדנציה של אנצ'לוטי. אם קונטה יהפך ללהיט מיידי, הוא ישרוד. אם ימצא את עצמו במקום הרביעי או החמישי ב-2017 (וזה תסריט אפשרי לחלוטין, ללא קשר ליכולתו כמאמן), גם הוא ילך הביתה. ככה המועדון הזה עובד.

7. JohnTerry26 Member

מי בוחר את השחקנים? לפחות בתקופת מוריניו זה שת"פ שלו ושל אמנלו, בעיקר הם. בקיץ האחרון זה היה רע, מה מבטיח שזה שוב יהיה רע?
    לפני זה הם פגעו עם מאטיץ', ססק וקוסטה שהביאו אליפות. אני לא מנסה לומר שאמנלו צריך להמשיך, אבל יכול להיות שהפעם זה ילך יותר טוב, אולי גם קונטה יקבל יותר say ואמנלו פחות. בנתיים זה התחיל חיובי עם המגעים עם נאינגולאן.

סוללת המושאלים? זאת הבעיה של המועדון? הם קנו צעירים, השאילו אותם וגם עשו מזה כסף אחרי שהרשימו. אם מישהו מהמושאלים מרשים מאוד, זו החלטתו של המאמן אם להחזיר או להשאיר. לא הבנתי מה הבעיה.

אופק מקצועי? מאמן. מוריניו לא ראה אופק, לכן חזר כל הזמן לכדורגל המשעמם והציני במקום לנסות לפתח ולשנות את הסגנון למשהו שראוי להיקרא טופ אירופי. זה יתרסק לו בידיים כשהקבוצה שלו שכחה לשחק כדורגל.

יעדים? הכסף של רומן. צ'לסי זה מועדון עשיר אז היעדים הם תמיד הכי גבוה שיש. וכך צריך להיות.

אם מעמידים לקונטה סגל ראוי לאליפות/מאבק על אליפות/טופ 4 והוא נכשל, כישלון חרוץ נגיד, כזה שגורם לך לחשוב "מה הוא באמת תורם לנו?", אז הוא יילך. למה שהוא ימשיך? בכל העולם אפשר לראות מאמנים שהיו טובים עונה אחת-שתיים ואז מתרסקים, צ'לסי לא כזאת יוצאת דופן.

המטרה היא להוציא עונה אחר עונה סגל מספיק טוב ומאמן מספיק טוב, אני לא חושב שזה לא אפשרי בצ'לסי. פשוט צריך לבחור נכון במשך כמה קייצים ברצף, זה משהו שלא עשינו טוב גם אחרי הדאבל של אנצ'לוטי וגם בקיץ שעבר (שלא לדבר על הבחירות הגרועות של המאמנים). אני מקווה ומאמין שההתרסקות הזאת לימדה את המועדון משהו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/16
  8. k_700 Member

חצי גמר אלופות לנוער יש שידור בחמש פלאס. צ'לסי די עושה צחוק מאנדרלכט בינתיים במשחק.

קייסי פאלמר עם הראשון(רביעי באלופות) בדקה ה21אחרי בישול של אברהם.

9. Sturridge Member

צ'לסי עולה עם 3-0 קליל לגמר. כבשו פאלמר, אברהם (+בישול) וקולקט שגם כבש בחצי הגמר בשנה שעברה. הזדמנות לזכות בפעם השנייה ברציפות במפעל.
    זה קורה אחרי שהקבוצה כבר הבטיחה את מקומה בגמר הגביע האנגלי, גמר חמישי ברציפות, סיכוי לזכייה חמישית בשש שנים.

הדיסוננס הזה בין ההצלחה של קבוצת הנוער שלנו לאפס השתלבות בקבוצה הבוגרת, מדהים.
    האם זה יקרה בעונה הקרובה? כנראה שלא, יותר סיכוי שההישגים האלה יזכו אותם באיזו השאלה נוצצת להולנד.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לופטוס צ׳יק הזה נראה כמו chelsea material.

11. golding מנהלים

מקווה מאוד שהוא יפרח תחת קונטה.

12. alexshw Member

כשאני חושב על מלאי האנגלים בעמדה הזו יש סיכוי לראות את לופטוס בסגל ליורו?

13. k_700 Member

אני לא כל כך בטוח שלופטוס צ'יק בנוי כרגע לשחק כל כך למעלה בגיל כל כך צעיר.
    נראה שחסרות לו לא מעט איכויות ונסיון כדי להתאים לסטנדרטים האלה.
    נראה לי שהוא כרגע יותר מתאים לשחק יותר מאחורה, הבעיה שיש שם את ססק וכנראה קונטה יביא איתו עוד קשר.

14. Sturridge Member

הוא מתאים יותר לשחק אחורה כי זו העמדה שלו. רק בצ'לסי יש קטע כזה שאם אתה שחקן הגנה אתה יכול לשחק בלם ומגן, אם אתה קשר אתה יכול לשחק מאחורה ומקדימה, ואם אתה חלוץ אתה יכול לשחק גם בכנף.
    ממש טוטאל פוטבול.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש הרמה להנחתה (קוטרית) הביאו לך.

מצב נושא:
הנושא נעול.