צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אני מכיר עוד כמה מקומות שהדברים האלה מתקיימים בהם...אהמ...

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאופן השיח הזה קורה אצל כל הקבוצות הגדולות באנגליה, אבל אצל סטארידג׳ נראה שהוא ניזון אך ורק מזה.

אני לא אופתע אם הוא התלונן בפנדל ההוא של טרי שהוא החליק לצד הלא נכון.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

נפלא, ממש אוטופי. אי אפשר לבקש יותר ממועדון שמפקיד את כל עתידו המקצועי במאמן שמקבל סגל שבור ומפורר ויפוטר במידה ולא יוביל את הטבלה בפברואר. מה נגיד, חלומו של כל אוהד.

4. JohnTerry26 Member

כן כי זה מה שכתבתי. בליגה האנגלית הנוכחית לא צריך להיות קשה מדי לסיים לפחות בטופ 4, גם אחרי עונה גרועה. טוטנהאם ולסטר לא היו כ"כ טובות בעונה שעברה ממה שזכור לי. צ'לסי עדיין יכולה להביא שחקנים שעולים בהרבה על אלו שמשחקים בשתי הקבוצות שיסיימו ראשונות העונה.

לכן אם הוא יקבל בקיץ את החיזוק לו אפשר לקוות שיקבל, הוא כן צריך להשיג את זה. כמו שכתבתי, אם הוא ייכשל בזה והתרומה שלו לקבוצה לא תהיה ברורה, בלי שום אופק וכיוון למשהו יותר טוב (זאת אומרת כמו מוריניו העונה), אין סיבה שמאמן כזה יישאר.

ההפסד הזריק לך את האנרגיה כדי להגיב לי?

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מכיר אף קבוצה שקיץ אחר קיץ שולפת פיתרונות מהמותן ומצליחה להיות הישגית באופן עקבי. כל עוד לא ישתנה משהו מהותי במבנה המקצועי של המועדון הזה אנחנו נמשיך לראות עוד מאותו דבר.

בכלל לא ראיתי את המשחק. הקבוצה הזו לא מעניינת אותי.

6. JohnTerry26 Member

וכמה קבוצות (מצליחות) אתה מכיר שמחזיקות באותו מאמן קיץ אחרי קיץ?

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן הוא לא האדם היחיד בשדרה המקצועית של המועדון. כל מועדון מצליח - ברצלונה, באיירן, דורטמונד, אתלטיקו, יונייטד של פרגוסון, צ'לסי של מוריניו גם שנים לאחר הקדנציה הראשונה - נהנה מיציבות כלשהי. יכול להיות שריאל מדריד היא היוצא מהכלל היחידי, אבל להם יש כוח משיכה שאין שני לו. מה לנו יש? את הכסף של רומן והתקווה שאחרי 12 שנים ואינספור בחירות שגויות הוא הצליח שוב לפגוע בול עם המאמן. מה אני אגיד לך, המון סיבות לאופטימיות. ואני בכלל לא רוצה לחשוב על הליגה בעונה הבאה, עם פפ ומוריניו.

8. JohnTerry26 Member

אתה לא ממש מסביר מהי הבעיה, מה בדיוק צריך להשתנות, ומהי הסיבה שאין סיכוי שנצליח בעונה הבאה. אמנלו הבנתי, פיטורי מאמנים (כושלים) הבנתי, מה עוד?

אני לא רואה שום סיבה לחשוש מהסגל הנוכחי של יונייטד+מוריניו, נראה כמו שידוך שנועד להיכשל.

9. alexshw Member

"סגל נוכחי" זה לא סגל שיהיה אצל מוריניו. בטוח יהיו שינויים.

10. JohnTerry26 Member

נכון, אבל עדיין קשה לי להאמין שתצאו מהקיץ הקרוב עם הסגל הראשון-שני הכי טוב בליגה, ומתי מוריניו היה בעמדה כזאת?
    וזה כשהוא מגיע אחרי כישלון קטסטרופלי מצדו.

11. Sturridge Member

התגובות של הידינק אחרי המשחק, הבנאדם בהזיות. הגיל עושה את שלו.

12. alexshw Member

לא חושב שהמטרה היא בהכרח אליפות בעונה הראשונה, אבל תחרות עליה כן ואולי אי אפשר להוציא את כל השחקנים שלא מתאימים בקיץ אחד אבל כן אפשר לעשות כמה מהלכים בעמדות קריטיות.
    יש על מה לבנות ביונייטד, צריך להצעיר את הסגל.

יש בניונייטד כלים להתחרות על התואר בעונה הבאה אם הם ינוצלו בצורה מושכלת.

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא 'אמנלו הבנתי'. אני לא רוצה את 'אמנלו הבנתי', אני רוצה איש מקצוע איכותי שיקבל את המנדט להתוות דרך למועדון ללא חרב הפיטורים מעל לראשו גם לאחר חודשיים לא מוצלחים. מישהו שירכיב את הסגל, יהיה אחראי על מסלול ההתפתחות וההשתלבות של בוגרי האקדמיה בקבוצה הראשונה ועל בחירת מאמנים שיתאימו לחזון המועדון ולסגל הקיים.

אני מת שקונטה יצליח. שיביא איזה badass מאיטליה, יכניס קשיחות לסגל הרופס הזה וייתן בעיטה טובה בתחת לכל מי שאין בו את זה. אבל כשאני מסתכל לצד אחד ורואה את היסטוריית המאמנים שלנו תחת אברמוביץ' ואז מסתכל לצד השני ורואה את איכות הסגל הנוכחי אל מול הציפיות שקונטה יאלץ לעמוד בהן בעונה הבאה, אני לא רואה סיבה לאופטימיות.

14. JohnTerry26 Member

אני יכול רק להצטרף לרצון כזה, אך עדיין אני לא חושב שעצם המצאותו של אמנלו בהנהלה מבטל את סיכויי ההצלחה של צ'לסי בקיץ הקרוב, העונה הבאה או זו שאחריה. הוא לא שליט יחיד והוא לא כ-ז-ה שרלטן כמו שאנחנו עושים אותו פה. מי שאחראי על הרבה מהפדיחות או המהלכים שספגו ביקורת בעונות האחרונות מבחינת שחקנים שבאו או עזבו, זה מוריניו. פליפה לואיס, דה בריינה, 30 מ' על קואדרדו במקום על דאגלס קוסטה שהיה על הרדאר שלנו שנים, וכמו כן הוא גם היה חלק עיקרי בחלק מהרכש היותר מוצלח. אז יחד עם זאת שאני מקווה גם לאיזה מנהל מקצועי מהשורה הראשונה (למרות שאין לי מושג מאיפה מביאים כאלה ואיך השוק הזה מתנהג), אני חושב שיש חלק מספיק משמעותי למאמן בצ'לסי כדי להשפיע לטובה.

לגבי "השתלבות של בוגרי האקדמיה", אני לא יכול שלא להזכיר שוב את זה שהגנת עליו רבות העונה, שלא באמת עשה מאמץ כזה.
    מבחינת הקו של ההנהלה ואברמוביץ' שתומך מאוד בשילוב הצעירים, הוא לא התאים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/16
  15. golding מנהלים

היום בשעה 18:00 הצעירים שלנו בגמר ליגת האלופות מול פריז. ההגעה לגמר היא הישג אדיר שמשקף את רמת האימון הגבוהה וחומר השחקנים האיכותי שקיימים אצלנו במועדון. אני מאוד מקווה שקונטה יספק לחלק מהשחקנים הזדמנויות, זה בערך הדבר היחיד שנשאר לנו, האוהדים, להתחבר אליו בקבוצה הזאת, במיוחד לנוכח עזיבתו האפשרית של טרי.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.