צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

לרגע לא אמרתי שהאזרד לא צריך להישאר, אני חשבתי שהוא רצה 'לברוח'. אפשר להבין אם חלק מהשחקנים לא ירצו להישאר בצ'לסי, מדובר הרי בשכירי חרב. אין ספק שהוא תרם הרבה מאוד לקבוצה ובעונה שעברה שיחק נהדר והתקרב לרמה אליה הוא שואף. יש לו את הסגנון הייחודי שלו והוא יותר טוב בכדרור מכריסטיאנו רונאלדו ובייל למשל. מה שכן, התכוונתי שגם אם האזרד סבל מחולשה כללית של צ'לסי כמו כולם - התחושה שלי היא שהוא נכנס למרה שחורה ודי 'ויתר לעצמו'. יש גבול כמה אפשר להיות חלש. לצ'לסי יש סדר עדיפויות מסוים לחיזוק הקבוצה אני מניח וכביכול קוסטה עשה את שלו, אבל גם את עניין הפציעות צריך לקחת בחשבון ודייגו קוסטה נפצע הרבה.

לא אכנס יותר מידי לדיון על לוקאקו, מה שכן - מוריניו פיספס די הרבה שחקנים בקדנצייה השנייה שלו בצ'לסי. לא אחד ולא שניים.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלושה, אם להיות מדויקים.

3. Raulito Madridista

אני אחד מתומכיו הגדולים ביותר של מוריניו, הייתי נגד פיטוריו ואני חושב שאסור בשום אופן לנקות את השחקנים מהכושר המביש שלהם העונה. רוצה לומר - אין לי אנטי נגדו. אבל לדעתי מדובר ביותר משלושה, ואם כל השחקנים רצו לעשות 'ויברח' ואף-אחד לא ניסה להילחם על המקום שלו - יש סיבה. לא שאני מצוות אותו באותה השורה יחד עם לוקאקו ודה-ברוינה, אבל גם את מוחמד סאלאח לא הייתי משחרר כל-כך מהר כי הוא שחקן קלאסי למתפרצות. צ'לסי אמנם ניסתה לעשות שינוי תחת מוריניו מבחינת סגנון משחק ולהניע כדור יותר ואף הצליחה לפרקים, אבל הוא שחקן לא רע כגיבוי מהספסל.

צ'לסי לא תגיע לאירופה ואני לא מחדש כלום לאף-אחד ואני תוהה איזה שחקנים היא תוכל למשוך אליה. בקיץ הזה למשל רצו את סטונס מאברטון והוא עובר עונה מזעזעת או שאני טועה? צ'לסי הציעה אפילו 60 מיליון לפי הפרסומים וזה סכום הזוי.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שכתבתי בעמודים קודמים, כוח המשיכה לא מדאיג אותי. הכסף הוא אותו כסף ולונדון היא אותה לונדון.

5. JohnTerry26 Member

סלאח היה פשוט נורא בכל הזדמנות שקיבל, לא נראה כמו שחקן כדורגל בכלל. הוא שחקן די טיפש ואין לנו מה לחפש ברמה כזאת של שחקנים.

הדיווחים אומרים שנאינגולאן מעוניין להגיע, לא רואה סיבה שלא נצליח למשוך עוד שחקנים מסוגו. גם יונייטד וסיטי הצליחו למשוך שחקנים בלי אלופות.
    מקווה שלא נחזור לסטונס ולסכומים ההזויים שהסכמנו לשלם בשבילו, הוא חטף הרבה ביקורות העונה. גם לוקאקו מוזכר כמועמד אפשרי ואני הייתי מעדיף שלא. הוא חלוץ נהדר אבל עדיין לא מוכח בסיטואציות/רמות מסוימות, והטאצ' שלו בכדור עדיין מרגיש לי לא בטוח. יותר מדי כסף הם ידרשו בשבילו.

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח לראות את לוקאקו בגשר אם הוא מוכן להתחרות עם קוסטה על המקום. בין שניהם קונטה יוכל לבחור בין שני חלוצים איכותיים ומגוונים ולזרוק לעזאזל את רמי הפצוע ופלקאו הגמור.

7. Raulito Madridista

השם שחיפשתי היה קוואדראדו, הוא הגיע בקול תרועה רמה כמאמר הקלישאה ולא באמת קיבל הזדמנויות. ביובנטוס הוא משחק נהדר וזה לא שביובה הדרישות הן אחרות, הוא גם נדרש לעבודת הגנה ולא התרשמתי שמדובר בשחקן עצלן, ילדותי וכיוצא בזה. כנראה שעם אברטון בכל-מקרה לא כדאי לעשות עסקים(אגב דייגו קוסטה ולוקאקו הם לא אחד לאחד אבל גם לא ממש ממש שונים לדעתי. שניהם פיזים וחזקים ועיקר כוחם ברחבה גם את דייגו קוסטה יודע לתת גולים אחרי שהוא עובר שחקן או אפילו שניים ביום טוב) סתם הזייה פרועה שלי - מה לגבי זלאטן?

יונייטד לא הצליחה להביא אף שחקן נורמלי כבר זמן רב ואת מרסיאל היא רכשה בסכום מופרז לחלוטין, למרות שעונת הבכורה שלו מצוינת. אני לא מסתנוור מאנדר הררה או שוונשטייגר שהרחק משיאו ויונייטד שקועה בבינוניות. הקראק היחיד שיונייטד רכשה הוא די-מאריה. מדברים הרבה על הקבוצה הצעירה של צ'לסי ובתור אחד שלא עוקב יתר על המידה - יש סיכוי שמישהו ישתלב בקבוצה הבוגרת? מאיזו עמדה יש שחקנים בולטים?

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוואדרדו היה עוד פחות טוב מסלאח.

אני לא צריכים 'קראקים'. אנחנו לא ריאל מדריד ואין בחירות באופק, רומן פה כדי להישאר. אנחנו צריכים שחקנים טובים שיוכלו לתפקד ולהוציא לפועל את שיטת המשחק של קונטה. אם ניינגולאן כזה, ברוך הבא; אם לוקאקו כזה, ווקלאם; אם פיאניץ' כזה, מרחבא.

על הצעירים דיברנו לפני מס' עמודים.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  9. nwish Member

בהתחשב במצבכם כרגע, לא יזיק לכם קצת קראק. סתם כדי להעביר ת'זמן בריחוף עד שקונטה מגיע.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/16
    cheddar אוהב/ת את זה.
  10. yonmu Member

זלטאן זאת הצעה מעניינת. צ'לסי צריכה בנייה מחדש אבל במקביל צריך לדאוג שהקבוצה תהיה תחרותית. בין זלטאן לקוסטה (הפצוע) ופאטו (הלא-ברור) עמדת החוד מכוסה, וככה אפשר לטפל בהגנה ובקישור בצורה יסודית יותר. בסוף העונה הבאה או זאת שאחריה תצטרכו חלוץ חדש, אבל לפחות עד אז תהיו תחרותיים.

11. k_700 Member

עוד פעם אתה מציע להם ללכת על חלוץ בן 200? למה לא לנסות לשים חלוץ צעיר ליד קוסטה ברוטציה? לא הייתי מתפשר על זה.

זלאטן בן 35 בעונה הבאה וכשהוא כבר הודיע שזו שנה אחרונה באירופה.

12. alexshw Member

כי חייבים "קראק". ימות העולם.

golding, cheddar ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  13. nwish Member

LOL!

14. Sturridge Member

הנוער מוסיפים לעצמם עוד תואר לארון אתמול אחרי זכייה בגביע האנגלי עם ניצחון 3-1 על מנצ'סטר סיטי (שהייתה בלתי מנוצחת במשך 16 משחקים), ו- 4-2 בסיכום שני המשחקים.

גביע שלישי ברציפות, חמישי ב-6 שנים.
    קבוצת הנוער האחרונה שזכתה שלוש פעמים ברציפות במפעל הייתה יונייטד בשנות ה-50.

״תינוקות קונטה״?

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/16
    golding אוהב/ת את זה.
  15. golding מנהלים

שלושת המבקיעים הם מקומיים שנמצאים במועדון מגיל 8.

מצב נושא:
הנושא נעול.