צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אין לאף שחקן להחליט דבר כזה בעצמו. זה ענף קבוצתי. מועדון חשוב מכל שחקן.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה איך זה מתנגש.

3. k_700 Member

לא קונה את זה, לא קניתי את זה בזמנו כשזה נראה לי מוגזם להמשיך עם ריו ואני לא אקנה את זה גם העונה אם יאריכו לקאריק חוזה בשנה(עדיין לא קיבל הצעה ומסיים בקיץ).

הוא גמור, במעמד שלו הוא ישחק הרבה,אם זה במערך 3 בלמים אתם תסבלו אפילו יותר(לא קונה הצלחה של המערך הזה בכללי באנגליה) ואז כשיתחיל הספסל באופן תדיר יותר אתם תגלו את המרמור של לג'נד כל כך גדול כלפיי מאמן שהוא יחסית פישר אצלכם.

אני לא רואה איך שחקן שאין לו יותר מה לתרום מקצועית יכול לעזור לסגל, כל הקטע של ההדרכה, תרטמה לחדר הלבשה וכו.. זה נחמד כשזה מגיע על בסיס שיש מה לעבוד איתו עדיין מבחינה מקצועית.
    עם טרי-אין. הוא גמור.

זה יהיה ריו פרדיננד final season all over again,זכרו את זה.

4. golding מנהלים

קודם כל אני שמח שיש לנו נביאים בדיון, חשבתי שהם נכחדו לפני אלפי שנים.

מבחינה מקצועית טרי לא שייך לרמות הגבוהות ביותר כרגע. זה לא סוד ודי ברור שהמועדון הבין את זה. איכשהו הוא עדיין הבלם השני בטיבו בסגל, כך שכל השטויות על ״שחקן גמור״ בכלל לא רלוונטיות כל זמן שקייהיל ואיבנוביץ׳ הם אלה שתופסים את מקומו. אני מאוד רוצה שנבצע רענון שורות בהגנה, ומבחינתי הבלמים שצריכים להישאר הם זומה וטרי. להחתים עוד בלם ולהעלות בחור מהנוער (כריסטנסן?) ואנחנו מסודרים, לפחות על הנייר.

חוץ מזה, גם לפני המינוי של מוריניו, ממש אחרי שבניטז התעלם מטרי לחלוטין, כולם חשבו שהוא גמור. שנתיים לאחר מכן הגיעה את העונות הטובות בקריירה שלו. מי יודע, אולי קונטה מייעד לו תפקיד שיכול להתאים לו ולהאריך לו את הקריירה בעונה או שתיים.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להשוות את המעמד של קאריק - ואפילו פרדיננד - ביונייטד לזה של טרי. גם לא את השפל המקצועי אליו הגיעו.

טרי כבר ירד לספסל מספר פעמים בעונות האחרונות וזה מעולם לא גרם לבאזז. בהנחה שהוא יאריך חוזה לאחר שיחה עם קונטה ובהבנה שהוא יראה דשא בעיקר בגביעים, אני לא רואה עם זה בעיה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Sturridge Member

מרגיש לי שהוא לא יאריך חוזה.
    מה אנחנו יודעים על מה שהוצע לו שם? המועדון הודיע ״הצענו לו חוזה״, יצא ידי חובה מול האוהדים, התנאים לא יתאימו לטרי (בצדק או שלא) והמועדון יצא נקי כי זו תהיה אשמת השחקן עכשיו.

7. JohnTerry26 Member

איזה תנאים יכולים לא להתאים לטרי? המועדון לא יכול להגיש לו הצעה מעליבה כדי לצאת ידי חובה מול האוהדים, הם יודעים שזה ידלוף בקלות.

עריכה: אני רואה שטרי הוציא הודעה אתמול באינסטגרם

https://pbs.twimg.com/media/CiW17gmXEAIqVot.Xxx:large

8. alexshw Member

הקוריוז של שוק העברות של צ'לסי העונה פפי ג'יבוג'י משאיר את ורדר ברמן בליגה בדקה 88.

9. Sturridge Member

כמה פעמים מועדונים יוצאים בהודעות "הצענו חוזה"? רק מזה אתה מבין שזה בעיקר להראות ש-הנה, עשינו כל מה שיכולנו, הכדור אצלו.
    ממי זה כבר ידלוף, כבר חוזים אתה מכיר שדלפו. אולי טרי יכתוב על זה פעם באוטוביוגרפיה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/16
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא לא אומרת כלום, ולא כל כך ברור לי מהי הקונספירציה הגדולה שאתה מנסה לחשוף. הבהירו לטרי שהוא לא יישאר כשחקן בכיר והוא צריך קצת זמן כדי להחליט אם להישאר במעמד שונה או לחשב מסלול מחדש. ביג פאקינג דיל.

11. alexshw Member

ההבדל היחיד בין פרדיננד לטרי, שטרי שחקן בית ופרדיננד גדל במקום אחר.

12. Sturridge Member

שום קונספירציה, רק הרבה אנשים חושבים שאם צ'לסי הציעו חוזה אז טרי אוטומטית נשאר.

13. k_700 Member

טרי סמל גדול יותר מפרדיננד וקאריק למועדונים שלהם ועדיין זה לא האישיו.
    האישיו זה שהוא שחקן מת בקבוצה שמנסה להלך על 2.
    נכון שצריך ביחד איתו להחליף את איבנוביץ' וקהיל, הווה אומר 2 בלמים כדי להגיע למצב נורמאלי(יש את האמריקאי החדש ששיחק איזה פעמיים וחצי שיכול להיות לכל הפחות "הרביעי", לא? ויש את כריסטיאנסן שגם כן יכול לפחות לעשות סגל).

בזמנו גם וידיץ' היה פחות גרוע מריו בשנה האחרונה שלו ומאוונס למשל, עדיין לא חשבתי שזה מוצדק להשאיר את שלושתם.
    בדיעבד או שלא, זה עלה לנו בעונה של המון ספיגות והגנה רעועה מאוד.

טרי שיקם את המעמד שלו לפני שנתיים אבל בקבוצה הרבה יותר רעננה ורעבה. לא הייתי מציע שהוא יעשה לעצמו אתחול מערכת בקבוצה הנוכחית וכשהוא מבוגר בשנתיים.
    אני לא מבין איך סוגרים איתו על מעמד, כאילו מה יגידו לו אנחנו צופים לך בחוזה ל15 משחקים? ועם זומה שוב קורע רצועות והוא יצטרך לשחק 40?
    הדברים האלה תמיד ביאסו אותי כשזה קרה אצלנו, כל הכבוד לעניין הסמל וזה אם הוא לא מספיק טוב הוא צריך לפרוש או לעבור לתפקיד מקצועי מלא אם הוא ירצה בזה.

14. JohnTerry26 Member

אבל השחקנים האלו תמיד רוצים לשחק עוד קצת, גם אחרי שהם לא מספיק טובים, זאת הבעיה שהמועדון נתקל בה שוב ושוב.

אם ההצעה היא ל״תפקיד״ דומה לשל טוטי ברומא למשל, לשחק פה ושם אבל בעיקר להיות המנהיג בחדר ההלבשה והספסל, חבל שהוא לא ייקח אותה אבל אי אפשר להאשים אותו או את המועדון לדעתי. גם לטוטי זה נמאס מתישהו. ובתור שחקן הגנה גם יהיו לו הרבה פחות דקות כי הוא לא ייכנס מחליף.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. JohnTerry26 Member

מצב נושא:
הנושא נעול.