צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

נתן יעביר עוד עונה בויטסה

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחות מפריעים לי השחקנים שמשחקים בקבוצה. חוסר התאום בין המנהל המקצועי, המאמן והבעלים פשוט מחריד.
    אגב, זה קיים ברוב הקבוצות הגדולות (והקטנות על אחת כמה וכמה) בעולם ולמעט כמה מועדונים שפועלים נכון, זאת בעיה גלובלית ולא רק בגשר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידעתם שזה בעצם אליעזר פדרו?

4. JohnTerry26 Member

די מרציו כותב על התעניינות שלנו בפאייה, אבל ווסטהאם לא מתכוונת לוותר עליו ורוצה איזה 60 מ' יורו.
    לפחות אנחנו מכוונים למקומות נכונים, קוליבאלי, נאינגולאן, פאייה, אולי גם קאנטה לפי המירור, רק שזה לא ייגמר במפח נפש עם איזה ברוזוביץ' ואוגבונה.

ChelseaPensioner אני לא מסכים לגבי ברהימי, אין דמיון בינו לבין סאלח או קואדרדו, בסגנון המשחק ובפרופיל הוא אפילו דומה להזאר.
    יש לו דריבל מעולה, הכדור דבוק לו לרגל, הוא חזק, הוא בקלות ישתלב אצלנו לדעתי. השאלה לגביו היא כמה אפקטיבי הוא מבחינת מספרים.
    בעיני הוא יכול לפרוח בקבוצה גדולה, בדומה לדגלאס קוסטה.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיצור, כמו כל זונת פרמיירליג אחרת אתם רוצים את הניגרס הכי טובים בשוק.

6. golding מנהלים

עברנו מהתעניינות ברודיגר לקוליבאלי. ביג לייק.

7. k_700 Member

יש מצב שתסיימו עם ג'ון סטונס?

8. golding מנהלים

מקווה שלא, אבל אני לא אתפלא. לא שאני מזלזל בסטונס, בעיניי הוא יכול להתפתח לשחקן מצויין תחת מאמן טוב. אני פשוט לא חושב שהוא מתיישב עם הפרופיל שאנחנו צריכים לעמדה הזו כרגע.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי התעניינו ברודיגר? הבחור הצטיין בהשאלה ברומא עם סעיף רכישה מצחיק. עוד חרא מילולי שנועד למשוך קליקים. כשאני אראה מישהו מחזיק חולצה אני אתלהב (אולי).

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מעניין אותי מה קונטה יעשה עם ססק. ישחק איתו רג׳יסטה, טרקוורטיסטה או בכלל יביא שחקן במקומו. בכל מקרה, הוא השחקן או מישהו בתפקיד שלו יהיה אחד הדברים הכי חשובים מבחינת צ׳לסי בעונה הבאה ואיזה כדורגל תשחק. כך או כך, הוא יהיה חייב להגן עליו מלעשות הגנה.

ולא יודע אם יצא סתם בטיימינג מוזר, אבל ביום הזה ממש לפני 15 שנה עשיתם החתמה לא רעה למרכז השדה.

===

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/16
    golding אוהב/ת את זה.
  11. golding מנהלים

הפרגמטיות של קונטה מבטיחה לנו שימוש מיטבי בכלים הקיימים. ססק עשוי לפרוח תחת ההנהגה של הפסיכופת, אבל רק אם ההנהלה תגבה את קונטה בהחתמה של שני קשרים מרכזיים. אם זה לא יקרה, או שססק יוסט לעמדה קדמית יותר (אבוי לנו, לשמחתנו זאת אפשרות לא סבירה), או שהוא פשוט ימצא את עצמו על הספסל. בקיצור, זה רג׳יסטה או כלום כפי שאני רואה את זה, כשבאופן אבסורדי ההחלטה לא תלויה באף אחד מקונטה או פברגאס עצמם. אמנאלו ומרינה, זה הזמן to make amends.

צריך לזכור שלדאבוננו גם אוסקר בתמונה. אני מאוד מקווה שנמכור אותו ואיכשהו, אולי כי אני מצולק ממוריניו, תחושת הבטן שלי אומרת שהוא בסוף יהפוך לרג׳יסטה שלנו. בבקשה אנטוניו, תן לי סימן שיוכיח לי שאני טועה.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים - בעולם האמיתי, זאת אומרת - הקישור שלנו מורכב מססק, מאטיץ', מיקל ואוסקר. אני חושב שאני פשוט אוסיף 'חלומות באספמיה' לחתימה שלי, זה יקל על העניינים.

13. JohnTerry26 Member

בנתיים - בעולם האמיתי - ב15 ליוני.

אי אפשר כבר לכתוב על מה שאנחנו מקווים שיקרה בלי שתבוא עם אותה הודעה קבועה? הבנו שאנחנו אבודים, בסדר, תבוא לצחוק עלינו עוד חודשיים.
    זה פשוט די משעמם.

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעמם זה פנטזיות פוטבול מנג'ר על ניינגולאן וקאנטה שטורפים את מי שיעז להתקרב לססק בזמן שקוליבאלי סוגר את החלק האחורי ופאייה מפציץ מקדימה. פירטתי בעמוד הקודם למה אנחנו לא אבודים, סתם במצב מחורבן. יעבדו נכון, נשתפר ונסיים עם כרטיס לליגת האלופות. לא יעבדו נכון, נישאר מחורבנים.

15. JohnTerry26 Member

מי כתב שכל הארבעה האלו יגיעו? מי כתב על אליפות? איש לא כתב את זה. וגם אם מישהו היה כותב זה עדיין היה הרבה יותר מעניין ממישהו שכותב שוב ושוב שהמצב יישאר מחורבן. כאילו משנתו הפסימית והעגמומית לא הובנה בפעם הראשונה.

בוא פשוט לא נכנס לדיון הזה עד שתתחיל העונה או עד שנחתים מספיק כוכבי על שיתנו לנו להרים את הראש ולצפות לעונה החדשה.

מצב נושא:
הנושא נעול.