צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

הכל יכול להיות. אני ניזון כמו כולם ממגוון דיווחים בתקשורת וזו לא התמונה שמצטיירת.

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חרטא. ומי יחפה על איבנוביץ? בנון יחפה?

3. golding מנהלים

כפי שרשמתי, עכשיו שיש קשר התקפי נוסף שניתן לסמוך עליו, יכול להיות שנראה את וויליאן מתופקד בעמדה מרכזית יותר. אני לא מאמין שהוא ייקח את התפקיד של פברגאס אבל כשאוסקר לא על המגרש הוא לבטח ישחק בעמדת ה-10. אחת הבעיות הכי גדולות בציוות של פברגאס ומאטיץ׳ היא הרכות שבמרכז המגרש, כשאוסקר בכושר לא ממש מרגישים את כי הוא מכסה מלא שטחים ומחפה על ססק. וויליאן יכול לעשות את זה גם כן. רמירז מוסיף המון אנרגיה וניידות אבל בכל הנוגע לאינטליגנצית משחק ושליטה בכדור הוא לוקה בחסר, לכן כשהוא משחק כל השיטה שלנו מאבדת מצורתה.

אני עדיין מקווה שנחתים קשר מרכזי במקום מיקל או רמירז, זאת בערך העמדה היחידה שבאמת הייתה זקוקה לחיזוק ממשי הקיץ.

4. k_700 Member

5. Armstrong Member

אם בזה אנחנו מסתפקים - איכס.
    אם לא, תוספת נחמדה מינוס לספסל.

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  6. Magpie27 Member

לדעתי פדרו הולך ישר להרכב הראשון.

7. TooKy Member

אני לא מבין למה כולם מתלוננים על ההחתמה של פדרו, בכלל ראיתם אותו משחק בשנתיים האחרונות?

8. Blaugrana Blood Member

אל תצפו לריג׳קט ברמה של אלכסיס מבחינת כשרון. אבל פדרו שחקן שעובד קשה תמיד, סקורר מצויין ביחס לווינגר ומאוד רעב לכדורגל אחרי שהתבססה בבארסה שלישייה שאי אפשר להזיז מההרכב. לא רואה בסגל הנוכחי סיבה למה הוא לא יהפוך לאופציה הראשונה בצד ימין.

בשוק של היום לקבל שחקן בן 28 שכבר שיחק בגמר מונדיאל וכבש בגמר האלופות, במחיר הזה. נראה לי רכש לא רע בכלל

9. yonmu Member

פדרו אולי (ממש אולי) מוכשר פחות מוויליאן\קוואדראדו\סלאח, אבל הוא הרבה יותר תכליתי ובוגר מהם. כנראה שKDB עדיף עליו (ולדעתי גם שורלה, אבל הערכתי אותו הרבה יותר מאשר רוב האנשים), אבל בסופו של דבר אתם מקבלים כאן סקורר מוכח. כל עוד אתם לא מתכוונים לשבור את השוק עם רכישות כמו KDB\גרייזמן\מולר (אם האחרונים בכלל רלוונטיים) - הוא כנראה האופציה המתאימה ביותר.

מה שכן, הוא לא זה שישים אתכם בליגה של בארסה-ריאל-באירן(-יובה?), אבל הוא כן יאזן את הפערים שפתחו עליכם בליגה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה פערים פתחו עליהם בליגה? צ'לסי זאת הקבוצה עם הסגל השני הכי טוב בליגה אחרי סיטי, וגם זה נתון לויכוח. השחקנים שאמורים לשים אותם בליגה של ברצלונה, ריאל ובאיירן הם הזאר, קוסטה, פברגאס, מאטיץ'... בקישור ובהתקפה בעיניי כל מה שהם צריכים זה צוות מסייע (ועומק) ברמה גבוהה מספיק. לפדרו יש פוטנציאל לענות על ההגדרה הזאת בתור קשר התקפי שאמור לתת הרבה גולים, משהו שפחות יש כרגע בסגל של צ'לסי.

מה שכן, אני חושב שפלקאו יכול להתברר כנפילה גדולה בתור הגיבוי לקוסטה, וזאת עשויה להיות בעיה גדולה.

11. Blaugrana Blood Member

לטעמי, בלי קשר לצוות המסייע, השחקנים שמנית לא יקחו את צ׳לסי לרמה הכי גבוהה באירופה. בערך בלבל של פ.ס.ז, יובה, אתלטיקו. בהנחה שטורה וקומפאני חוזרים לכושר של לפני 2-3 עונות (ויש סימנים לכך), השחקנים המרכזיים בסיטי איכותיים יותר ונראה שכרגע גם הסגל עמוק יותר.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקנים של סיטי כן יקחו אותה לרמה הכי גבוהה באירופה? השחקנים המרכזיים בסיטי איכותיים יותר וגם הסגל?
    על סמך מה המשפטים האלה? הסתיימה ממש לא מזמן עונה מלאה של משחקים וצ'לסי השאירה אבק למנ סיטי. מה כבר השתנה בסגלים הקיץ?
    לצ'לסי סגל יותר טוב בעיני והיא המועמדת מספר 1 לאליפות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. yonmu Member

מה השתנה בסגלים?
    קוסטה איבד את המחץ שלו. יותר מבוגר, יותר פצוע, פחות חזק.
    ג'ון טרי מתחיל את הדעיכה וזה יבוא לידי ביטוי גם בכמות הדקות וגם ביכולת (גם עמדות המגנים פחות יציבות).
    מצד שני אצל סיטי -
    אגוארו פותח עונה וממשיך להיות רמה אחת מעל לכל שחקני ההתקפה בליגה.
    סטרלינג (שאני לא מחזיק ממנו יותר מדי, ובכל זאת) הצטרף פחות או יותר על חשבון יובטיץ' שלא עשה הרבה בכלל.
    אוטמנדי חתם עכשיו ואם ימשיך בכושר שלו מספרד יהפוך עם קומפאני לצמד הבלמים הטוב בליגה.

אני כן מאמין שלמאטיץ'-פברגאס-הזארד יש פוטנציאל להוביל קבוצה לרמות הגבוהות ביותר, אבל כרגע נראה כאילו ההגנה תתערער לפני שההתקפה תתייצב. זה תלוי בעיקר באוסקר (שעדיין עשוי לתת קפיצת מדרגה) ובקוסטה (שיכול לשחזר את העונה שעברה, אם כי אני לא מאמין שזה יקרה), אבל במקביל ההגנה צריכה להתייצב.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד שקוסטה איבד את המחץ שלו זה לזרוק סיסמא בלי שום ביסוס. מתי הוא הספיק לאבד את המחץ בדיוק? העניין היחיד אצלו זה הכשירות, ואותו דבר אפשר להגיד על אגוארו. טרי גם אם נתן שני משחקים חלשים הוא עדיין בוודאי מהבלמים הטובים בליגה, וגם אם לא, אז יש בלם מהמוכשרים ובעל פוטנציאל גבוה מאוד בשם זומה.

סטרלינג מול פדרו, מעניין יהיה לראות מי יתרום יותר בסוף העונה. אולי בראייה קדימה אין ספק שהרכש של סטרלינג הרבה יותר "טוב", אבל לעונה הנוכחית? יש סיכוי לא רע שפדרו ייתן יותר.

אוטאמנדי בהחלט נראה כמו חיזוק רציני, אבל משהו שעושה כזה הבדל? לא בטוח. אם דה ברוין יחתום אולי יהיה אפשר לצרף אותו ואת אוטאמנדי כשני חיזוקים "על פני" צ'לסי.

אגב, אני כן חושב שהסגל של סיטי מעט יותר איכותי על הנייר, פשוט לא שיש כזה שוני מהעונה שעברה...

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב פשוט ש2 המחזורים אולי השפיעו קצת יותר מדי על הדעות.
    אגוורו תמיד היה שחקן על, זה לא חדש לנו. הוא שחקן פנטסטי.
    קשה לי לצאת נגד טרי, כבר אמרו מזמן שהוא "גמור" והוא ענה כמו שהוא תמיד עושה בקריירה.
    לא מתייחס לאוטמנדי, נראה איך הוא ייראה.
    אתה אומר שההגנה של צ'לסי צריכה להתייצב, מה עם זאת של סיטי? היא צריכה עוד יותר להתייצב.

מצב נושא:
הנושא נעול.