צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

פדרו נכנס היישר להרכב, זומה פותח במקום קייהיל וטראורה על הספסל. באבה לא בסגל והשמועה אומרת שהוא עדיין לא קיבל אישור רשמי (את הויזה שלו כנראה).

אוסקר ומוזס עדיין פצועים.

קואדראדו ורמירז בכלל לא בסגל...

the team is....
    Chelsea team v West Brom: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa.

2. JohnTerry26 Member

הבנתי שבאבה לא התאמן השבוע עם הקבוצה...

מוריניו לא דיבר על רמירז כפצוע, מוזר.

3. Magpie27 Member

למי שפיקפק ביכולות של פרדו מקבל היום את התשובה. השחקן לא מפסיק לרוץ. אנרגיות מדהימות ויכולת שמתבטאת בפירות.

4. DRORIKO Member

על ההגנה הרעה כבר דיברנו אחרי ההפסד לסיטי. אבל יש עוד נקודה שממחישה את ההיחלשות מהעונה שעברה-ססק. בחצי הראשון של העונה שעברה הוא היה חם אש,הטורבו של הקבוצה,העונה הוא כבר 3 משחקים על תקן רואה ואינו נראה.

מצד שני פדרו מסתמן כבינגו של מוריניו,בוא נחכה כמה משחקים כדי לראות

5. golding מנהלים

זומה זומה זומה זומה!

6. golding מנהלים

CUADRADO NEARS JUVE LOAN

Juventus will officially announce the loan signing of Chelsea wingerJuan Cuadrado today, according to Gazetta dello Sport.

The two sides have reportedly reached an agreement. Juve will pay a€1.5million loan fee plus and will also have the chance to make the deal permanent for €24million next summer.

Cuadrado is expected in Turin on Monday to undergo his medical.

מעולה.

7. Sturridge Member

קוואדרדו הולך להיות כנראה המושאל הכי over-qualified שהיה לנו.

את המשחק אתמול לא הצלחתי לראות,
    אבל רק לפי התקציר נראה שאם לא וויליאן- פדרו מסיים אפילו עם שניים או שלושה בישולים.
    רק בצ'לסי יכול לשחק שחקן התקפי שלא מתפקד מול השער, חבל שמוריניו לא השאיר את פליפה לואיז- היה אפשר לעשות איתו רוטציות בכנף, אותו אפקט.

נתון קטן למי שמחפש טיפת עידוד:
    סוונסי בבית, סיטי בחוץ ו-ווסט ברום בחוץ- גם בעונה שעברה הוצאנו משלושת המשחקים הללו 4 נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/15
  8. golding מנהלים

מעניין שאנחנו גם משאילים את קואדראדו וגם, לפי הטלגרף, עומדים למכור את מוזס. זה אומר שטראורה ו/או קנדי יקבלו הזדמנות העונה.

9. golding מנהלים

די מארציו מקשר אותנו לגראי. לא מתלהב מזה בכלל, מקווה שזאת דרך ללחוץ על אברטון. גראי שחקן די איטי, לא? אם כן אני לא מבין את ההגיון.

10. JohnTerry26 Member

לא יודע איך זה לוחץ את אברטון, הם לא רוצים למכור, לפחות לא תמורת 30 מ' פאונד ובעיני מצוין שהמועדון לא ממשיך לנסות.
    להגיע לסכומים של 40 מ' פאונד עבור בלם בן 21 שנתן עונה אחת טובה? על מה ולמה צריך לקחת הימור כזה? אני רואה את הפוטנציאל של סטונס אבל אני בספק שהוא עד כדי כך מיוחד, כאילו אין בלמים אחרים.

לא מספיק מכיר את גראי... אבל הוא שיחק אצל מוריניו בריאל ב10/11, בקושי שותף והלך לבנפיקה.

11. owen11111 Member

דווקא התחושה האישית שלי היא שלסטונס כן יש פוטנציאל דיי יוצא דופן, בייחוד בגזרת הבלמים.
    כבר כמה שנים יש תחושה שהיצע הבלמים האיכותיים הולך ואוזל. בעולם בו דוויד לואיז נמכר תמורת 50 מיליון פאונד (ואין לזה שום הסבר הגיוני, גם היום) ושחקנים כמו אוטמאנדי ומאנגלה עולים סביב 30-40 פאונד - אני לא חושב שהמחיר של סטונס מופקע במיוחד.
    אם לוקחים בחשבון שהוא גם אנגלי וגם צעיר מאד, 2 פרמטרים שמוספים עוד כמה מיליונים טובים לשווי שלו - מדובר במחיר דיי ריאלי עבורו.

במשחקים שראיתי אותו באברטון הוא מאד הרשים אותי. יש לו המון גינונים שמזכירים את ריו פרדיננד בימיו בלידס. הוא מאד שקט עם הכדור, החל מהמשחק הראשון שלו הוא הראה רמות ביטחון מרשימות ומעבר לאלמנטים המנטליים, יש לו איכות תיקול מצויינת, הוא מהיר מאד ביחס לבלם ויש לו מיקום פשוט מרשים. תחת ההכוונה הנכונה, אני באמת מאמין שהוא שחקן שיכול להוות עמוד שידרה למועדון ל 8-9 שנים דיי בקלות.

golding אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

מצחיק אבל גאראי זה עוד איזה שחקן של הסוכן הכל יכול שכבר חתם אצלינו איזה 4-5 פעמים... או שלא.

מהמעקב אחרי מעשיו בארגנטינה כן נראה שזה בלם יותר שלם ומנוסה מהבלם הלא משכנע שהיה אז בריאל.

דווקא לטעמי לקבוצה שמשחקת בדכ עם קו הגנה שמגן נמוך וקישור אחורי חזק הוא יכול להיות מציאה אם המחיר לא משוגע.

הוא לא מהיר במיוחד אבל כן נראה היום הרבה יותר שלם מהגירסה הצעירה של גארי קהיל שיעלה 45-40 מיליון פאונד.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/15
  13. golding מנהלים

מוריניו שואף לעבור לקו הגנה גבוה לפי דבריו, וכרגע זה לא אפשרי בדיוק בגלל התכונות של הבלמים שברשותנו. לא רואה את זה קורה. יותר נכון, אני מקווה שזה לא יקרה.

אם כבר, אז דווקא גראי מזכיר לי את קייהיל.

14. JohnTerry26 Member

נעשה סדר לגבי המחירים - לואיז נמכר תמורת 50 מ' יורו. וזו דוגמא שלא קשורה לכלום כי הוא כבר שיחק במועדון גדול והיה גרוע בתור בלם, פסז' החליטה לתת לנו מתנה עבור שחקן שבעיקר חילטר בתור קשר אחורי בעונה האחרונה שלו בצ'לסי (והיה לא רע צריך לומר). אוטמנדי (בלם מוכח בלה ליגה ונחשב לאחד הטובים כיום) ומנגלה (דומה לסטונס במעמד שלו) עלו בסביבות ה38-42 מ' יורו. אם אברטון תשחרר את סטונס רק ב40 מ' פאונד זה אומר 55 ביורו.

מצד אחד אתה מדבר על מחיר ריאלי, ומצד שני אחד הפרמטרים שלך למסקנה הזו זה שהוא אנגלי.... אז מה ריאלי פה? זה ששחקנים אנגלים עולים הרבה יותר מהשווי שלהם זה דבר שידוע לכולם, אבל באופן ריאלי, הגיוני, אין סיבה שהאנגליות שלו תוסיף עוד כמה מיליונים טובים לשווי שלו. אין סיבה שזה יוסיף שקל לשווי שלו. הקבוצה שמחפשת לקנות צריכה להחליט אם היא נכנסת לשוק האנגלי ההזוי הזה או מתרחקת ממנו, אני אשמח אם נתרחק.

k_700 אוהב/ת את זה.
  15. golding מנהלים

רשמית, קואדראדו הושאל ליובנטוס.

מצב נושא:
הנושא נעול.