צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

מי מבטיח לכם שתראו יותר צעירים על המגרש ברגע שמוריניו ילך? זה קצת מזכיר לי את הדיבורם אצלנו והפנטזיות אצלנו שמאמן אחר שיגיע יזרוק כבר את לוקאס מההרכב. בפועל אנחנו כבר סופרים 300 מאמנים שהופכים אותו לבאנקר. הדברים תמיד נראים אחרת. מוכן להתערב שמאמן אחר שיגיע לצ'לסי יעלה פחות או יותר את אותם 11 ולא יתחיל פתאום לזרוק שחקנים שהיו לו טובים לפני שהגיע, הדברים האלה פשוט לא קורים.

ראיתי את המשחק מול סטוק והדבר היחיד שעבר לי בראש כשארנאוטוביץ' כבש זה שהשחקנים של צ'לסי פשוט מעדיפים להמשיך להפסיד עד שרומן ישתכנע ויפטר אותו, שום סנאריו אחר לא נראה לי הגיוני כרגע למען האמת.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Bon Argumentum Ad Hóminem

יש אמת מקצועית בדברי הכותב, ועם זאת, קשה לי שלא לנכס את הנפילה של צ'לסי תחת מוריניו למשהו רחב הרבה יותר מנקודות מקצועיות ספציפיות.
    עוד מהעונה האחרונה שלו בריאל מדריד היה ניתן לראות את מוריניו מאבד משהו מחדוות המשחק, השליטה האבסולוטית שלו במערכת והנשכניות שאפיינה אותו. אולי היה צריך שנת שבתון, אולי היה צריך אתגר בדמות מועדון אחר שהוא לא צ'לסי. למוריניו לא היו בעיות של יחסי-אנוש ברוב שנותיו כמאמן. היום הוא רב עם רופאים בקבוצה והשחקנים, גם אם לא עושים לו שביתה איטלקית, גם לא רצים בשבילו את האקסטרה-מייל. השחקנים לא מראים שהם נותנים את המקסימום שיש להם, במטרה להראות שלא הוא הבעיה. הוא נראה חסר-פתרונות וזה דבר חדש, כי גם כשבריאל הוא סיפסל את איקר הסמל, הרגשת שאולי חדר-ההלבשה לא לגמרי איתו, אבל הוא עדיין שולט במערכת הכללית של המועדון ולכן גם לא ירד מהמקום השני/שלישי.

בשורה התחתונה, הפורטוגלי צריך להמציא את עצמו מחדש. השאלה אם הוא יכול לעשות את זה תוך כדי תנועה בצ'לסי או שמא זה כבר אבוד. כל עוד אנחנו לא מאחורי הקלעים, חווים את הדינאמיקה במועדון יום-יום, קשה להשיב על זה.

oranfu ו-אלעד אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

לא קראתי את הטור אבל אני חושב ששחקנים כאלה צריכים לקבל ביקורת ארסית לא פחות מהמאמן. שימו לב מה קורה אצל ססק פברגאס למשל מאז שהיה ילד פלא בארסנל ועלה לגדולות - הוא פותח כל עונה בקצב רצחני - שערים, בישולים, כדורגל סקסי - ותמיד חלה נסיגה אצלו בחצי השני של העונה, למה? בצ'לסי הוא קיבל את הבמה להנהיג בניגוד לברצלונה למשל שם היה כינור שני. בעונה שעברה זה היה בינגו של מוריניו ואני לא חושב שצ'לסי הייתה יכולה להשתדרג בצורה אחרת, היא רכשה שחקן טוב במחיר טוב. כדי לצרף את קוקה או פוגבה(לא ריאליים כנראה) - היא הייתה צריכה להשתולל. גם עדן האזר נראה העונה כמו חן עזרא, אם הוא לא מצליח לעבור קונוס - מוריניו לא יכול לעשות דבר.
    הדיווחים אומרים שצ'לסי רוצה להיפטר מהמשולש איבאנוביץ'-ססק-האזר. קשה לי להאמין שהאזר יעזוב. אם איבאנוביץ' יעזוב זו לא באמת טלטלה לדעתי. מעניין איך מוריניו חושב לפתור את המצב ומה האופציות בחלון ההעברות. אגב, יש אימות לגבי הדיווחים שפדרו סובל מכל רגע בלונדון?

5. alexshw Member

אני מעריך שהוא יותר סובל ממצב הקבוצה

6. Sturridge Member

השבוע שיחקה נבחרת אנגליה הצעירה נגד שוויץ. חצי משחקני השדה האנגלים היו של צ'לסי. כמה מהם יקבלו מקום בבוגרים? התשובה היא אפס.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז ניצחון, אין מה לומר חוץ מלהתפלל שזה המשחק שישחרר את הפקק ונראה איזשהי המשכיות. שלטנו לחלוטין, הפעם גם לא וויתרנו על החזקה בכדור כאשר הובלנו וזה כבר איזשהו שינוי מינורי לטובה. שיחקנו לא רע, הגענו למצבים ודאגנו להמשיך להחמיץ בשלומיאליות. אין מה לפרט, רק שתגיע כבר ההמשכיות.

לפחות מוריניו יגיע לסמי עופר.. ניפגש עם הכחולים ביום שלישי בשעה טובה.

DRORIKO ו-golding אוהבים את זה.
  8. golding מנהלים

אל תשכח שהזאר וססק סוף סוף נתנו משחק טוב. אנחנו צריכים אותם כל כך.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם אני מרוצה יותר מהניצחון או מהבלון שמתפוצץ לבניטז - שוב - בפנים.

יש פה מישהו שמגיע ביום שלישי למשחק הנוער?

golding אוהב/ת את זה.
  10. golding מנהלים

מתי המשחק של הנוער ואיפה?

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-14:00 בנתניה לפי מה שהבנתי.

12. golding מנהלים

נראה לי שאהיה שם.

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  13. Turgi Guest

אני גם אנסה לבוא.

golding אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש כרטיס ביד, כל שנותר הוא לא לקוות שלא יהיו בושות ו-1000 האוהדים שבא מלונדון יחזרו עם הנקודות החשובות האלו. (כדי שנעוף אחר כך מול אתלטיקו מדריד או פסז'.. אבל בכל זאת)

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נשמע תלוש מהמציאות עכשיו, אבל לא הייתי פוסל קמפיין טוב בעוד כמה חודשים בטורניר נוק-אאוט.

מצב נושא:
הנושא נעול.