צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ערב קסום... משחק נהדר שלנו, מתי לעזאזל ראינו ככה את מאטיץ'? שלט ביד רמה בכל הנעשה סביבו, בצורה איכותית וחדה, משחק נפלא שלו. עם יכולת כזו אנחנו מסיימים במקומות 1-4 בלי שאלה בכלל, למה לכל הרוחות אי אפשר לראות יכולת כזו כל שבוע?

באמת שהתגעגעתי לראות אותנו משחקים ככה, משחק שוטף, משחק מאוד יצירתי שלנו, אפילו אוסקר היה נהדר, מי שהכי פחות בלט, למרות כמה מהלכים מוצלחים, זה שוב הזאר שפשוט לא נראה זה. וויליאן היה טוב מאוד והגיע לו לכבוש שער כזה, שמשקף את כל העונה שלו.
    אני באמת שלא יודע איך לקחת את המשחק הזה, שוב כמשהו חד פעמי? אנחנו כל העונה הזו עושים צעד אחד קדימה ואז 4 אחורה, מה יהיה הפעם? אני מקווה שהשחקנים האלה יגלו אופי ואחריות וידעו להמשיך בדיוק באותה צורה גם בליגה.

בשמינית נקווה לא לקבל את פסז או יובנטוס, כדי לנסות לגרד איכשהו משהו גבוה העונה.

golding אוהב/ת את זה.
  2. golding מנהלים

לא מקבל את התאוריה שהליגה האירופית היא הסיכוי היחיד שלנו להגיע לאלופות. גם שם יש מספיק קבוצות טובות שיכולות להעיף אותנו, ובכל אופן אי אפשר לדעת באיזה כושר נהיה עוד חודשיים כך שלשלול ריצה טובה שלנו זה עדיין קצת premature.

פסז׳ זה כמו הברצלונה/ליברפול של הקדנציה הראשונה של מוריניו כאן. מקווה שנצליח להימנע מהם ולקבל את גנט.

3. Sturridge Member

רק יובנטוס והפריזאים הם הבעיה שלנו?
    לא רואה אותנו מצליחים לעלות מול כל קבוצה שהיא לא גנט.
    מה שאיינדהובן עשתה ליונייטד היא עושה בקלות גם לנו.

אגב, בדקה ה-30 אחוזי ההחזקה בכדור היו כמעט 70 אחוז לפורטו.
    לא ראיתי את המחצית השנייה, אולי באמת היינו מצויינים אבל המחצית הראשונה הייתה לא רחוקה מהרמה של כל העונה הזו.

עכשיו אני גם רואה שהמשחק נגמר עם מעל 60 אחוזי החזקה לפורטו, בברידג'.
    אני שמח שאתם מסופקים מזה, מוריניו הצליח לעשות עליכם עבודה טובה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש דינמיקה ומומנטום בכדורגל. המשחק ברביעי לא הפך הכל לורוד ומוצלח. אבל הכל היה נגדנו לפני המשחק, פורטו שלטה כי הביטחון שלנו בקנטים וכי היא הייתה חייבת ניצחון. בסופו של דבר שהכדור היה אצלנו היינו נראים טוב יותר בחלק ההתקפי, ראינו דברים משחקנים כמו אוסקר ובעיקר מאטיץ שלא ראינו כמעט העונה בכלל. אנחנו לא באיירן לא ברצלונה וגם לא סיטי העונה. אנחנו נצטרך להקיא דם בשביל כל פיסת נחת ועבור כל נקודה. במצב הנוכחי, הדברים הקטנים שקורים תוך כדי המשחק והתוצאה הם מעל הכל, אחוזי החזקה בכדור לא מעניינים, ואגב אף פעם לא באמת הצטיינו בזה, בטח לא במשחק שניצחון לא היה מאסט עבורנו.

5. Sturridge Member

אפשר להגיד שהשתפרנו התקפית (השער של וויליאן היה שער השדה הראשון שלנו שלא נגד מכבי, פתחו שמפניות), אבל מכאן עד ל״ערב קסום״...
    לסגור את ברצלונה או באיירן ולזכות בגביע זה ערבים קסומים, לא משחק בדצמבר שאתה מחפש גם דרך ולא רק תוצאה חד פעמית.

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מחפש דרך כשמדובר במשחק על העליה ואתה מגיע אליו מהמקום ה-14 בליגה אחרי שהפסדת לבורנמות' בשבת. שיפור פה, שיפור שם, עוד קצת ביטחון, ואולי יצא מזה משהו. זה כדורגל, לכו תדעו.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכל פרופורציונלי. פעם משחק על המקום הרביעי מול ליברפול במחזור האחרון היה ערב קסום. אם נרצה או לא השנה אנחנו לא במצב לצפות להפתיע כרגע את בארסה או באיירן, אנחנו יותר מדי מאחור, אז כן- ערב של משחק על כל הקופה עם ניצחון ביכולת טובה, יכולת שלא משקפת את העונה, שחקנים שפתאום הזכירו שיש להם כדורגל.. אפשר להתלהב מעט.

בסופו של דבר, כולנו בסך הכל רוצים ומצפים שניכנס לסוג של מומנטום, זו באמת המטרה והשאיפה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

נביא בעירי.

golding ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קיבינמט

10. JohnTerry26 Member

איזה מפעל מאוס.. תתערבו כבר בהגרלות כמה אפשר לראות את אותם משחקים. ממש בדיחה.

11. alexshw Member

צ'לסי של מוריניו היא קבוצה מתה לחלוטין. לא היה אתמול שום שלב במשחק בו מישהו האמין שצ'לסי יצאו מהמגרש עם משהו.

12. RG11 Member

אני לא חושב ככה לגבי המשחק של אתמול. בחצי שעה האחרונה צ'לסי שכבו על השער של לסטר, ורק בגלל החמצות מסמרות שיער צ'לסי לא הוציאה הרבה יותר מהמשחק הזה (ראה ההחמצה האיומה של איבנוביץ' בקרן מול שער ריק). אני דווקא חשבתי שהם הולכים להשוות, אפילו לא היה לי ספק בכך אחרי השער של רמי, אבל כנראה שלא הולך אז כלום לא הולך.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

13. alexshw Member

להתעורר לכמה דקות בסוף ולנסות קמבק זה לא שיטה שאפשר לבנות עליה כל הזמן. אני אדייק לאורך רוב שלבי המשחק הם נראו לי מתים לגמרי.

14. Sturridge Member

אל תדאג, הם מתערבים...

לגבי אתמול, אין מה להגיד. דקה 30 כבר סגרתי את הטלויזיה.
    מוריניו הצליח לגרום לי לסבול פחות ממשחקים של מכבי חיפה.
    האחרון שיכבה את האור.

מוריניו בחצי רמיזות יוצא על השחקנים, אבל כמה אפשרות שבוע אחרי שבוע לשמוע אותו מתלונן? שמישהו יספר לו שהוא זה שבוחר אותם כל שבוע מחדש.
    הפיתרון היחיד זה להישאר עם קומץ בודד של שחקנים ולכל שאר העמדות לשלב את המושאלים (אלא אם כן יספרו לי שאברמוביץ' מסוגל לקנות עשרה שחקנים חדשים),
    להרבה מהם מגיע מקום בהרכב לפני אוסף הליצנים של היום.
    החלק העצוב הוא שכנראה אני מכיר אותם יותר טוב ממוריניו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/15
  15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה, הביתה.

הזאר, כן?

מצב נושא:
הנושא נעול.