צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

מוכר למישהו? זהה בצורה די מפחידה.

http://theshed.chelseafc.com/chat/uploads/293f7503296c.Xxx

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

והם לא ירדו בסוף...ועונה אח"כ רצים לאליפות.
    אז מה אתם מתלוננים בכלל?!

ChelseaPensioner ו-golding אוהבים את זה.
  3. Roma מנהלים

רצים לאליפות...
    אפשר להגיד שהם רצים לאליפות אז באיירן טסה לאליפות.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ לא פוטר (והיה ממשיך לעוד יובל אם היה מעוניין בכך), הם סיימו במקום השביעי והגיעו לגמר הגביע.

5. golding מנהלים

קלופ ידע שאין לו מה לחפש במועדון יותר, גם הוא וגם דורטמונד יצאו לדרך חדשה וכרגע נראה ששני הצדדים הרוויחו מזה. אלה הדברים שהוא אמר:

"I've always said that I would say it if I'm not the perfect coach for this extraordinary club,” said Klopp.

"Dortmund needs a change. It has nothing to do with the current sporting situation.

"I picked this time for my announcement so as not to create any time pressure as was the case in the last few years with some player decisions.

"I definitely believe this is completely the right decision. Sometimes big heads must roll and today it was mine. There was never any rift with the team.

“You can imagine how unbelievably tough this is to leave behind something as brilliant as this. It’s extremely difficult to say it, but we’re professionals and you have to make a decision. I believe the decision is absolutely correct. This club deserves to be coached by someone who is 100 per cent the right person for the job, and a decision had to be made.

“No-one needs to be grateful to me. It‘s been a fairy-tale journey. Both sides have invested so much. I will always support this extraordinary club.”

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר דיברתי על זה שלא צריך לפסול את מוריניו כמי שצריך להישאר ויכול גם לתקן בעונה הבאה, כי מה הטעם להביא מנג'ר אחר כאשר יש לך כבר את אחד הטובים ביותר. אבל הדברים שהוא אמר אחרי ההפסד ללסטר כבר באמת נשמעו לי כמו משהו שאין ממנו חזרה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

8. Raulito Madridista

החלום שלי הוא שמוריניו יפוטר וגם בניטס ונעשה טרייד. וברצינות: אני חושב שהגיע הזמן ששחקנים גדולים ישלמו את המחיר ולא המאמן(אני מדבר בעיקר על דייגו קוסטה, ססק פברגאס ואיבאנוביץ'). כן, ברור שדווקא משום שמדובר במוריניו. בקיץ הוא ויתר לחבר'ה קצת יותר מדי והוא מודה בזה - המשקל העודף של דייגו קוסטה למשל, פתיחת האימונים בשלב מאוחר(קבוצות של מוריניו לרוב פותחות את העונה בשיא ודועכות אחר-כך), אולי העריך את הסגל יתר על המידה. מוריניו לא עיוור, הוא רואה את מה שקורה. בינואר לא תמיד אפשר לתקן ברמה הנדרשת והערך של השחקנים מרקיע שחקים בלי סיבה, אבל אני בטוח שהוא צריך לבנות את הקבוצה מחדש, הוא כן יודע לעשות את זה.

9. golding מנהלים

הוא יודע לבנות קבוצה מחדש? מתי הוא עשה דבר כזה?

10. AE94 Member

קודם כל כאוהד כדורגל נייטראלי וכחדש בפורום מה שקורה לצ'לסי השנה זה מרתק ולמען האמת אני לא זוכר הדרדרות כזו של קבוצה מאלופה לקבוצת תחתית בליגות הבכירות באירופה

עכשיו לדעתי בצלסי צריכים לנסות להבין מה הבעיה? האם זו ירידת מתח בתחילת העונה שהובילה להפסדים לא צפויים ואז השחקנים נכנסו למערבולת של הפסדים ונכנסו ללחץ ואיבדו את האמונה בעצמם? או שמדובר למעשה בסבוטאז שעושים חלק מהשחקנים למוריניו?

בכל מקרה לדעתי בשני המקרים רומן אברמוביץ צריך לשאול את עצמו אם מוריניו הוא האיש שיכול לפתור את הבעיה ע"י הכנסת אמונה ומוטיבציה בשחקנים אם הגורם הוא חוסר ביטחון מוחלט או שאפשר לתת לו את האשראי להעיף מהקבוצה את השחקנים "הבוגדים" ולתת לו תקציב כדי להביא רכש ולמעשה לבנות קבוצה כמעט חדשה או שזה כבר מאוחר מדי ואם מוריניו ימשיך אז יגמר בסכנה ממשית של ירידת ליגה.

בכל מקרה קשה מאוד לדעת כי זה קצת הזוי להאמין ששחקנים ברמות האלה עושים דווקא למאמן או מתנקמים בו.

אבל אם מדובר להחליף את מוריניו אנשים פה חוזרים על 3 שמות אפשריים בלבד: פפ,סימאונה או אנצלוטי אבל אני רוצה לנסות להציע מספר שמות מעניינים שחומקים מתחת לרדאר והאם לדעתכם הם מתאימים לאמן את צלסי במצב הנוכחי?
    אז המאמנים שאני מציע הם מרסלו ביילסה שלדעתי יכול להיות הצלחה ו 3 מאמנים שהוכיחו את עצמם בעבר אך קשה לדעת אם הם מתאימים לאמן קבוצה במצב הנוכחי והמאמנים שאני מדבר עליהם הם מרצלו ליפי,ויסנטה דל בוסקה ופאביו קאפלו
    ועוד 2 שמות מעניינים לדעתי של מאמנים שעתידם לפניהם הם יוגי לב ואנטוניו קונטה

אז מה דעתכם אוהדי צלסי? הייתם רוצים לראות את אחד מהשמות יוגי לב/קונטה/ביילסה/דל בוסקה/ליפי/קאפלו מאמן את צלסי? ואני מדבר גם לא רק על העונה הנוכחית אלא גם על ראייה לעתיד של בערך 5 עונות קדימה למרות בבכדורגל קשה לצפות כל כך רחוק

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלגרי או סארי. כל השאר זבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. golding מנהלים

13. alexshw Member

לא משנה אם זה מכבי חיפה או צ'לסי. החוק אותו חוק, מאמן קל יותר להחליף מ - 5-10 שחקנים ותמיד המאמן משלם את המחיר במקרה של איבוד חדר הלבשה באופן כל כך גורף

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו.
    לא מפתיע כמובן, הדברים שהוא אמר אחרי לסטר אלה דיבורים של מנג'ר שיודע שהוא גמור ורוצה להגיד את המילה האחרונה. אבל עדיין... וואו.

יהיה מעניין לראות מי יחליף אותו, אני חייב להגיד שאני לא רואה אופציות אטרקטיביות במיוחד, במיוחד אם מישהו כמו סימאונה לא יהיה מוכן לעזוב את התפקיד באמצע העונה.
    המינוי הכי טוב יהיה אותו מנג'ר שאברמוביץ' כבר זרק וכנראה לא ירצה לחזור למועדון, אנצ'לוטי.

15. alexshw Member

לדעתי רוג'רס אופציה לא רעה כמאמן זמני השאלה אם יסכים לכך. בקיצור לא אתפלא אם הוא יבוא.
    כבר עלה שמו של חואנדה ראמוס לפני מספר ימים.

מצב נושא:
הנושא נעול.