צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

גם המארקה וגם די מארציו מדווחים על לואיז לאתלטיקו, זה אמור להיסגר בהמשך השבוע. כל אחד מדבר על מחיר אחר, אז נצטרך לראות למי יש מקורבים אמינים יותר.

אני מאמין שברגע שלואיז יעזוב אנחנו נלך על באבה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכל זה כשלואיק רמי הוא חלוץ שלישי... עוד שחקן שקבר את עצמו והיה יכול להיות חלוץ מוביל כמעט בכל קבוצה אחרת בליגה.

3. golding מנהלים

רמי לא קבר את עצמו. הוא קיבל מעבר לקבוצה גדולה, הוא טעם מההצלחה של הקבוצה שנה שעברה והוא יושב על משכורת נאה. אם הוא לא היה נפצע כל כך הרבה הוא גם היה רושם הרבה יותר הופעות.

להזכירך, ליברפול דחתה אותו מסיבה כזאת או אחרת והוא בצדק לא רצה להישאר בק.פ.ר (נדמה שאף קבוצה אחרת לא הלכה עליו).

אלעד אוהב/ת את זה.
  4. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

נגיד ובאבא יגיע, יש סיכוי שהוא יתפוס את מקומו של איבנוביץ׳ בהרכב כבר העונה - או שמוריניו מאוד אוהב את הסרבי ולא סביר שבאבא יהפוך לשחקן הרכב בעונה הקרובה?

5. TooKy Member

מאיפה לך שרמי חלוץ שלישי?

6. golding מנהלים

אני לא חושב שהוא יתפוס את מקומו של אזפיליקואטה בצד שמאל כל כך מהר. מצד שני, אני לא בטוח שאזפיליקואטה ואיבנוביץ' יצליחו לשמור על כשירות מלאה לאורך כל העונה כפי שעשו שנה שעברה. אני רואה את באבה משחק רק במשחקי גביע ובמשחקים פחות חשובים, אבל הוא רק בן 20 ואני מניח שבקצב שבו הוא מפתח לא ייקח לו יותר משנתיים לבסס את עצמו בהרכב (ואזפי יעבור ימינה).

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  7. golding מנהלים

בסקיי אומרים שאתלטיקו רוכשת את לואיז ב-15 מיליון פאונד. קנינו אותו ב-15.8 מיליון - עסקה לא רעה. חבל כי אני מחבב אותו ולדעתי הוא אחלה שחקן, אבל אם זה רצונו (המוצדק, יש לציין) אז לא נשאר לנו אלא לאחל לו בהצלחה.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

על פי הדיבורים פה בפורום, בעיקר. סומך על האוהדים פה כשהם אומרים שנראה שפלקאו עשוי לשחק הרבה גם לצד קוסטה.

מסכים שהפציעות שלו כנראה יותר קברו אותו... אבל בעיניי אולי היה עדיף לו להמתין עוד. הקיץ במצוקת החלוצים בשוק אולי הוא היה מקבל מעבר לקבוצה שיש לו יותר סיכוי לשחק וכחלוץ מוביל.

וחבל שאנחנו לא הולכים על לואיז במחיר הזה ;)

9. k_700 Member

את האמת עוד קשה להכריע מה באמת סכום העסקה. די מארציו לפני כמה שעות דיווח על סיכום לשנתיים השאלה, 3 מיליון יורו לכל עונה פלוס אופציית רכישה בתום התקופה.
    מעניין אם הדיווח של סקאיי לא מדויק( כמו שקורה לא מעט) או שהיה משהו חדש.

10. alexshw Member

במפורד. האם בנסיבות שנוצרו ולאור העונה החולפת זה סיכון גדול יותר שהוא יתפוס את מקומו של דרוגבה?

11. k_700 Member

כן זה סיכון לא קטן לחלוץ צעיר בלי אף נסיון בפריימרליג. חוץ מזה שהשאלה לחלוץ צעיר למשך עונה שלמה לקבוצה בליגה יכולה להועיל להתפתחות שלו ומכאן גם האפשרות שלו לקנות את האמון של מוריניו להמשך, אחרי הכל פלקאו לא יהיה כאן לנצח, אני חושב שגם אוהדי צ'לסי האופטימיים ביותר מבינים שפלקאו זה משהו שאפשר לחלוב לשנתיים, עם קצת מזל בפציעות אולי 3.

אלעד אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

כן אבל הוא לא אמור להיות החלוץ עליו תקום או תיפול הקבוצה וזה בדיוק פלקאו, "סיכון מחושב" אומנם מנסיבות אחרות.

13. k_700 Member

מה זה חלוץ עליו תקום או תיפול הקבוצה? אני לא מכיר הגדרות כאלה.
    7 למרץ לדייגו קוסטה נמתח ההאמסטרינג ורמי עם קרע חלקי במניסקוס, אתה בכזה בטחון עולה עם במפורד, ללא שנה אחת של נסיון פריימרליג, למשחק מול ברצלונה בקאמפ נואו?

מוריניו לא מרגיש בטוח איתו, עם פלקאו על סמך מה שראה ממנו בפורטוגל, בספרד, על סמך התייעצות עם הבלמים שלו שטענו שלא היה להם קל בכלל לשחק מולו בסוף העונה האחרונה, איתו כנראה הוא מרגיש בטוח לצאת לעונה הקרובה.

צריך לא להתבלבל לרגע, המטרות של צ'לסי העונה הן לא להוציא חלוץ מהאקדמיה בכל מחיר, המטרות הן להצליל לשמור על תואר בליגה אל מול יריבות ששפכו המון כסף על חיזוק וגם להראות כמו קונטנדרית אמיתית באלופות.

אגב גם מבחינת במפורד השאלה כזאת יכולה לגרום לו לצאת מרוויח גדול ומי יודע אולי בעוד שנה,שנתיים הוא יכנס לצ'לסי מהדלת הקדמית ולא מהדרך האחורית כחלוץ 3.
    גם הכדורגל המאוד ישיר על גבול ההפקרה של שרווד יכול להוציא ממנו לא מעט.

אגב את אותו דבר אני חושב גם בהקשר שך יונייטד. אני קורא לא מעט אוהדים שאשכרה יוצאים בכזה בטחון ושאת נפש לעונה עם ווילסון וצ'יצ'ריטו כגיבוי לרוני. לטעמי חסר הגיון בעיקר בהקשר של ווילסון שלא הראה שום דבר פרט למהירות ולחץ לא רע על בלמים, אבל זה גלישה לטופיק אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/15
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוסטה האמסטרינג רמי מניסקוס? עוד משהו?
    יש גבול כמה קבוצה אמורה להיות ערוכה לפציעות. אני יכול לגרום לכל קבוצה להיכנס לבעייה חמורה אם במאני טיים נופלים לה 2 שחקנים מאותה עמדה.
    פלקאו רכישה הגיונית, כבר דיברנו על זה נדמה לי.

15. alexshw Member

אם קוסטה ורמי יפצעו לפני משחק כמו שתיארת צ'לסי תהיה בכל מקרה בבעיה. ומה שפלקאו עשה באתלטיקו ופורטו כאמור זה כבר לא רלוונטי.
    ואני לא מאוהדי יונייטד שחושבים שלא צריך עוד חלוץ כגיבוי לרוני.

ברור שבמצב שנוצר הדבר הכי טוב לבמפורד זה אם תבוא הצעה מקבוצת פרמייר ליג. יש לו פטנציאל גבוה והגיע זמן שישחק בפרמייר ליג

מצב נושא:
הנושא נעול.