צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. All_Hale_Conradinho Member

"חשפו". כל בר דעת יודע שהרמה המנטלית שלנו לא קיימת כבר שנים טובות. בטח אוהדי ארסנל עצמם.

2. JohnTerry26 Member

מי אמר שזה טוב שצ׳ך מתקבל בכפיים, שירים וסוכריות אחרי שירק לנו בפרצוף? זו בסה״כ עוד דוגמא לאוהדים התלותיים הרבים של הקבוצה הזאת.

אגב, אליפות של סיטי זה כל כך יותר גרוע מאיזה one off של ארסנל בעונה גרועה של הליגה (מה שגם יבטיח הישארות ממושכת של ונגר), בטח כשפפ מגיע לסיטי עוד כמה חודשים.

3. d-s Member

10 אליפיות רצופות של סיטי , ולא אחת של ארסנל

Sturridge, ChelseaPensioner ו-golding אוהבים את זה.
  4. JohnTerry26 Member

אז אני מסתכל קודם כל על הצלחת הקבוצה שלי, אחר כך עוד, אחר כך עוד קצת, ואז אולי מתעסק ביריבות. אליפות אחת של ארסנל אני אבלע, לראות את סיטי עם 3 מ5 אליפויות, ואז ריצה של 3-4 שנים של הצלחות עם פפ כשבדרך היא עוקפת אותנו בסיבוב, את זה אני לא אקבל.

ואני לא מאמין לך ולאלו שהסכימו איתך, אגב.

5. golding מנהלים

תשאל כל אוהד צ'לסי אנגלי או עם זיקה חזקה מאוד לאנגליה/לונדון והרוב המוחלט יגיד לך את אותו הדבר. אין כאן חשיבה ראציונלית, זה בדיוק המהות של לאהוד קבוצת כדורגל.

6. JohnTerry26 Member

המהות של לאהוד קבוצת כדורגל זה לא לחשוב כמו מפגר, אבל בסדר הבנתי את ההסבר ומקבל אותו, נגיד. אין לי את הזיקה החזקה מאוד הזאת לאנגליה ואני לא עד כדי כך שונא יריבה עירונית רק בגלל השם שלה. אני לא אוהב את ארסנל ותמיד ארצה שתפסיד ותכשל אבל לאורך העשור האחרון הם רק נעשים יותר ויותר מעוררי רחמים ולכן אני יכול לחיות עם אליפות אחת מקרית. חוץ מזה שלהבדיל מיונייטד, צ׳לסי וליברפול, לארסנל אפילו אין שחקן אחד שאתה יכול באמת לשנוא. זו חבורה חביבה ונאיבית של שחקנים מכל העולם... אין מנהיג ואין מישהו שהוא ׳ארסנל׳. את מי אני אשנא את אוזיל? יש רק את ונגר, ואחרי שמוריניו פוטר זה כבר פחות כיף לצחוק עליו.

עדיין אם אני מתייחס באופן מילולי למה שהוא כתב, לא חושב שהייתם רוצים 10 אליפויות רצופות של סיטי מאשר 1 של ארסנל.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שטרי אומר זה נכון: קשה לשנוא את ארסנל הנוכחית, כלומר מי שלא אוהד שלה. אחת הפנטזיות שלי היא שביום שאחרי ונגר נשנה את סגנון הכדורגל שלנו מקצה לקצה, משהו שדומה לתקופה של ג׳ורג׳ גרהאם. קבוצה כזו שכולם שונאים לראות אותה ולשחק מולה כי צריך להקים דם נגדה.

אני חושב ששניכם צודקים, אם כי זה מטומטם להגיד לאוהד מה הוא אמור להרגיש. רגש זה משהו אינדיבידואלי וכל אחד רשאי להרגיש אחרת. אני זוכר שבתחילת הדרך היה אכפת לי רק מארסנל ויריבות אחרות שאני אמור לשנוא לא עניינו אותי במיוחד. עם זאת, לאחר זמן מה זה כנראה באמת חלק מהזהות שאתה מגבש כאוהד. אני לא חושב שאפשר להישאר מספיק זמן בעסק כדי לא לשנוא את כולן ואת חלקן לתעב עד ממש.

8. JohnTerry26 Member

אממ.. אמרתי לו איך להרגיש? מקסימום אמרתי מה אני חושב על זה.

אני שונא, ממש שונא את יונייטד, עדיין 10 אליפויות.. לא.

9. golding מנהלים

לא אמרת לי איך להרגיש, אבל כן אמרת "ואני לא מאמין לך ולאלו שהסכימו איתך, אגב."

אני לא שונא את יונייטד בכלל, וגם לא את סיטי. בעונות גרועות הדבר היחיד שמעניין אותי הוא שארסנל, ליברפול או טוטנהאם (מצחיק, אני יודע) לא יקחו אליפות.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר׳ה, תירגעו שניכם לפני שאני אתהפך גם.

ההודעה לא כוונה למישהו ספציפי ממכם. דיברתי באופן כללי כי זו תופעה שכיחה שאני נוטה לראות.

11. JohnTerry26 Member

נכון גולדינג כי אני לא מאמין לזה. אם יש לך אפשרות ללחוץ על כפתור וזה קורה, אני חושב שבסוף תתחרט ותבין שזה מפגר ובעיקר הורס לקבוצה שלך וגורם לה להפוך לכושלת ברמות, הקבוצה שאתה אוהב. אם רגש השנאה שלכם יותר חזק מאהבה לצ׳לסי אז שיהיה.

מה זה הקטע הזה של אוהדי צ׳לסי שלא שונאים את יונייטד? איך אפשר שלא?

12. Big Virgil Member

בקיצור אפשר לומר שהחלום שלך זה שהמחליף של וונגר יהיה טוני פיוליס.

golding ו-אלעד אוהבים את זה.
  13. JohnTerry26 Member

אגב סתם משהו מוזר, לפני איזה חודש בזמן שהידינק מונה, היה לי חלום שקומאן הופך למאמן הבא שלנו... לא הבנתי מה הקשר ולמה אני חולם בכלל על דברים כאלה, פתאום בימים האחרונים אני שומע על זה בתקשורת.

ומה הקטע שלנו עם לאבצי? ההנהלה כל כך התלהבה מהיכולת של פדרו אז רוצים להביא עוד אחד כזה? (בערך)

14. golding מנהלים

אתה סתם קטנוני לדעתי, זה נאמר (10 שנים) כדי להמחיש נקודה, והיא שלא בא לנו לראות את ארסנל לוקחת אליפות.

ומה יש לשנוא את יונייטד? האוהדים שלהם הם מהובדדים שלא זורקים את קלף ה-no history כדי להתמודד עם ההצלחה שלנו, אין לנו יריבות עתירת מתחים איתם ובאופן כללי כל המפגשים שלנו איתם בעשור האחרון היו צמודים אבל ספורטיביים לחלוטין. לא יודע, לי אין בעיה עם יונייטד.

לגבי לאבצי, אני מקווה שזה לא נכון. אין לי בעיה איתו אבל הוא כל כך לא מה שאנחנו צריכים, בטח לאור בעובדה שהסגל שלנו זקוק לשיפורים במקומות אחרים.

15. JohnTerry26 Member

נו אתה רציני? אבל חזרתי ואמרתי 10 שנים, כמה פעמים, "אם אני מתייחס באופן מילולי למה שהוא כתב", ועדיין אמרת לי כן רק לא ארסנל. וברור שכמות האליפויות (וכמות העונות הכושלות של צ'לסי) היא העניין פה.

מה יש לשנוא את יונייטד? שאלה מרתקת, מה לא. שום דבר שקשור לצ'לסי אבל פרגוסון, הכדורגל, המזל, האיכס הכללי שיוצא מכל שחקן ושחקן שלהם. וזה אפילו לא איכס מגעיל ומגניב כמו אצלנו, זה איכס של ילדים מכוערים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.