צ'לסי 2015/16-סוף עידן מוריניו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

טרי הודיע שהוא עוזב את צ'לסי בקיץ, לא קיבל הצעה להאריך את החוזה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלך מקצועי נכון עבור שני הצדדים. בכלל, אני חושב שהחלק האחורי יצריך שדרוג דיי משמעותי בקיץ הקרוב, אולי יותר מבכל מקום אחר*.

* - למרות שגם קשר דומיננטי בין ססק למאטיץ׳ נחוץ מאוד גם כן.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/16
  3. golding מנהלים

לאאאאא!

איזה דיכאון בחיי. אני לא מאמין שזה קורה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא מבין את הדבר הזה.

5. Sturridge Member

טבעי למועדון בלי עתיד לא לזכור את עברו.
    אמנלו ושאר חבורת הליצנים הוכיחו העונה שהאוהדים זה הדבר האחרון שמעניין אותם. אחרי מוריניו וטרי הצעד הבא זה להחזיר את בניטז.

מפטרים מאמן שזכה בדאבל במנהרה בגודיסון פארק, לסוכן של טרי הודיעו בטלפון. קלאסה.
    מועדון רקוב.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

לא שאני אגן על הדרך שזה נודע לו וזה תמיד עצוב שצריך להגיע לרגעים כאלה.

אבל באמת הייתם משאירים אותו בסגל?? הוא עלוב העונה, ממש ברמה של ריו פרדיננד בעונה האחרונה שלו אצלנו.

7. All_Hale_Conradinho Member

תוך שנתיים צ'לסי מאבדת את ככל הנראה 4 הסמלים הכי גדולים שלה בעידן המודרני (כלומר, עידן אברמוביץ'). מדהים.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כ"כ מדהים. אפילו צפוי, למעט מוריניו.

גם ההודעה הזו לא מצליחה לנער אותי מהקהות הרגשית שאני חש כלפי המועדון הזה מאז פיטורי מוריניו. הדרך אבדה לחלוטין ועם הדירקטוריון הנוכחי היא לא תימצא לעולם. יאללה, בניטז, למה לא.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  9. golding מנהלים

משהו לא טוב עובר על המועדון מאז האליפות.

10. alexshw Member

אולי הצורה לא ממש יפה, אבל גם הפרידה מטרי וגם ממוריניו היא במקום.

11. golding מנהלים

הצורה לא יפה בעיקר כי לטרי נאמר שלפני הגעה להחלטה צריך לראות איזה מאמן ימונה. לא שזה הפריע להנהלה להאריך לאיבנוביץ׳ את החוזה, או למכור את רמירז.

כפי שאני רואה את זה, ההצהרה הזאת של טרי היא הזמנה להביע בו תמיכה ולהשפיע על המועדון לתת לו חוזה חדש.

אגב, גם מבחינה מקצועית טרי צריך להישאר. סנטימנטים בצד, רק זומה משחק יותר טוב ממנו העונה וגם זה לא חד משמעי. ההשפעה שלו על המגרש ומחוצה לו היא סופר משמעותית.

12. Raulito Madridista

אני רחוק מלהיות אוהד צ'לסי אבל כשמדובר בסמל כמו ג'ון טרי ואני אחד שרומנטיקן באופי שלו - אין ספק שהידיעה עשתה לי משהו, גם האופן המרגש בו טרי דיבר על זה - "לא יהיה כאן סיפור סינדרלה ולצערי לא אפרוש במדי צ'לסי. יקח לי כמה ימים לעכל"...החיים לא שווים כלום בלי רגש וגם הכדורגל לא, כיוצא בזה. אני לא מבין למה הכל עניין של שחור או לבן - למה אי-אפשר להאריך לטרי את החוזה בעוד עונה יחד עם ההבנה שהוא יהיה בלם שלישי או רביעי(קיצוץ בשכר, הוא יסכים, למשל) כי שיאו הרחק מאחוריו ועונה כפי שהציג בעונת האליפות אשתקד - קשה להאמין שתחזור. גם טרי מבין את זה והוא קפטן, סמל, מנהיג, הרבה יותר מכל מיני בלופים כמו פברגאס, דמות חשובה. בכל-אופן, החמצת הפנדל בגמר במוסקבה כשרגע לפני הוא מסדר את סרט הקפטן בגאווה - לא תצא לי מהראש. אבל אסיים בנימה אופטימית - השבוע וידיץ' פרש, הזכירו הרבה גם את פרדיננד ששיתף איתו פעולה. לדעתי ג'ון טרי הוא הבלם הכי גדול בתולדות הפריימרליג.

golding אוהב/ת את זה.
  13. golding מנהלים

רק השטויות שלו מחוץ למגרש מונעות ממנו את ההכרה הזאת לדעתי. אני לא אובייקטיבי אבל גם לדעתי הוא הבלם הכי טוב בתולדות הפרמייר ליג.

אגב, הוא אחד משחקני ההגנה הכי פחות מוערכים בכל הנוגע ליכולות המסירה שלו. יש לו טכניקה אדירה.

14. k_700 Member

אני אהיה יותר לא אובייקטיבי- אבל לדעתי וידיץ' היה הבלם הכי טוב בתולדות הפריימרליג.
    רק בהיבט המנהיגותי והסמלי הוא לדעתי נפל מטרי אבל בשאר?? הבלם שלדעתי שילב חוזק, אתלטיות, עליונות באוויר עם נוחות במשחק עם הכדור על הארץ בצורה הכי טובה שנראתה פה.

יש אוהדי יונייטד שידרגו אותו מאחורי פרדיננד, לדעתי לפרדיננד היה יותר נוח לשחק לידו משאר ההיפך, כי פשוט וידיץ' בשיאו הרגיש כמו החבילה השלמה ביותר לשים מאחורה.

אני קצת לא מסכים עם המסקנה שלך גולדינג שאם פרט לזומה העונה טרי הכי פחות רע(lets be honset)
    אז צריך להשאיר אותו.
    הוא בן 35, כבר ממש לא אותו שחקן, ליריבים קל לנער אותו, הוא איטי מאוד, הוא טועה המון, הוא לא מייצר רצף של משחקים טובים(אפילו לא רצף קטן), פשוט נראה ומרגיש כמו חור בכל משחק שלכם שצפיתי(וראיתי לא מעט).
    זו נקודה קשה מאוד, היינו שם עם פרדיננד ווידיץ', סחבנו כל אחד מהם לפחות עונה אחת יותר מדי, לדעתי אתם בדיוק שם כרגע עם טרי.
    וזה כמובן לא סותר את השדרוג שאתם צריכים לעשות לעמדה הזאת.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל לא מעניין. טרי חייב להשאר במועדון עד שנמאס לו. הדגש על לו. פשוט בושה ואני מסכים אך ורק פה עם הפנסיונר. פשוט לא מעניין. בהתחשב בעובדה שרק צ׳לסי אני רואה, אין ממש רצון להמשיך לעקוב אחרי הקבוצה.
    בהתחשב בזה שלבת שלי קוראים צ׳לסי (לא באמת) ולבן שלי ז׳וזה מוריניו (אין לי בן או בת) זה קצת עצוב.

מקווה שהדגל הכחול יהיה בחצי התורן שג׳ון טרי יעזוב את המועדון. זה היה צריך להיות בחצי התורן יותר מדי פעמים בזמן האחרון בגלל שדמויות מצוירות לוחשות באוזנו של רומאן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לירן, golding, Scouser Tommy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.