צ'לסי 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לא באמת מעניין אותי המחיר. זה לא רלוונטי לא לצ׳לסי ולא לזניט. רק לרומא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. golding מנהלים

זה רלוונטי, אילו זה לא היה רלוונטי כבר היינו מגישים הצעת ענק על ואן דייק. אני כן חושב שמנולאס הוא שדרוג על החומר הקיים, אבל מבחינתי גם אקי וכריסטנסן הם כאלה. במידה ויגיע, וכרגע נראה שזה באמת הכיוון, אני סקרן לדעת את מי הוא יחליף.

חוץ מזה שסוגיית ה״בלם עם רגל שמאל״ עדיין מטרידה אותי.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אקי לא הראה לצערי שום דבר שמצביע שהוא יהיה שדרוג על החומר הקיים. גם אני הייתי רוצה שהוא ישחק, אבל גם לפני אברמוביץ׳ שחקני בית היו הרבה אחרי שחקני רכש בהיררכיה.
    כריסטיאנסן הוא בהחלט כזה והוא מראה המון פוטנציאל.

עצם העובדה שמאנולס נמצא אצלך באותה רשימה עם קריסטיאנסן ואקי, אבל לא עם ואן דייק, מוכיחה את הנקודה ההתחלתית שלי.

לוקאקו וסאנדרו מוכיחים שלמועדון לא תיהיה בעיה להוציא כסף. אפילו הרכש השני הכי טוב שלנו בעונה שעברה, צפוי להיות מוחלף בשחקן של 70 מיליון אירו.

4. k_700 Member

Gianzola,
    אתה ממש מגזים עם ההשוואות לסקרטל בליברפול ואיבנוביץ׳ אצלכם.

הוא בלם טוב משניהם, שלם
    משניהם שבאוברול הכללי נתן עונות מצוינות ברומא והפוטנציאל עוד שם.

אני לא אתפלא אפ הוא מגיע אליכם הוא תוך חצי שנה הבלם מספר אחת שלכם.

כולם מדברים על ואן דייק כאילו מדובר בבלם הכי טוב בהיסטוריה וזה כאילו סבבה והכל לשים 70 מליון פאונד על הבלם של סאותהמפטון(תראו איזה יח״צ הם עשו).

אני רואה תקרה הרבה יותר גבוהה לשילוב של קבוצת ההגנה הטובה בליגה ממילא עם מאמן ההגנה הטוב בליגה ומאנולס.

ובמחיר שאתם מקושרים?? אולי ביחס לנקודת הזמן זה גם יחשב לאחת מהרכישות הגדולות שלכם.

אני מקווה שלא יגיע אליכם אבל אם כן,
    נחיה ונראה.

Footballover אוהב/ת את זה.
  5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בלם של טעויות וחוסר ריכוז. הוא אתלט מדהים, הוא מהיר, הוא חתיך והוא זול. הכל על הכפאק.
    מכיוון שהוא בלם כזה, התרומה שלו לליברפול (קבוצת התקפה שמפקירה את ההגנה לפי הכותבים פה, כמו רומא, לפי הכותבים פה) לא תיהיה שונה מסקרטל. לצורך העיניין גם איבנוביץ׳ לא היה הופך שם לבלם מוביל בליגה האנגלית.
    בעוד שאם מאנולס יגיע לצ׳לסי הוא אולי יהפוך להיות בלם סולידי בקבוצה. לא אחד מהטובים בעולם (כמו שכתבו פה) או אינסטנט אימפקט כמו קאנטה.

ואן דייק מפלצת עם רגל שמאל. הוא משתין על כל הבלמים כרגע באנגליה ושווה להחתים אותו.

בסופו של דבר - אשמח אם יגיע. הוא שיפור יחסי על מה שיש לנו. קונטה יהפוך אותו למצטיין - בוא נקווה.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנולאס הוא קוסייליני עם גרינטה. או לפחות היה נראה כזה עד לעונה האחרונה.

תחת קונטה יהיה בסדר.

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלתי.
    שיביא אוזו הזין.
    הוא ולואיז שנה הבאה יהיה משעשע.

אלעד אוהב/ת את זה.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורצה פורזינגיס!

Gianzola אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

ראיתי את מאנולס לא מעט בשנים האחרונות (העונה לא ממש). הוא בלם לטופ של הכדורגל האירופאי, אני משוכנע. זה שאותו בלם ייראה יותר טוב אצל קונטה מאשר אצל קלופ? זה לא רלוונטי לדעתי לנושא.

אני מאוד מחזיק מהיווני אבל זה לא סותר שVVD נראה כמו פוטנציאל ממשי ביותר להיות טופ של הטופ מבחינת בלמים בעולם כשהוא כבר היום הבלם הכי טוב באנגליה. הוא גם אולי יותר מתאים לקבוצות "הרפתקניות".

לדעתי כל מועדון בעולם ישמח שיהיה לו את אחד מהם בתור הבלמים הפותחים שלו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. Sturridge Member

אתם כבר בונים על כריסטיאנסן, אחרי המכירות של טראורה ואקה אני לא אתפלא אם הצעה קטנה של גלאדבך תשאיר גם אותו שם.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה חמודים אתם. 4 עמודים על מנולאס, ואתם בכלל מעוניינים ברודיגר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/17
    Gianzola אוהב/ת את זה.
  12. Footballover Member

אולי זה רק אני, אבל ראיתם משהו מטראורה או אקה שגורם לכם להצטער על המכירות שלהם? אני מבין שהם צעירים וזה קצת חבל, אבל לשניהם לא היה סיכוי להתברג בהרכב בהרכב, הם לא ברמה שאליה שואפת צ'לסי. היחידים מכל מערך הנוער שלנו שאני צופה להם סיכוי הם כריסטיאנסן (הפרוספקט הכי מבטיח בפער, באמת אתאכזב אם יכשל), לופטוס צ'יק (חייב לשפר את המחויבות שלו אבל יש לו הכל כדי להצליח, חוץ מזמן משחק) ואולי ורק אולי - תמי אברהם (ממה שיצא לי לראות - פינישר גדול עם חוש לשערים אבל בכלל לא בטוח שזה יספיק. מגושם מדי עבור הרמות הגבוהות לדעתי).

13. golding מנהלים

שאלתי את זה בדיון של רומא, אבל אולי עדיף שאשאל את זה כאן. דעתך עליו? האם הוא יכול להשתלב בצד השמאלי של שלישייה אחורית?

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול? זו המשבצת המועדפת עליו, בה הוא מביע את עצמו בצורה הטובה ביותר. לא יכול לחשוב על בלם מושלם ממנו לשיטה של קונטה.

הוא פחות מתאים לשיטה של שני בלמים כי שם דרושות תכונות סוליסטיות יותר כמו הכוונה של השחקנים מסביב. ב3 בלמים זה בדרך כלל נופל על הבלם במרכז (לואיז) כך שהוא לא חשוף לשום חסרון אישי.

את השאר אני מניח שאתה מכיר. הוא מהיר וחזק מאוד. מוסר ומשתלב בהנעת הכדור כמו קשר לכל דבר, וכאשר מתבקש לשמור על שחקן (אישית), תראה אותו רק בשקופית ההרכב.

15. golding מנהלים

לא בטוח שהבנתי את עניין השמירה האישית, אבל תודה. נשמע טוב!

מצב נושא:
הנושא נעול.