אני זוכר שבתחילת הדרך ביובנטוס הם שיחקו עם קו אחורי של ארבעה. קונטה שינה את המערך לשלושה בלמים בגלל שהיו לו שלושה בלמים ברמה גבוהה והוא רצה לשחק עם כולם.
אדון ג׳ון-סנואו-טרי, אין צורך לנתח יותר מדי את הרכש או את היופי של קונטה: הבאתם ניגר אחד להתקפה. עכשיו יגיע אחד לקישור (קאנטה) ואחד להגנה (קוליבאלי). משם הדרך של צ׳לסי לזיין את ארסנל בפרט ושאר הליגה בכלל תיהיה הרבה יותר פשוטה. גם זיין העל בדיון העונה לשם ״פנסיונר״ מתחיל להבין זאת לאט לאט. הוא עדיין מנסה להכחיש זאת אחרי הפרידה מז׳וזה, אבל גם הוא לא יוכל להיות עיוור ליופיו של קונטה. איזה עיניים, יאללה.
גם פפ ומוריניו מביאים שחקנים מעניינים וגם רוצים להיות חלק מאותה אורגיית זיונים עליה אתה מדבר. על ארסנל כולם יעלו, לא חכמה כי היא הזונה של הכיתה, אבל הייתי מחכה לגבי שאר הנקבות הבעייתיות והמתוסבכות.
גם טוטנהאם אוהבת לקבל מאחור, same shit like old brother עם פחות כשרון. מוריניו לעומתם כל כך שומר על עצמו, אותו אף אחד לא יפתיע מאחור.
כל כך מתסכל אותי לראות אתכם מביאים את קאנטה בכזו קלות. אומנם כרגע זה עוד לא סגור, אבל קשה לראות כאן את מקרה וארדי חזור על עצמו. בלי ליגת אלופות, עם כאוס יחסי בסגל, מביאים שחקן שבקלות משדרג לכם את הקישור ההגנתי ועוד במחיר יחסית שפוי. לא יודע לעזאזל למה אנחנו לפחות לא ניסינו להלחם עליו.. בכל מקרה, אם תקרה, החתמה שתעזור מאד לפתור את בעייה הרכות ההגנתית שאפיינה את צ'לסי בעונה הקודמת. מה קורה בגזרת הבלמים? זומה אמור להיות כשיר לפתיחת העונה? או שנראה אתכם שוב פותחים עם קיהייל וטרי?
כרגע לא ברור אם זומה יהיה כשיר כשהעונה תתחיל. הדיווחים העיתונאיים האחרונים סברו שהוא יהיה כשיר לקראת סוף השנה, אבל מסתבר שהוא כבר התחיל להתאמן עם כדור לפני מספר שבועות אז מי יודע. כשהוא יחזור הוא בטוח יפתח, אני לא רואה איך לא. בסופו של דבר, שאלת המי ישחק איפה תלויה במערך בו יבחר קונטה. אם נשחק עם שלושה בלמים אז טרי עשוי להמשיך להיות שחקן הרכב. אה כן, ודי ברור שנחתים איזה בלם איכותי הקיץ. כרגע השם החם הוא קוליבאלי.
בדקות הקרובות צריכה להתחיל מסיבת העיתונאים עם קונטה Chelsea TV : Live | Videos | Official Site | Chelsea Football Club זה סתם קפץ לי בטוויטר, זה לא שסימנתי את התאריך והשעה וקניתי קרמים לפני חודש כבר, אז אל ת...