פסיכי. אבל פייר? לא כל כך אכפת לי. אם זה מי שקונטה רוצה הסכום לא מעניין אותי. זה החיזוק הנקודתי החשוב ביותר לא רק לעונה הקרובה, אלא לעשור הקרוב. אז נכון, יש את כריסטנסן ואת זומה (ואולי גם טומורי, מי יודע) לעמדה הזאת בעתיד, אבל צריך לזכור שקונטה גם אוהב לשחק עם שלושה בלמים ואולי ניווכח לאיזשהו שינוי בשיטת המשחק שלנו. זה לכל הפחות יאפשר גמישות טקטית.
יש אלטרנטיבות זולות יותר? גם סטונס עלה 50 מ' פאונד, זה השוק היום ותודה ליונייטד שהציבה רף חדש (לא באמת, סתם כי הם תמיד נהנו להאשים אותנו לפני עשר שנים). אלכס אל תדאג, לא ירדו מיונייטד ופוגבה בשנה הקרובה. לפחות עד שתשברו את השוק שוב.
מה אתם מתלוננים? הנה, סגרו עוד רכש נוצץ. אז מה אם הוא... בן 34 ושוער שני בינתיים, עם אישור של אנשי דינאמו זאגרב בלבד - אבל כנראה אדוארדו השוער הפורטוגלי זו העיסקה הבאה שתיסגר. חובבי הקונספירציות ממהרים לקשר את העניין לעיסקת המשך שתשלח לאברטון את בגוביץ' ולואיק רמי כחלק מהפיצוי עבור לוקאקו.
יש גם שמועות בשוויץ על ריקרדו רודריגז המגן השמאלי של וולפסבורג. שם שכולנו מכירים היטב, אם לא מהבונדסליגה אז מההייפ שיש סביבו בפורומים השונים. ואגב רודריגז, חאמס, מי לדעתכם תלך עליו אם יעמוד למכירה? הייתי מביא אותו, אבל יש לנו מקומות חשובים יותר להתחזק בהם. 3 ליתר דיוק.
אני לא חושב שהוא מתאים לגרזנים של הפרמיירליג על בסיס שבועי. בטח לא לשיטה של קונטה עם מרכז שדה דינאמי שלוחץ חזק. לא נראה כמו רעיון טוב.
אין ויכוח על-כך שזה מחדל שצ׳לסי לא הביאה מגן חדש במקומו להרכב, אבל אפשר כבר לצאת מנקודת הנחה שהוא יהיה המגן של צ׳לסי גם בעונה הקרובה. אז בהמשך להצעה של טרי - האם נשים על הקו שלו סוס עבודה דיי יחודי כמו וויליאן, או שנשים עליו ״חצי פליימייקר״ איטי רגליים? אבל כן, חסר לכם ״יצירתיות״ בסגל. ראו את זה כבר במשחק שלכם מול ווסטהאם.
בהחלט חסר. יש עוד את ססק שלא לקח חלק במשחק האחרון. חוץ ממנו אין לנו שחקנים יצירתיים באמת שרק מחכים להזדמנות. מיצ'י, פדרו, מוזס, מיקל, צ'לובה וכו' - אף אחד מהם לא באמת מסוגל להוסיף איזה ניצוץ ולבצע פעולה בלתי צפויה. זה בעייתי מאוד.
אנחנו באמת עוד לא יודעים מה יהיה האימפקט של ססק בעונה הזו (כולנו יודעים כמה אפקטיבי הוא כאשר הוא טוב). סדר העדיפיות של צ׳לסי לטעמי גם בהסתכלות על הקיץ הבא: 1. בלם (כל עוד קוליבאלי לא כאן זה מה שאני חושב). 2. מגן ימני/שמאלי (אפשר לשחק עם הצדדים של אזפי, אם כי אתם כן צריכים ריענון על כל צד). 3. קשר-חלוץ תכליתיים (ראה ערך: מאהרז, גריזמן וכו׳) = וויליאן/ אוסקר לספסל. העונה רק התחילה, אבל צ׳לסי הנוכחית מרגישה לי שתיהיה סוג של קומבינציה בין לסטר לאתלטיקו מדריד.