צ'לסי 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Armstrong Member

אחלה בישול של פדרו אבל למה לעזאזל הוא רץ כמו תרנגולת כרותת ראש?

golding אוהב/ת את זה.
  2. Sturridge Member

נדפקה לי האפליקציה שאני משתמש בה לבדוק תוצאות, מראה לי כאילו שמרנו על שער נקי.

כמה באמת נגמר?

אברהם אגב עם שער ובישול היום. בריסטול אולי בדרך למכור לדרבי את הכובש המצטיין שלה מהעונה שעברה קודג'יה מה שדיי סולל לתמי את המקום להוביל את החוד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/16
  3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודות לקאנטה שמרנו על שער נקי. מוזס תקע גול אחרי מתפרצת שמאז נגד ברצלונה ב2004, לא ראיתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. golding מנהלים

קאנטה הוא סוג של אלוהים. יופי של תצוגה!

5. KirkH Member

הופעה נחמדה. אם כי לא באמת מבחן למשהו.. מי שהגריל \ סידר לנו את לוח המשחקים צריך לקבל תואר אצולה.

ההתעקשות של קונטה לייבש את פאבריגאס מטרידה קצת. אם לא במשחק כזה, כמחליף בחצי השני (כשברנלי התחילו לצאת קדימה ואנחנו לקחנו כמה דקות של מנוחה) אז מתי? אם קונטה לא יכול לעשות בססק שימוש מבחינה מקצועית אז זה הזמן לשחרר אותו ולהנחית קשר אחר כי אנחנו לא נישאר בריאים ורעננים לאורך זמן. אפילו שאין אירופה.

6. Sturridge Member

קירק

לפני שנה גם את המשחקים הכי קלים על הנייר לא לקחנו (חוץ מארסנל, באנקר קל). הנקודות שנאסוף היום הודות ללוח משחקים 'קל' יהיו חשובות בהמשך כשנאבק על הכרטיס לליגה האירופית. בוא נגיד עליהן תודה כרגע וזה לא משנה מול מי.

7. KirkH Member

יש לך את זה ביותר פסימי?

Gianzola אוהב/ת את זה.
  8. Sturridge Member

אתה לא יכול לכתוב ״הופעה נחמדה״ על משחק כזה כאילו אתה אוהד ברצלונה ומצפה ליותר. כמה פעמים בשנה וחצי האחרונות צ'לסי כבשה יותר משני שערים? כמה פעמים צ'לסי שמרה על שער נקי? כמה פעמים צ'לסי שמרה יריבה כלשהי על 0 בעיטות למסגרת? כמה פעמים צ'לסי החזיקה בכדור מעל 60%? בתקופה הזו גם מול קבוצות ליג וואן בגביע הליגה לא הצלחנו לחבר שתי מסירות מעבר לחצי, אז אתה אומר שברנלי או ווטפורד או ווסטהאם זה לא מבחן?

9. KirkH Member

מממממממהההההההההההההההההההההההההההה

שמע, לא יודע אם זו השעה המאוחרת, אבל בלבלת אותי.

זו הופעה נחמדה, ואם זה המקסימום שאני מצפה מהקבוצה שלי אז המצב של הקבוצה ושלי כתוצאה מזה - בקנטים.
    זה לא משנה מה היה בעונה שעברה. זה נגמר. באותה מידה אין טעם להזכיר מה קרה לפני שתי עונות, מי מהשחקנים היה טוב ועד כמה. גם זה נגמר.

אני שופט את היכולת כאן ועכשיו. ובמבחן הזה הרמה הייתה בינונית. ואם היו שולחים לנו קבוצות טובות ומוכנות יותר - לא היינו היום עם 9 נקודות.

אז כן, במבחן התוצאה עברנו בצורה סופר משכנעת. עכשיו צריך להתחזק עם 2-3 שחקנים כדי שנוכל להמשיך עם זה עד הסוף.

אני אופטימי תמיד כשזה נוגע לצ'לסי. אני חושב שהאופטימיות הזו העונה היא גם משהו שמשתקף ומתקשר עם המציאות.

אז אתה יכול להמשיך לדבר על מלחמה על מקום 5-6 וזה סופר לגיטימי והכל. אבל כן, לטעמי זה הופך אותך לפסימי. זה הכל.

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניכם חיים בהזיות. בואו נחתום על מקום 4 ונקווה שבקיץ הבא יגיע סוף-סוף בלם.

11. Sturridge Member

האמת אני לא מבין למה אנחנו מקיימים את הדיון הזה אחרי המשחק הזה, גם אם היינו מועמדים לאליפות זה היה משחק טוב. הזארד עם קצת יותר מזל מסיים עם רביעייה. בוא נחכה לעוד איזה 2-1 מעאפן.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/16
  12. golding מנהלים

אל דאגה, מארקוס אלונסו יגיע וזה ישחרר לנו את איבנוביץ' לעמדת הבלם.

מסכים עם סטארידג׳, הרבה זמן לא הרגשתי כל כך בנוח כשאני צופה בצ׳לסי ואני נותן את הקרדיט לקונטה שפשוט הפך את חבורת השחקנים הזאת (כולנו יודעים איך הם נראו עונה שעברה) לקבוצה. לא בהכרח קבוצה מצוינת, כנראה כזו שלא תתמודד על אליפות למרות שמוקדם מדי לקבוע, אבל קבוצה. אני מאמין שנחתים עוד שני שחקנים, וגם אם לא - להגעה של קונטה (וקאנטה) תהיה מספיק השפעה חיובית.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו מאטיץ העיפרון היה נהדר

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. JohnTerry26 Member

כוכב המשחק היה בכלל מוזס. הוא מבלבל אותי, רוב הזמן אני חושב שהוא לא רע כשחקן סגל. הוא אנרגטי, חזק, ותמיד מחפש לתקוף.
    ועם איך שוויליאן נראה (חוץ מהגול, ואני מקווה שנראה את הגול הזה עוד כמה פעמים בעונה), אולי אפילו הרכב.

אגב איך שוויליאן נראה, למה הוא הוריד חצי מהשיח שהיה לו על הראש? למה תמיד יש לנו לפחות שני שחקנים עם תספורות מוזרות כאלו (קואדרדו, רמי, עשרות שחקני אקדמיה), ולפחות שחקן אחד עם מסכת אף? לדעתי זה חלק מהבעיה.

15. Raulito Madridista

צ'לסי כבר הרבה זמן לא ניצחה בצורה כזו חלקה ואני חושב שמעבר לקונטה הרבה מחמאות מגיעות להאזר שחזר להיות שחקן כדורגל כבר ביורו עם בלגיה. הוא היה כל-כך נוראי אשתקד, שער ליגה ראשון באפריל אם אני לא טועה שכבר שכחו את היכולת בעונת האליפות והיו סקפטיים לגבי האפשרות שיחזור להיות אותו שחקן בלתי-צפוי. לצד המחמאות לקונטה אני רוצה לסייג - אם המדד הוא צ'לסי של העונה שעברה - אז הבית זונות שהיה לא יכול להימשך והיה ברור שיהיה שיפור. מניח שגם עם אותו סגל, אחד לאחד - שחקנים לא היו יכולים להיראות כל-כך רע. שנית, איפה החלק של קונטה בכך שלא צורף אף בלם רציני? הוא לא עיוור ואני משוכנע שהוא לא מרוצה מזה. היה צריך ללחוץ יותר על רומן במידת האפשרויות. רכישת בלם גם במחיר מופרז הייתה חשובה מחיזוק החוד לדוגמא, ואולי צ'לסי צריכה להתפשר כי בלם מהטופ היא לא תוכל להחתים.

מצב נושא:
הנושא נעול.